REGULAMENT OFICIAL

CAMPANIE BOSCH

“5 ANI GARANTIE FARA COSTURI SUPLIMENTARE PENTRU APARATE INCORPORABILE "

15 martie  - 15 iunie  2021

 


 1. 1.   Organizatorul campaniei:

Campania  5 ani garantie fara costuri suplimentare pentru aparate incorporabile (denumita in cele ce urmeaza "Campania") este organizata de BSH ELECTROCASNICE S.R.L., societate infiintata si functionând in acord cu legea româna, cu sediul social in Bucuresti, Sos. Bucuresti – Ploiesti nr. 19-21, et. 1, sectiunea 2, sector 1 inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/2248/1999, CIF RO 11552248, reprezentata prin dl Mihai Voicila in calitate de administrator si dl Styn De Coster in calitate de administrator, denumita in continuare "Organizator".

Regulamentul Oficial (denumit in cele ce urmeaza "Regulamentul") este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din România prin publicare pe site-ul www.bosch-home.ro, fiind disponibil, pe toata durata de desfasurare a Campaniei, in mod gratuit oricarui participant atât pe site, cât si la cererea acestora transmisa la adresa Organizatorului mentionata la paragraful de mai sus.

Campania se desfasoara in baza prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau schimba prezentul Regulament si/sau inceta si/sau suspenda si/sau intrerupe Campania pe parcursul derularii Campaniei, dar nu inainte de a anunta modificarea pe website-ul www.bosch-home.ro cu cel putin 24 de ore inainte ca acestea sa devina aplicabile.

 

 1. 2.   Participanti:

La Campania 5 ani garantie fara costuri suplimentare pentru aparate incorporabile” are dreptul sa participe orice utilizator (client final) persoana fizica cu vârsta minima de 18 ani, cu domiciliul stabil in România, persoane fizice autorizate si/sau persoane juridice cu sediul principal/secundar pe teritoriul României, care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumiti in cele ce urmeaza "Participanti"). In cazul persoanelor juridice, Campania nu este aplicabila in cazul utilizarii produselor in scopuri profesionale precum, dar nelimitativ, restaurante, cantine, bufete, pensiuni.

Prin participarea la Campanie, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora, participarea la aceasta Campanie implicând acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

 

 1. 3.     Obiectul Campaniei:

Obiectul Regulamentului este reprezentat de stabilirea conditiilor in care Participantii beneficiaza de o perioada de 5 (cinci) ani garantie pentru produsele participante la Campanie, dupa cum sunt acestea descrise la punctul 7 al prezentului Regulament.

Pentru evitarea oricaror neclaritati, prin terminologia "5 ani garantie" se inteleg urmatoarele:

Organizatorul ofera Participantilor, suplimentar garantiei legale de conformitate de 2 ani prevazuta de Legea 449/2003 privind vânzarea produselor si garantiile asociate acestora, o garantie comerciala de 3 ani (denumita in continuare „Garantia extinsa”). Conditiile de extindere a termenului de garantie de conformitate de 2 ani cu o perioada suplimentara de 3 ani sunt detaliate in prezentul Regulament.

In contextul prezentului document sau in comunicarile referitoare la prezenta Campanie, referirile la Garantia extinsa vor fi interpretate in sensul notiunii de garantie comerciala, astfel cum este aceasta definita de legea 449/2003 si vor avea in vedere precizarile anterior mentionate. Drepturile conferite prin lege consumatorilor nu vor fi afectate prin Garantia extinsa oferita.

 

 1. 4.   Durata Campaniei

Campania 5 ani garantie fara costuri suplimentare pentru aparate incorporabileva incepe pe data de 15.03.2021, ora 00:00:00 si se va incheia la data de 15.06.2021, ora 23:59:59.  Orice achizitie facuta inainte si dupa aceasta perioada nu va fi luata in considerare de catre Organizator la acordarea Garantiei extinse.

