Retur Gratuit 45 de zile

Click pentru mai multe detalii

Garantie Extinsa

Flanco iti garanteaza 5 zile pentru repararea produsului

Solutii de plata

Cele mai eficiente solutii de plata

Credit Online

Credit online, simplu si rapid

Livrare Oriunde

Livram pana la usa casei tale. Atat de confortabil

Rezervare Online

Rezervi online si ridica produsul din cel mai apropiat magazin

Verificare Colet

La Flanco esti sigur ca primesti ce ai comandat

regulament-5-ani-garantie-pentru-masini-de-spalat-rufe-si-uscatoare-bosch

 

REGULAMENT OFICIAL

CAMPANIE BOSCH

“5 ANI GARANTIE FARA COSTURI SUPLIMENTARE PENTRU MASINI DE SPALAT RUFE SI USCATOARE "

15 martie – 16 iunie 2022

 

1.   Organizatorul campaniei:

Campania  “5 ani garantie fara costuri suplimentare pentru masini de spalat rufe si uscatoare ” (denumita in cele ce urmeaza "Campania" sau "Campania promotionala") este organizata de BSH ELECTROCASNICE S.R.L., call center: 0212039748, adresa de e-mail: [email protected], societate infiintata si functionand in acord cu legea romana, cu sediul social in Bucuresti, Sos. Bucuresti – Ploiesti nr. 19-21, et. 1, sectiunea 2, sector 1 inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/2248/1999, CIF RO 11552248, reprezentata prin dl Mihai Voicila in calitate de administrator si dl Styn De Coster in calitate de administrator, denumita in continuare "Organizator".

Regulamentul Oficial (denumit in cele ce urmeaza "Regulamentul") este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicare pe site-ul www.bosch-home.ro, fiind disponibil, pe toata durata de desfasurare a Campaniei, in mod gratuit oricarui participant atat pe site, cat si la cererea acestora transmisa la adresa Organizatorului mentionata la paragraful de mai sus.

Campania se desfasoara in baza prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau schimba prezentul Regulament si/sau inceta si/sau suspenda si/sau intrerupe Campania pe parcursul derularii Campaniei, dar nu inainte de a anunta modificarea respectiva pe website-ul www.bosch-home.ro cu cel putin 24 de ore inainte ca acestea sa devina aplicabile.

 

2.   Participanti:

In cadrul Campaniei promotionale are dreptul sa participe orice utilizator (client final) persoana fizica cu varsta minima de 18 ani, cu domiciliul stabil in Romania, persoane fizice autorizate si/sau persoane juridice cu sediul principal/secundar pe teritoriul Romaniei, care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumiti in cele ce urmeaza "Participanti"). In cazul persoanelor juridice, Campania nu este aplicabila in cazul utilizarii produselor in scopuri profesionale precum, dar nelimitativ, restaurante, cantine, bufete, pensiuni.

Prin participarea la Campanie, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora, participarea la aceasta Campanie implicand acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament, precum si a conditiilor de acordare a garantiei extinse prevazute in Certificatul de garantie comerciala aferent campaniilor promotionale desfasurate pe website-urile BSH ELECTROCASNICE S.R.L. („Certificatul de garantie”) receptionat odata cu livrarea produsului.

 

3.     Obiectul Campaniei:

Obiectul Regulamentului este reprezentat de stabilirea conditiilor de participare la Campanie prin care Participantii beneficiaza de o perioada de 5 (cinci) ani garantie pentru produsele participante la Campanie, calculata de la data livrarii produselor, astfel cum sunt acestea descrise la punctul 7 al prezentului Regulament.