Inregistrarea si revendicarea Garantiei extinse se poate face pe site-ul www.bosch-home.ro, in termen de 60 de zile de la data achizitiei produsului. Orice revendicare a garantiei extinse dupa aceasta data nu va fi luata in considerare de catre Organizator.

In masura in care Organizatorul decide sa reduca sau sa prelungeasca durata Campaniei, acest fapt va fi adus la cunostinta participantilor prin actualizarea prezentului Regulament si publicarea informatiei pe website cu cel putin 24 ore inainte ca modificarile sa devina efective.

 

 1. 5.   Aria de desfasurare a Campaniei

Prezenta Campanie este organizata si se desfasoara pe teritoriul României, in magazinele distribuitorilor care comercializeaza produse electrocasnice Bosch. Lista partenerilor agreati se regaseste pe site-ul www.bosch-home.ro („Parteneri agreati”),cat si in anexa prezentului Regulament.

 

 1. 6.   Drept de participare:

Au drept de participare persoanele care indeplinesc conditiile prevazute la art. 2 din prezentul Regulament. O persoana poate achizitiona mai multe produse participante la promotie, fara limita de numar de produse si de participari.

 

 1. 7.   Produse participante:

In aceasta promotie sunt eligibile electrocasnicele incorporabile marca Bosch: cuptoare incorporabile, cuptoare electrice incorporabile, cuptoare multifunctionale cu optiune de microunde, cuptoare multifunctionale cu optiune de aburi, cuptoare multifunctionale cu aburi, cuptoare multifunctionale cu optiuni de microunde si aburi, cuptoare incorporabile cu aburi, cuptoare incorporabile cu microunde,  plite incorporabile, hote, masini de spalat vase incorporabile, masini de spalat rufe incorporabile, aparate frigorifice incorporabile, sertare termice incorporabile, espressoare incorporabile, (denumite in continuare colectiv „Produse Participante” si individual „Produs Participant”).

 

 1. 8.   Mecanismul Campaniei:

Participarea la Campanie se va face in mod voluntar prin achizitionarea de catre Participant a unuia sau a mai multor Produse Participante in perioada 15 martie – 15 iunie 2021de la Partenerii agreati, mentionati pe site-ul www.bosch-home.ro.

Participantii trebuie sa se inregistreze direct pe site-ul: www.bosch-home.ro, pe pagina speciala dedicata campaniei, respectand pasii obligatorii de urmat descrisi pe aceasta pagina.

Pentru inscrierea produsului pe site se vor urma urmatorii pasii:

 • Din site-ului oficial www.bosch-home.ro, se va accesa sectiunea “MyBosch” (https://secure.bosch-home.ro/mybosch)
 • Daca participantul nu are deja cont creat, atunci va alege una dintre cele 2 optiuni disponibile:
  • optiunea „Inregistreaza-te acum” urmând ca pe pagina deschisa (https://secure.bosch-home.ro/mybosch/inregistrare) sa completeze rubricile necesare pentru crearea contului.
  • Inregistrare prin intermediul unei retele de socializare (Social Media Sign in): Facebook, Google sau Yahoo. Utilizând aceasta optiune, contul MyBosch se va crea si va putea fi accesat prin interfata contului de socializare selectat.
 • Contul va putea fi accesat imediat ce participantul va confirma crearea contului prin accesarea link-ului ce se trimite intr-un mesaj pe adresa de email introdusa in formularul de inregistrare sau pe adresa de e-mail cu care s-a inregistrat in reteaua de socializare folosita ca interfata.
 • Odata confirmat contul, sau daca participantul avea deja cont creat, dupa accesarea contului personal pe MyBosch se va alege optiunea „Inregistreaza aparatul tau electrocasnic Bosch aici” care va deschide formularul de inregistrare pentru produse electrocasnice Bosch.
 • Se completeaza câmpurile obligatorii: „Numar de serie (E-Nr)” si „Data achizitionarii”. Suplimentar, pentru a putea genera certificatul de garantie este necesara si completarea câmpurilor „Numar de fabricatie (FD)” si „Numar de serie (Z-Nr.)”. Aceste câmpuri sunt vizibile dupa click pe optiunea “Adauga mai multe informatii despre produs”. Se apasa butonul continuare.
 • Se va genera in mod automat un ecran de previzualizare a datelor introduse cât si a produsului gasit. Daca datele sunt corecte, mesajul „O garantie extinsa, fara costuri suplimentare, este disponibila dupa ce vei termina inregistrarea produsului” este afisat in partea dreapta a paginii web. Se apasa din nou butonul „Continuare”
 • Produsul este inregistrat in cont, iar participantul primeste un mesaj pe email cu confirmarea de inregistrare a produsului in contul MyBosch.
 • Daca datele de inregistrare ale produsului participant (E-Nr, FD, Z-Nr., Data achizitiei) corespund cu conditiile de acordare a extra garantiei, in partea dreapta a ecranului apare mesajul “Garantie extinsa disponibila. Click pe link-ul de mai jos pentru a solicita garantiile extinse disponibile pentru produsul tau”. Se apasa pe link-ul intitulat „Vezi garantiile extinse disponibile”
 • In pagina deschisa se afiseaza detaliile inregistrate ale produsului, iar in partea de jos a ecranului, se va accesa sectiunea „Garantie extinsa” care prezinta garantiile extinse disponibile pentru respectivul produs.
 • Se va alege modulul aferent garantiei extinse si se apasa pe link-ul “Solicita extragarantia”. In situatia in care se afiseaza mesajul “Definitiveaza inregistrarea produsului” este necesara revizuirea datelor inscrise ale aparatului si anume rubrica E-Nr. si Z-Nr. Dupa introducerea datelor corecte si apasarea butonului “Trimite” – link-ul “Solicita extrangarantia” devine vizibil.
 • Se afiseaza pagina cu mesajul “Confirmam inregistrarea cu succes a aparatului pentru a beneficia de garantia extinsa”.  La baza paginii, prin accesarea link-ului “Vezi certificatul de extragarantie” se va genera intr-o noua fereastra confirmarea pentru “ Garantie extinsa gratuita” care poate fi descarcata in format pdf.
 • Ulterior, confirmarea electronica pentru “Garantie extinsa gratuita” aferenta produsului inregistrat poate fi oricând accesata de utilizator din contul sau MyBosch in pagina “Detalii produs”, sectiunea “Garantie extinsa”

Pentru evitarea oricaror neclaritati, inainte de inregistrarea produsului, Participantul trebuie sa verifice daca distribuitorul de la care a cumparat Produsul participant se regaseste in lista de parteneri agreati pentru aceasta Campanie conform art. 4 din prezentul Regulament. In cazul in care distribuitorul nu se regaseste in lista agreata „Confirmarea de inregistrare a garantiei extinse” nu va produce efecte.

„Confirmarea de inregistrare a garantiei extinse” trebuie pastrata de catre Participant impreuna cu factura ce face dovada achizitiei produsului si cu Certificatul de garantie in original.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru acuratetea datelor inregistrate de catre Participanti pe site-ul www.bosch-home.ro .

Organizatorul are dreptul sa solicite in orice moment orice documente justificative in original (facturi fiscale),Certificatul de garantie, precum si confirmarea inregistrarii care sa probeze indeplinirea de catre Participant a conditiilor de participare la Campania 5 ani garantie fara costuri suplimentare pentru aparate incorporabilesi de obtinere a Garantiei extinse.  Documentele solicitate sunt necesare in vederea inregistrarii si acordarii Garantiei extinse.

Neprezentarea acestor documente in conditii satisfacatoare va conduce la pierderea dreptului Participantului respectiv de a primi Garantie extinsa.