Pentru evitarea oricaror neclaritati, prin terminologia "5 ani garantie"  sau "extra-garantie" se inteleg urmatoarele:

Organizatorul ofera Participantilor, in mod gratuit, suplimentar garantiei legale de conformitate de 2 ani prevazuta de Ordonanta de urgenta nr. 140/2021 privind anumite aspecte referitoare la contractele de vanzare de bunuri („OUG 140/2021”), o garantie comerciala de 3 ani (denumita in continuare „extra-garantie/a”). Conditiile de extindere a termenului de garantie de conformitate de 2 ani cu o perioada suplimentara de 3 ani sunt detaliate in  Certificatul de garantie receptionat odata cu livrarea produsului.

In contextul prezentului Regulament, al Certificatului de garantie sau in comunicarile referitoare la prezenta Campanie, referirile la extra-garantie vor fi interpretate in sensul notiunii de garantie comerciala, astfel cum este aceasta definita de OUG 140/2021 si vor avea in vedere precizarile anterior mentionate. Extra-garantia nu aduce atingere drepturilor consumatorilor prevazute de OUG 140/2021. Astfel, in temeiul si in conditiile prevazute de actul normativ anterior mentionat, consumatorii au dreptul la masurile corective din partea vanzatorului produselor, fara costuri, in caz de neconformitate, iar aceste masuri corective nu sunt afectate de extra-garantia mentionata mai sus.

 

4.   Durata Campaniei

Campania promotionala va incepe pe data de 15.03.2022, ora 00:00:00 si se va incheia la data de 15.06.2022, ora 23:59:59. Orice achizitie facuta inainte si dupa aceasta perioada nu va fi luata in considerare de catre Organizator la acordarea extra-garantiei.

Inregistrarea si revendicarea extra-garantiei se poate face pe site-ul www.bosch-home.ro, in termen de 60 de zile de la data achizitiei produsului. Orice revendicare a Extra-garantiei dupa aceasta data nu va fi luata in considerare de catre Organizator.

In masura in care Organizatorul decide sa reduca sau sa prelungeasca durata Campaniei, acest fapt va fi adus la cunostinta Participantilor prin actualizarea prezentului Regulament si publicarea informatiei pe website cu cel putin 24 ore inainte ca modificarile sa devina efective.

 

5.   Aria de desfasurare a Campaniei

Prezenta Campanie este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in magazinele distribuitorilor care comercializeaza produse electrocasnice Bosch. Lista partenerilor agreati se regaseste pe site-ul www.bosch-home.ro („Parteneri agreati”), cat si in anexa la prezentul Regulament.

 

6.   Drept de participare:

Au drept de participare persoanele care indeplinesc conditiile prevazute la art. 2 din prezentul Regulament. O persoana poate achizitiona mai multe produse participante la promotie, fara limita de numar de produse si de participari.

 

7.   Produse participante:

In aceasta promotie sunt eligibile masinile de spalat rufe si uscatoarele marca Bosch: masinile de spalat rufe independente si incorporabile, masinile de spalat rufe cu uscator si uscatoarele de rufe (denumite in continuare colectiv „Produse Participante” si individual „Produs Participant”).

 

8.   Mecanismul Campaniei:

Participarea la Campanie se va face in mod voluntar prin achizitionarea de catre Participant a unuia sau a mai multor Produse Participante in perioada 15.03.2022 – 15.06.2022 de la Partenerii agreati, mentionati conform art. 5 din prezentul Regulament.

Participantii trebuie sa se inregistreze direct pe site-ul: www.bosch-home.ro, la sectiunea dedicata („Campanii si promotii”), respectand pasii obligatorii de urmat descrisi in Certificatul de garantie.

Astfel, in conformitate cu prevederile Certificatului de garantie receptionat odata cu produsul, pentru a inregistra, activa si beneficia de extra-garantie se vor respecta urmatorii pasi:

  • Se va inregistra produsul participant pe website-ul www.bosch-home.ro in contul MyBosch in termen de 60 de zile de la data achizitiei produsului respectiv;
  • In cazul in care participantul nu detine un cont MyBosch, din site-ului oficial www.bosch-home.ro se va accesa sectiunea aferenta si se va alege una din cele 2 optiuni disponibile:

                        - optiunea „Inregistrare cont” urmand ca pe pagina deschisa, participantul sa completeze rubricile necesare pentru crearea contului;

               sau

                        - optiunea „Inregistrare produs” prin care participantul va completa informatiile despre produs astfel cum acestea sunt solicitate in campurile obligatorii. Dupa completarea informatiilor despre produs, se va accesa butonul „Inregistreaza-ma acum”, urmand ca in pagina deschisa, participantul sa completeze campurile obligatorii din formularul de deschidere al contului iar apoi sa acceseze butonul „Trimitere”.

 

Dupa efectuarea oricarei optiuni de mai sus, participantul va primi un e-mail pentru confirmarea crearii contului. Astfel, contul va putea fi accesat imediat ce participantul confirma crearea acestuia prin accesarea link-ului ce se trimite intr-un mesaj pe adresa de e-mail introdusa in formularul de inregistrare al contului.

  • Odata confirmat contul, sau daca participantul avea deja un cont creat, dupa accesarea contului personal pe MyBosch se va alege optiunea „Inregistreaza produs” care va deschide formularul de inregistrare pentru produse electrocasnice. Se vor completa campurile obligatorii: Model (E-Nr), Numar de fabricatie (FD), Numar de serie (ZNr.) si Data achizitionarii. Se apasa butonul „Continuare”. Se afiseaza pagina de confirmare a inregistrarii produsului. Se va da click pe „Catre produsele inregistrate” pentru a se afisa pagina/lista de produse inregistrate. Produsul este inregistrat in cont, iar participantul primi un mesaj pe e-mailul furnizat cu confirmarea de inregistrare a produsului in contul MyBosch.
  • Daca datele de inregistrare ale produsului (E-Nr, FD, Z-Nr., Data achizitiei) corespund cu conditiile de acordare a extra-garantiei, in partea dreapta a ecranului apare mesajul „Click pe linkul de mai jos pentru a solicita extra-garantiile disponibile pentru produsul tau” Se apasa pe link-ul intitulat „Vezi extra-garantiile disponibile”. In pagina deschisa se afiseaza detaliile inregistrate ale produsului, iar in partea de jos a ecranului, se va accesa sectiunea „Extra-garantie” care prezinta extra-garantiile disponibile pentru respectivul produs. Se va alege modulul aferent extra-garantiei pentru care este eligibil produsul participant achizitionat si se apasa pe link-ul „Solicita extra-garantia”. In situatia in care se afiseaza mesajul „Definitiveaza inregistrarea produsului” este necesara revizuirea datelor inscrise ale produsului si anume rubrica E-Nr., FD si Z-Nr. Dupa introducerea datelor corecte si apasarea butonului „Trimite” – link-ul „Solicita extra-garantia” devine vizibil. Se afiseaza pagina cu mesajul „Confirmam inregistrarea cu succes a produsului pentru a beneficia de extra-garantie”. In partea de jos a paginii, prin accesarea link-ului „Vezi confirmare de inregistrare extra-garantie” se va genera intr-o fereastra noua continand confirmarea pentru inregistrarea extra-garantiei care poate fi descarcata in format Pdf. Suplimentar, confirmarea de inregistrare extra-garantie poate fi regasita oricand in contul MyBosch in sectiunea „Produsele mele”.

 

Nerespectarea procedurii anterior mentionate va duce la invalidarea extra-garantiei si astfel Participantii nu vor putea beneficia de aceasta.

 

Pentru a beneficia de extra-garantie, Certificatul de garantie comerciala, confirmarea de inregistrare generata in urma inregistrarii extra-garantiei trebuie pastrate impreuna cu factura/bonul fiscal in original ce face dovada achizitiei produsului de la partenerii agreati.