 

 1. 9.   Conditii de validare:

Pentru ca Organizatorul sa acorde Garantia extinsa pentru Produsul Participant achizitionat, Participantul trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

 1. A.  Sa indeplineasca conditiile de participare prevazute la art. 2.
 2. B.  Sa achizitioneze, in perioada prevazuta la art. 4,  unul dintre Produsele Participante descrise la art. 7 de la partenerii agreati conform celor specificate in Anexa la prezentul Regulament.
 3. C.  Sa inregistreze Produsul Participant in sectiunea MyAccount pe https://secure.bosch-home.ro/mybosch in termen de60 de zile de la data achizitiei conform Mecanismului Campaniei prevazut la art. 8.
 4. D.  Sa pastreze, pe toata perioada de garantie, Certificatul de garantie in original, documentele fiscale de achizitie a produsului, precum si „Confirmarea de inregistrare a garantiei extinse”, pentru a putea dovedi achizitia produsului si inregistrarea acestuia in Campanie.
 5. E.   Produsul Participant, pentru care se acorda Garantia extinsa sa fie utilizat exclusiv in scopuri casnice. Garantia legala de conformitate si Garantia extinsa nu sunt valabile in cazul utilizarii respectivului produs in scopuri profesionale: in restaurante, bufete, cantine, etc. sau altfel decât este mentionat in certificatul de garantie.

Garantia extinsa se acorda numai in situatia indeplinirii cumulative a conditiilor de mai sus.

 

10. Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti române competente de la sediul Organizatorului.

 

11.Regulamentul promotiei

Prin participarea la promotia 5 ani garantie fara costuri suplimentare pentru aparate incorporabile Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Regulamentul este disponibil pe site-ul www.bosch-home.ro, incepând cu data de 14 martie 2021 (ora 00:00).


12.Date cu caracter personal

Prin prezentul Regulament, Organizatorul se obliga sa respecte preverile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare "GDPR"). Informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul sau in legatura cu desfasurarea Campaniei sunt prevazute in Anexa 2 la prezentul Regulament. Solicitarile ori reclamatiile privitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal in legatura cu Campanie se pot depune conform informatiilor prevazute in Anexa 2.

Prin inscrierea si participarea la Campanie, precum, si comunicarea datelor personale in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, Participantii la campania 5 ani garantie fara costuri suplimentare pentru aparate incorporabile isi exprima acordul expres si neechivoc cu privire la prezentul Regulament, inclusiv cele cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, pentru ca datele lor personale sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a Organizatorului pentru verificare si validare finala si evidenta inregistrarii in cadrul acestei campanii.

Organizatorul se obliga sa respecte drepturile Participantilor prevazute legile in vigoare. Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de lege.

Participantii la Campanie, in calitate de persoane vizate, au conform prevederilor Regulamentului UE 2016/679 al Parlamentului European si a Consiliului, aplicabil in România incepând cu data de 25 mai 2018 urmatoarele drepturi:  dreptul de a se informa asupra datelor, de acces la date, de a rectifica datele, de a sterge datele, de a restrictiona prelucrarea datelor, de a retrage consimtamântul de prelucrare a datelor, de a se opune prelucrarii datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a se adresa instantei competente si de plângere la autoritatea de supraveghere in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii vor trimite Organizatorului pe adresa Sos Bucuresti-Ploiesti nr. 19-21,etaj 1, sector 1, Bucuresti  o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata sau un email la adresa Data-Protection-RO@bshg.com

Scopurile constituirii si administrarii bazei de date sunt: desemnarea beneficiarilor Promotiei si realizarea de rapoarte statistice aferente Campaniei.

Destinatarii prelucrarii acestor date sunt: BSH Electrocasnice SRL (Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr 19-21, sector 1, Bucuresti),BSH Hausgeräte GmbH (Carl-Wery-Str. 34, 81739 München). Societatile vor prelucra datele cu caracter personal si le vor stoca in conformitate cu prevederile legale aplicabile pentru pastrarea acestor date.