 

Participanti sunt rugati sa verifice corectitudinea datelor si informatiilor introduse in momentul efectuarii oricarei inregistrari. Inregistrarile unor date si informatii eronate/incorecte/incomplete nu vor putea fi luate in considerare. Efectuand oricare inregistrare, participantii raspund de corectitudinea si veridicitatea datelor si informatiilor introduse in formularele respective. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru acuratetea datelor inregistrate de catre Participanti pe site-ul www.bosch-home.ro.

Pentru evitarea oricaror neclaritati, inainte de inregistrarea Produsului, Participantul trebuie sa verifice daca distribuitorul de la care a cumparat Produsul participant se regaseste in lista de parteneri agreati pentru aceasta Campanie conform art. 5 din prezentul Regulament. In cazul in care distribuitorul nu se regaseste in lista agreata „Confirmarea de inregistrare a extra-garantiei” nu va produce efecte.

Organizatorul are dreptul sa solicite la momentul la momentul oricarei cereri privind extra-garantia, orice documente justificative in original (facturi fiscale), Certificatul de garantie, precum si confirmarea inregistrarii care sa probeze indeplinirea de catre Participant a conditiilor de participare la Campania 5 ani garantie fara costuri suplimentare pentru masini de spalat rufe si uscatoaresi de obtinere a extra-garantiei. Documentele solicitate sunt necesare in vederea inregistrarii si acordarii extra-garantiei. Neprezentarea acestor documente in conditii satisfacatoare va conduce la pierderea dreptului Participantului respectiv de a beneficia extra-garantia.

 

9.   Conditii de validare:

Pentru ca Organizatorul sa acorde extra-garantia pentru Produsul Participant, Participantul trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

      A. Sa indeplineasca conditiile de participare prevazute la art. 2.

      B. Sa achizitioneze, in perioada prevazuta la art. 4, unul dintre Produsele Participante descrise la art. 7 de la partenerii agreati conform celor specificate in prezentul Regulament.

      C. Sa inregistreze Produsul Participant in sectiunea MyAccount pe https://www.bosch-home.ro/mybosch in termen de 60 de zile de la data achizitiei conform Mecanismului Campaniei prevazut la art. 8.

      D. Sa pastreze, pe toata perioada de garantie, Certificatul de garantie in original, documentele fiscale de achizitie a produsului, precum si „Confirmarea de inregistrare a extra-garantiei”, pentru a putea dovedi achizitia produsului si inregistrarea acestuia.

      E. Produsul Participant, pentru care se acorda extra-garantia sa fie utilizat exclusiv in scopuri casnice. Garantia legala de conformitate si extra-garantia nu sunt valabile in cazul utilizarii respectivului produs in scopuri profesionale: in restaurante, bufete, cantine, etc. sau altfel decat este mentionat in certificatul de garantie.

 

10. Litigii

Orice solicitare/reclamatie/plangere poate fi transmisa in atentia Organizatorului utilizand datele de contact indicate in partea introductiva a prezentului Regulament / in partea introductiva a Certificatului de garantie comerciala.

Orice neintelegere rezultata din campania promotionala desfasurata in temeiul prezentului Regulament ori cu privire la extra-garantia oferita in conditiile prevazute in Certificatul de garantie receptionat odata cu produsul va fi solutionata pe cale amiabila.

In cazul in care Participantii considera ca neintelegerile nu au fost rezolvate de catre Organizator, acestia au dreptul de a apela la mecanismele de solutionare alternativa a litigiilor si/sau la instantele judecatoresti competente conform legii.

 

11. Regulamentul promotiei

Prin participarea la Campaniei, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Regulamentul este disponibil pe site-ul www.bosch-home.ro, incepand cu data de 15.03.2022 (ora 00:00).

 

12. Date cu caracter personal

Prin prezentul Regulament, Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare "GDPR"). Informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul sau in legatura cu desfasurarea Campaniei sunt prevazute in Anexa 2 la prezentul Regulament. Solicitarile ori reclamatiile privitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal in legatura cu Campanie se pot depune conform informatiilor prevazute in Anexa 2.