Societatile nu intentioneaza sa transfere aceste date cu caracter personal catre: o tara non-UE sau o organizatie internationala.

Informarea participantilor cu privire la alte actiuni desfasurate in viitor (noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing) se va face doar daca acestia isi dau consimtamântul pentru abonarea la newsletterul Bosch Electrocasnice prin bifarea casutei aferente din cadrul contului MyBosch, sau asociata formularelor de contact disponibile in website. Dezabonarea de la newsletter se poate efectua oricând folosind link-ul disponibil in mesajele de newsletter sau accesând formularul de dezabonare din pagina http://www.bosch-home.ro/service/contact-si-informatii/contact-si-informatii-dezabonare-buletin-informativ.

Pentru mai multe informatii privind procesarea datelor personale, va rugam sa consultati sectiunea “Informatii privind protectia datelor”.

 

13.Limitarea raspunderii

Inregistrarea Garantiei Extinse efectuata inainte sau dupa perioada mentionata in prezentul Regulament nu se va lua in considerare.

Organizatorul va fi exonerat de orice raspundere in cazul in care: (i) participantul a achizitionat un alt produs decât cele ce sunt supuse prezentei Campanii; (ii) in cazul in care a achizitionat produsul intr-o alta perioada decât cea de desfasurare a Campaniei; (iii) in cazul in care Produsul participant nu a fost inregistrat conform dispozitiilor prezentului Regulament; (iv) in cazul in care Participantul nu poate face dovada achizitiei produsului cu privire la documentele justificative (factura/bon fiscal, Certificat de garantie, dovada inregistrarii conform art. 9 lit. D din prezentul Regulament).

Organizatorul are dreptul de a invalida inregistrari care contin informatii false ori vadit eronate si care nu indeplinesc toate conditiile de participare conform rubricilor obligatorii mentionate pe pagina web. Orice reclamatie cu privire la inregistrari se va lua in considerare numai pe baza prezentarii confirmarii privind inregistrarea garantiei extinse primite de la Organizator.

Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari neconforme prezentului

Regulament si care apar ulterior acordarii efective a Garantiei Extinse.

 

14.Prevederi finale

In cazul in care Organizatorul constata ca un Participant nu a indeplinit si/sau nu a respectat conditiile stipulate de prezentul Regulament, isi rezerva dreptul de a suspenda oricând drepturile si beneficiile ce revin respectivului Participant, fara alte despagubiri sau plati.

Participantilor la promotie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei.

Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, cu modificarile subsecvente.

Organizator

Prin Administrator                                                                        Prin Administrator

Mihai Voicila                                                                                 Styn De Coster

 

 

 

ANEXA NR. 1  LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI  BOSCH “5 ANI GARANTIE FARA COSTURI SUPLIMENTARE PENTRU