 

13.Limitarea raspunderii

Inregistrarea extra-garantiei efectuata inainte sau dupa perioada mentionata in prezentul Regulament nu se va lua in considerare.

Organizatorul va fi exonerat de orice raspundere in cazul in care: (i) participantul a achizitionat un alt produs decat cele ce sunt supuse prezentei Campanii; (ii) in cazul in care a achizitionat produsul intr-o alta perioada decat cea de desfasurare a Campaniei; (iii) in cazul in care Produsul participant nu a fost inregistrat conform dispozitiilor prezentului Regulament; (iv) in cazul in care Participantul nu poate face dovada achizitiei produsului cu privire la documentele justificative (factura/bon fiscal, Certificat de garantie, dovada inregistrarii conform art. 9 lit. D din prezentul Regulament).

Organizatorul are dreptul de a invalida inregistrari care contin informatii false ori vadit eronate si care nu indeplinesc toate conditiile de participare conform rubricilor obligatorii mentionate pe pagina web a Organizatorului. Orice reclamatie cu privire la inregistrari se va lua in considerare numai pe baza prezentarii confirmarii privind inregistrarea extra-garantiei primite de la Organizator.

Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari neconforme prezentului Regulament si care apar ulterior acordarii efective a extra-garantiei.

 

14. Prevederi finale

In cazul in care Organizatorul constata ca un Participant nu a indeplinit si/sau nu a respectat conditiile stipulate de prezentul Regulament, isi rezerva dreptul de a suspenda oricand drepturile si beneficiile ce revin respectivului Participant, fara alte despagubiri sau plati.

Participantilor la promotie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei.

Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, cu modificarile subsecvente.

Organizator

Prin Administrator                                                                        Prin Administrator

Mihai Voicila                                                                                 Styn De Coster

 

 

 

ANEXA NR. 1  LA  REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI  BOSCH “5 ANI GARANTIE FARA COSTURI SUPLIMENTARE PENTRU

MASINI DE SPALAT RUFE SI USCATOARE”  15 martie – 15 iunie 2022

 

Denumire firma

Denumire firma

Denumire firma

Denumire firma

ABC BUILDING SRL

DOMUS ART

KRONSTADT KUECHEN SRL

OPTIM DESIGN SRL

ADOR MOBILA SRL

DRISAND COM SRL

KRONSTADT TOURISM & SERVICES SRL

OUR DESIGN SRL

ALFA CONTACT SRL

ECHO ELECTRONIC SYSTEMS SRL

KRONTHERM SRL

PAVWOOD COM SRL

ALPO SRL

ECOFLAM SRL

LAST TRADING SRL

PENTAMOB SRL

ALTEX ROMANIA SRL

EDEL KLASSE SRL

LEMET SRL

PHOENIX SOVATA SRL

AMA SMART HOME SOLUTIONS SRL

ELECTRO STAR IMPORT EXPORT SRL

LEM'S DESIGN SRL

PHYLOSOPHY DESIGN SRL

AMPLIUS 2000 SRL

ELECTROCASNICE SRL

LETICS ATELIER SRL

PIASTRELLE EST DESIGN SRL

ANDOMA-ELECTRO SRL

ELECTROGOLD COMPANY IMPEX SRL

LO SPAZIO MOBILI SRL

PREMIUM APPLIANCES SRL

ANY-STEF IMPEX SRL

ELECTRONIC WORLD SRL

M & D RETAIL BRASOV

PREMIUM STORE SRL

APPLE DESIGN SRL

ELITEMOB SRL

M & D RETAIL PIPERA SRL

PRINCEPS DECO&HOME SRL

ARCHICRAFT SRL

ESHO STUDIOS SRL

MAC EXIM SRL

PRO ELECTRO CASA SRL

ARGENCO SRL

EST SRL

MAG CONSULTING PROJECT SRL

PRODSERVIL SRL

ARTSANI COM SRL

EUROMOB PROD SRL

MAGIC DECOR PROD SRL

PROFILO GROUP SRL

ATELIER 13 IP-ID SRL

EVOLUTION PREST SYSTEMS SRL

MAMUT SRL

PROFIMATIC SRL

ATELIERELE COSOVANU SRL

EVORA CENTER SRL

MANAZ MONTAGE SRL

PROPERTY&FACILITY MANAGEMENT TRD

AUCHAN ROMANIA SA

EXECUTIVE OFFICE SOLUTIONS SRL

MARELVI IMPEX SRL

PROSPER-T SRL

AUTO TUNNING SRL

EXPONENTIAL CONSULT SRL

MASTER`S SRL

QUATTRO SRL

BEST FLAME SRL

FAIIA COMPLEX SRL

MATERIA STUDIO S.R.L

RASTER SIGN FURNITURE &LIGHTING SRL

BIA SI COM SRL

FEROCASNIC SRL

MDM MONICA DESIGN SRL

REAL SUD SRL

BRIO SRL

FLANCO RETAIL SA

MEDIASTAR ELECTRO SRL

REMARKT MAGAZINE SRL

BUCOVINA ELECTRO TOP SRL

FOKUSTRAD SRL

MEDION IMPEX SRL

REVIA EXPERT SRL

CALIN SRL

FRANCK DOORS SRL

MENAROM SRL

REVOX GRUP SRL

CAMPING FAGET SRL

FURNITURE VISION SRL

MIDA MOBLUX SRL

RODI GEDALI SRL

CARPATIK IMPEX SRL

GALACTIC LINES SRL

MISTRAL SRL

ROMSTAL IMEX SRL

CARREFOUR ROMANIA SA

GAVASROM SRL

MOB ART SRL

ROMVITRINE SRL

CENTRUL DE CALCULATOARE SRL

GEODOR EMSICA SRL

MOBCONFORT-TIM SRL

SAFETY CAR GT SRL

COLOANA PRODCOM SRL

GEO'SAW SRL

MOBEL SALES SRL

SALTEGO SRL

CONALCRI PROD SRL

GIREXIM UNIVERSAL SA

MOBELLA SOLUTIONS SRL

SAT-AN SRL

CONCEPT DESIGN HUB SRL

GMS WOOD INVEST SRL

MOBELUX SRL

SELGROS CASH & CARRY SRL

CORA INOVO MOBILI SRL

GROSU ART MANAGEMENT SRL

MOBEXPERT BANEASA SRL

SENSO AMBIENTE SRL

CORSAR ONLINE SRL

HAPPY GARAGE SRL

MOBI MOD SRL

SERENO SEMPRE SRL

COSMO ESTORE SRL

HOLZTECH & DESIGN SRL

MOBIERA SRL

SERV ELECTRON SRL

CRIS ADMIN SRL

IAN & AMA SRL

MOBILA CEZAR SRL

SEVILLA MARKETING SRL

CRYSTAL GLOBE SRL

IDEAL TECH SRL

MOBIMPEX SRL

SI-PRO TRADING SRL

CUBE 02 SRL

INCASSO ELECTROCASNICE SRL

MOBIRA PROD SRL

STILL DESIGN PRODUCTION SRL

DAAS IMPEX SRL

INIDAN SRL

MODA PEDINA SRL

TELETEC SRL

DALIRO SRL

INSATERM TOTAL SRL

MODSERV SRL

THEOREMA CONCEPT SRL

DANCRIS SRL

INTEGRA CORPORATION SRL

MODUL DESIGN SRL

TOMIS KITCHEN SRL

DANTE INTERNATIONAL SA

INTERMEDIO GENERAL GRUP SA

MORGAN & WEBER SRL

TORA CRAFT SRL

DASTE MOBILI SRL

INTERNA HOME STUDIO SRL

NELO NEW INTERIORS SRL

TOSCANA IMOBILIARE SRL

MOEMAX ROMANIA SRL

XXXLUTZ MOBILIER SRL   

 