APARATE INCORPORABILE”  15 martie – 15 iunie 2021

Denumire firma

Denumire firma

Denumire firma

Denumire firma

ABC BUILDING SRL

DOMUS ART

KRONSTADT KUECHEN SRL

OPTIM DESIGN SRL

ADOR MOBILA SRL

DRISAND COM SRL

KRONSTADT TOURISM & SERVICES SRL

OUR DESIGN SRL

ALFA CONTACT SRL

ECHO ELECTRONIC SYSTEMS SRL

KRONTHERM SRL

PAVWOOD COM SRL

ALPO SRL

ECOFLAM SRL

LAST TRADING SRL

PENTAMOB SRL

ALTEX ROMANIA SRL

EDEL KLASSE SRL

LEMET SRL

PHOENIX SOVATA SRL

AMA SMART HOME SOLUTIONS SRL

ELECTRO STAR IMPORT EXPORT SRL

LEM'S DESIGN SRL

PHYLOSOPHY DESIGN SRL

AMPLIUS 2000 SRL

ELECTROCASNICE SRL

LETICS ATELIER SRL

PIASTRELLE EST DESIGN SRL

ANDOMA-ELECTRO SRL

ELECTROGOLD COMPANY IMPEX SRL

LO SPAZIO MOBILI SRL

PREMIUM APPLIANCES SRL

ANY-STEF IMPEX SRL

ELECTRONIC WORLD SRL

M & D RETAIL BRASOV

PREMIUM STORE SRL

APPLE DESIGN SRL

ELITEMOB SRL

M & D RETAIL PIPERA SRL

PRINCEPS DECO&HOME SRL

ARCHICRAFT SRL

ESHO STUDIOS SRL

MAC EXIM SRL

PRO ELECTRO CASA SRL

ARGENCO SRL

EST SRL

MAG CONSULTING PROJECT SRL

PRODSERVIL SRL

ARTSANI COM SRL

EUROMOB PROD SRL

MAGIC DECOR PROD SRL

PROFILO GROUP SRL

ATELIER 13 IP-ID SRL

EVOLUTION PREST SYSTEMS SRL

MAMUT SRL

PROFIMATIC SRL

ATELIERELE COSOVANU SRL

EVORA CENTER SRL

MANAZ MONTAGE SRL

PROPERTY&FACILITY MANAGEMENT TRD

AUCHAN ROMANIA SA

EXECUTIVE OFFICE SOLUTIONS SRL

MARELVI IMPEX SRL

PROSPER-T SRL

AUTO TUNNING SRL

EXPONENTIAL CONSULT SRL

MASTER`S SRL

QUATTRO SRL

BEST FLAME SRL

FAIIA COMPLEX SRL

MATERIA STUDIO S.R.L

RASTER SIGN FURNITURE &LIGHTING SRL

BIA SI COM SRL

FEROCASNIC SRL

MDM MONICA DESIGN SRL

REAL SUD SRL

BRIO SRL

FLANCO RETAIL SA

MEDIASTAR ELECTRO SRL

REMARKT MAGAZINE SRL

BUCOVINA ELECTRO TOP SRL

FOKUSTRAD SRL

MEDION IMPEX SRL

REVIA EXPERT SRL

CALIN SRL

FRANCK DOORS SRL

MENAROM SRL

REVOX GRUP SRL

CAMPING FAGET SRL

FURNITURE VISION SRL

MIDA MOBLUX SRL

RODI GEDALI SRL

CARPATIK IMPEX SRL

GALACTIC LINES SRL

MISTRAL SRL

ROMSTAL IMEX SRL

CARREFOUR ROMANIA SA

GAVASROM SRL

MOB ART SRL

ROMVITRINE SRL

CENTRUL DE CALCULATOARE SRL

GEODOR EMSICA SRL

MOBCONFORT-TIM SRL

SAFETY CAR GT SRL

COLOANA PRODCOM SRL

GEO'SAW SRL

MOBEL SALES SRL

SALTEGO SRL

CONALCRI PROD SRL

GIREXIM UNIVERSAL SA

MOBELLA SOLUTIONS SRL

SAT-AN SRL

CONCEPT DESIGN HUB SRL

GMS WOOD INVEST SRL

MOBELUX SRL

SELGROS CASH & CARRY SRL

CORA INOVO MOBILI SRL

GROSU ART MANAGEMENT SRL

MOBEXPERT BANEASA SRL

SENSO AMBIENTE SRL

CORSAR ONLINE SRL

HAPPY GARAGE SRL

MOBI MOD SRL

SERENO SEMPRE SRL

COSMO ESTORE SRL

HOLZTECH & DESIGN SRL

MOBIERA SRL

SERV ELECTRON SRL

CRIS ADMIN SRL

IAN & AMA SRL

MOBILA CEZAR SRL

SEVILLA MARKETING SRL

CRYSTAL GLOBE SRL

IDEAL TECH SRL

MOBIMPEX SRL

SI-PRO TRADING SRL

CUBE 02 SRL

INCASSO ELECTROCASNICE SRL

MOBIRA PROD SRL

STILL DESIGN PRODUCTION SRL

DAAS IMPEX SRL

INIDAN SRL

MODA PEDINA SRL

TELETEC SRL

DALIRO SRL

INSATERM TOTAL SRL

MODSERV SRL

THEOREMA CONCEPT SRL

DANCRIS SRL

INTEGRA CORPORATION SRL

MODUL DESIGN SRL

TOMIS KITCHEN SRL

DANTE INTERNATIONAL SA

INTERMEDIO GENERAL GRUP SA

MORGAN & WEBER SRL

TORA CRAFT SRL

DASTE MOBILI SRL

INTERNA HOME STUDIO SRL

NELO NEW INTERIORS SRL