 

Organizator

Prin Administrator                                                                        Prin Administrator

Mihai Voicila                                                                                 Styn De Coster

 

 

 

 

 

ANEXA NR. 2 LA REGULAMENTUL CAMPANIEI  BOSCH “5 ANI GARANTIE FARA COSTURI SUPLIMENTARE PENTRU MASINI DE SPALAT RUFE SI USCATOARE "  15 martie  – 15 iunie 2022

 

Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform Articolului 13 din GDPR

 

          I.    Date privind operatorul de date cu caracter personal

 

In vederea organizarii si derularii Campaniei, o serie de date cu caracter personal ale Participantilor vor fi prelucrate de catre BSH ELECTROCASNICE S.R.L., societate infiintata si functionand conform legii din Romania, cu sediul in Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti Nr. 19-21, sector 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub numarul de ordine J40/2248/1999, avand cod unic de identificare RO 11552248, denumita in continuare "Operator".

Datele de contact ale Operatorului, in cazul in care Participantii au nelamuriri cu privire la datele cu caracter personal prelucrate sau pentru exercitarea drepturilor lor cu privire la datele cu caracter personal sunt urmatoarele:

               BSH Electrocasnice S.R.L.

               Responsabilul pentru Protectia Datelor

               Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 19-21, Baneasa Center, etj. 1, sector 1, Bucuresti, Romania

               e-mail: [email protected]

 

         II.    Categorii de date cu caracter personal prelucrate in cadrul Campaniei

 

In scopul participarii la Campanie, Operatorul va colecta de la Participanti datele cu caracter personal solicitate la inregistrarea pe website-ul oficial www.bosch-home.ro, sectiunea “MyBosch” (https://www.bosch-home.ro/mybosch

 

In cazul folosirii optiunii „Inregistreaza cont” / „Inregistrare produs”, la completarea rubricilor necesare pentru crearea contului, Operatorul va colecta si prelucra urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de e-mail, formula de adresa – in cazul in care aceasta a fost comunicata in mod voluntar de catre persoana vizata la momentul crearii contului.

 

Contul de MyAccount si toate datele asociate lui pot fi sterse de catre Participant din sectiunea “Profilul meu” selectand optiunea de “Stergere cont”.

 

        III.    Scopul prelucrarii

 

Datele cu caracter personal ale Participantilor la Campanie vor fi prelucrate de catre Operator pentru urmatoarele scopuri:

 • Organizarea si desfasurarea Campaniei
 • Validarea Participantilor
 • Confirmarea contului si a inregistrarii produsului
 • Indeplinirea obligatiilor ce decurg din garantia oferita in cadrul Campaniei
 • Evidenta beneficiarilor Campaniei
 • Realizarea de statistici

       IV.    Temeiul juridic al prelucrarii

 

Datele cu caracter personal sunt prelucrate in baza necesitatii contractuale (art. 6, lit. b) din GDPR), pentru a permite persoanelor vizate participarea la Campanie, precum si pentru exercitiul drepturilor si indeplinirea obligatiilor ce rezulta din prezentul Regulament.

 

De asemenea, Operatorul prelucreaza datele cu caracter personal ale persoanelor vizate atunci cand prelucrarea este necesara pentru interesul sau legitim (art. 6, lit. f) din GDPR), in calitate de societate organizatoare, respectiv pentru gestionarea, promovarea activitatii, realizare de rapoarte statistice, prevenirea comportamentelor ilicite si a fraudei, aparare in caz de litigii ori alte asemenea solicitari.

 

Furnizarea datelor de catre Participanti nu este obligatorie. Refuzul furnizarii acestora atrage insa imposibilitatea participarii la Campanie.