TOSCANA IMOBILIARE SRL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Organizator

Prin Administrator                                                                        Prin Administrator

Mihai Voicila                                                                                 Styn De Coster

 

 

ANEXA NR. 2 LA REGULAMENTUL CAMPANIEI  BOSCH “5 ANI GARANTIE FARA COSTURI SUPLIMENTARE PENTRU APARATE

INCORPORABILE "  15 martie – 15 iunie  2021

 

Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform Articolului 13 din GDPR

 

          I.    Date privind operatorul de date cu caracter personal

 

In vederea organizarii si derularii Campaniei, o serie de date cu caracter personal ale Participantilor vor fi prelucrate de catre BSH ELECTROCASNICE S.R.L., societate infiintata si functionând conform legii din România,cu sediul in Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti Nr. 19-21, sector 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub numarul de ordine J40/2248/1999, avand cod unic de identificare RO 11552248, denumita in continuare "Operator".

 

Datele de contact ale Operatorului, in cazul in care Participantii au nelamuriri cu privire la datele cu caracter personal prelucrate sau pentru exercitarea drepturilor lor cu privire la datele cu caracter personal sunt urmatoarele:

 

BSH Electrocasnice S.R.L.

Responsabilul pentru Protectia Datelor

Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 19-21, Baneasa Center, etj. 1, sector 1, Bucuresti, Romania

e-mail: Data-Protection-RO@bshg.com

 

         II.    Categorii de date cu caracter personal prelucrate in cadrul Campaniei

 

In scopul participarii la Campanie, Operatorul va colecta de la Participanti datele cu caracter personal solicitate la inregistrarea pe website-ul oficial www.bosch-home.ro, sectiunea “MyBosch” (https://secure.bosch-home.ro/mybosch).

 

 • In cazul folosirii optiunii „Inregistreaza-te acum”, la completarea rubricilor necesare pentru crearea contului, Operatorul va colecta si prelucra urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de e-mail
 • In cazul inregistrarii prin intermediul unei retele de socializare (Social Media Sign in): Facebook, Google sau Yahoo, Operatorul va colecta si va prelucra urmatoarele date cu caracter personal:  nume, prenume, adresa de e-mail.

 

Contul de MyAccount si toate datele asociate lui pot fi sterse de catre participant din sectiunea “Profilul meu” selectând optiunea de “Stergere cont”.

 

        III.    Scopul prelucrarii

 

Datele cu caracter personal ale Participantilor la Campanie vor fi prelucrate de catre Operator pentru urmatoarele scopuri:

 • Organizarea si desfasurarea Campaniei
 • Validarea Participantilor
 • Confirmarea contului si a inregistrarii produsului
 • Indeplinirea obligatiilor ce decurg din garantia oferita in cadrul Campaniei
 • Evidenta beneficiarilor Campaniei
 • Realizarea de statistici

 

 

       IV.    Temeiul juridic al prelucrarii

 

Datele cu caracter personal sunt prelucrate in baza necesitatii contractuale, pentru a permite persoanelor vizate participarea la Campanie, precum si pentru exercitiul drepturilor si indeplinirea obligatiilor ce rezulta din prezentul Regulament.