Comunicarile cu persoanele vizate cu privire la alte actiuni desfasurate in viitor (noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing) se va face doar in temeiul consimtamantul expres in scopul abonarii la newsletterul Bosch Electrocasnice, prin bifarea casutei aferente din cadrul contului MyBosch, sau asociata formularelor de contact disponibile in website.

Dezabonarea de la newsletter se poate efectua oricand folosind linkul disponibil in mesajele de newsletter sau accesand formularul de dezabonare din pagina http://www.bosch-home.ro/service/contact-si-informatii/contact-si-informatii-dezabonare-buletin-informativ.

           V.  Acces la datele cu caracter personal

 

Vor avea acces la datele cu caracter personal ale persoanelor vizate Operatorul, respectiv BSH Electrocasnice S.R.L. si angajatii acestuia in vederea indeplinirii atributiilor lor si organizarii, respectiv ducerii la indeplinire a Campaniei. Pentru scopurile mai sus mentionate si pentru centralizarea si clasificarea datelor cu caracter personal ca parte a operatiunilor BSH la nivel de grup de companii, BSH Hausgeräte GmbH (Carl-Wery-Str. 34, 81739 München) va avea acces la datele cu caracter personal ale persoanelor vizate.

Organizatorul, precum si persoanele imputernicite de acesta, nu intentioneaza sa transfere aceste date cu caracter personal catre: o tara non-UE sau o organizatie internationala.

 

       VI.    Perioada de stocare a datelor cu caracter personal

 

Datele cu caracter personal vor fi pastrate doar pe perioada de timp necesara pentru atingerea scopurilor prevazute mai sus, in conformitate cu legislatia aplicabila si cu respectarea procedurilor interne privind retentia datelor.

La expirarea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal, Operatorul va sterge/distruge aceste date de pe mijloacele de prelucrare si stocare, impunand persoanelor imputernicite de acesta obligatii similare.

 

      VII.    Drepturile persoanelor vizate

 

In vederea asigurarii unei prelucrari echitabile si transparente, Operatorul informeaza Participantii cu privire la drepturile de care acestia beneficiaza, in calitate de persoane vizate, conform prevederilor legale aplicabile:

             (i)        dreptul de a solicita accesul la datele cu caracter personal;

             (ii)       dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal;

             (iii)      dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal

             (iv)     dreptul la restrictionarea prelucrarii;

             (v)      dreptul de a se opune prelucrarii, in conditiile prevazute de lege;

             (vi)     dreptul la portabilitate a datelor;

             (vii)     dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

Pentru a va exercita aceste drepturi, va rugam sa folositi Formularul de solicitare a datelor clientului de pe https://datarequest.bsh-group.com/ro/form?c=ro

 

Persoana vizata poate depune plangere in fata Autoritatii de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal in cazul in care drepturile sale sunt incalcate sau in cazul in care datele sale cu caracter personal au fost prelucrate ilegal la adresa:

Bucuresti, sector 1, Bd. G-ral Gh. Magheru nr. 28-30 sau prin transmiterea acestei plangeri prin e-mail la adresa: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, www.dataprotection.ro

 

In cazul in care doriti sa aflati mai multe informatii despre prelucrarea datelor cu caracter personal, consultati Politica noastra de confidentialitate prin accesarea urmatorului link https://www.bosch-home.ro/metapages/detinator-site/informatii-privind-protectia-datelor

Organizator

Prin Administrator                                                                        Prin Administrator

Mihai Voicila                                                                                 Styn De Coster

 

Pentru imbunatatirea experientei tale pe site-ul nostru folosim fisiere de tip cookie. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului. Cookies colecteaza informatii intr-o forma anonima. Anumite Cookies pot fi folosite in scop de promovare si sunt predefinite. Pentru a controla aceste fisiere poti utiliza campul „Personalizez”.
Sunt de acord Personalizez
Google
Facebook
Whiteimage