 

Operatorul prelucreaza datele cu caracter personal ale persoanelor vizate atunci când prelucrarea este necesara pentru interesul sau legitim, in calitate de societate organizatoare, respectiv pentru gestionarea, promovarea activitatii, realizare de rapoarte statistice, prevenirea comportamentelor ilicite si a fraudei, aparare in caz de litigii ori alte asemenea solicitari.

 

Furnizarea datelor de catre Participanti nu este obligatorie. Refuzul furnizarii acestora atrage insa imposibilitatea participarii la Campanie.

Comunicarile cu persoanele vizate cu privire la alte actiuni desfasurate in viitor (noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing) se va face doar in temeiul consimtamântul expres in scopul abonarii  la newsletterul Bosch Electrocasnice, prin bifarea casutei aferente din cadrul contului MyBosch, sau asociata formularelor de contact disponibile in website.

Dezabonarea de la newsletter se poate efectua oricând folosind linkul disponibil in mesajele de newsletter sau accesând formularul de dezabonare din pagina http://www.bosch-home.ro/service/contact-si-informatii/contact-si-informatii-dezabonare-buletin-informativ.

           V.  Acces la datele cu caracter personal

 

Vor avea acces la datele cu caracter personal ale persoanelor vizate Operatorul, respectiv BSH Electrocasnice S.R.L. si angajatii acestuia in vederea indeplinirii atributiilor lor si organizarii, respectiv ducerii la indeplinire a Campaniei. Pentru scopurile mai sus mentionate si pentru centralizarea si clasificarea datelor cu caracter personal ca parte a operatiunilor BSH la nivel de grup de companii, BSH Hausgeräte GmbH (Carl-Wery-Str. 34, 81739 München) va avea acces la datele cu caracter personal ale persoanelor vizate.

 

       VI.    Perioada de stocare a datelor cu caracter personal

 

Datele cu caracter personal vor fi pastrate doar pe perioada de timp necesara pentru atingerea scopurilor prevazute mai sus, in conformitate cu legislatia aplicabila si cu respectarea procedurilor interne privind retentia datelor.

 

La expirarea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal, Operatorul va sterge/distruge aceste date de pe mijloacele de prelucrare si stocare, impunand Imputernicitului/ Imputernicitilor obligatii similare.

 

      VII.    Drepturile persoanelor vizate

 

In vederea asigurarii unei prelucrari echitabile si transparente, Operatorul informeaza Participantii cu privire la drepturile de care acestia beneficiaza, in calitate de persoane vizate, conform prevederilor legale aplicabile:

 

(i)        dreptul de a solicita accesul la datele cu caracter personal;

(ii)       dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal;

(iii)      dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal

(iv)     dreptul la restrictionarea prelucrarii;

(v)      dreptul de a se opune prelucrarii, in conditiile prevazute de lege;

(vi)     dreptul la portabilitate a datelor;

(vii)     dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

Pentru a va exercita aceste drepturi, va rugam sa folositi Formularul de solicitare a datelor clientului de pe https://datarequest.bsh-group.com/ro/form?c=ro

 

Persoana vizata poate depune plângere in fata Autoritatii de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal in cazul in care drepturile sale sunt incalcate sau in cazul in care datele sale cu caracter personal au fost prelucrate ilegal la adresa:

Bucuresti, sector 1, Bd. G-ral Gh. Magheru nr. 28-30 sau prin transmiterea acestei plângeri prin e-mail la adresa: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, www.dataprotection.ro

 

In cazul in care doriti sa aflati mai multe informatii despre prelucrarea datelor cu caracter personal, consultati Politica noastra de confidentialitate prin accesarea urmatorului link https://www.bosch-home.ro/metapages/detinator-site/informatii-privind-protectia-datelor

Organizator

Prin Administrator                                                                        Prin Administrator

Mihai Voicila                                                                                 Styn De Coster