REGULAMENTUL CAMPANIEI

Cadou la achizitia Reno5 5G/ Reno5 5G lite

Perioada de desfasurare:

26 martie 2021 – 09 aprilie 2021

 


 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei “ Cadou la achizitia Reno5 5G/ Reno5 5G lite”, (denumita in continuare “Campania”) este Flanco Retail S.A. (denumita in continuare “Organizator”) cu sediul social in Plaza Romania Offices, Bd. Timisoara nr. 26, etaj 1,061331 Bucuresti, Sector 6, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/513/2012, cod unic de inregistrare 27698631, reprezentata de Dragos Sirbu, in calitate de Director General.

 

 1. DURATA CAMPANIEI

Campania se va desfasura in perioada 26 martie 2021 ora 00:00 – 09 aprilie 2021 ora 23:59.

 

 1. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania se va desfasura, online, pe site-ul www.flanco.ro .

 

 1. DREPTUL LA PARTICIPARE

La Campanie poate participa orice persoana fizica avand varsta minima de 16 ani, numit in continuare “Participant”, care achizitioneaza unul dintre telefoanele Reno5 5g sau Reno5 lite , mentionate la art XII,online, de pe site-ul www.flanco.ro.

 

 1. MECANISMUL CAMPANIEI

Pentru a putea participa la campania promotionala, Participantul trebuie sa achizitioneze unul dintre telefoanele Reno5 5g sau Reno5 lite, mentionate la articolul XII, de pe site-ul www.flanco.ro pentru a beneficia de oferta constand in:

 • Pentru Reno5 5G à OPPO Watch 46mm cadou
 • Pentru Reno5 lite à  OPPO Band cadou

 

Oferta de precomanda este valabila in perioada 26 martie 2021 ora 00:00 – 09 aprilie 2021 ora 23:59 la achizitia unui telefon Reno5 5g sau Reno5 lite, comercializat pe site-ul www.flanco.ro, conform cu perioada mentionata.

 

 1. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul Campaniei este disponibil, in mod gratuit, la sediul Organizatorului, pe site-ul www.flanco.ro.

 

Clauze speciale:

 1. Oferta se acorda doar la achizitia produselor participante in Campanie, mentionate in art XII.;
 2. Aceasta Oferta/Reducere se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) inusiv cu ofertele de rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta/Reducere va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate in magazinul online, inclusiv ofertele de rate, exceptie facand Campaniile de Extra-Reducere.
 3. In cazul returnarii unui produs achizitionat, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului din factura de achizitie a Participantului.
 4. Pentru articole și pachete promoționale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promoție si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promoțional) sau daca promoția si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrală de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusă din valoarea rambursată. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordată pentru achiziționarea pachetului
 5. In situatia in care Participantul returneaza produsul nou achizitionat utilizand serviciul Retur in 14 zile, Participantul va returna si produsul cadou.

 

 1. FORTA MAJORA

In orice situatie de forta majora care impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea si/sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspundere privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata.

 

 1. INTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA SI INCETAREA CAMPANIEI

Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Campania, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisare pe site-ul www.flanco.ro .

 1. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la Campania CADOU LA ACHIZITIA RENO5 5G/ RENO5 5G LITE, Participantii sunt de acord ca datele lor cu caracter personal (nume, prenume, adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail) sa fie prelucrate in scopul organizarii si desfasurarii Participantului la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Regulamentului (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergere, dreptul la restrictionare, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a se opune si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru orice informatii sau solicitari de exercitare a drepturilor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, persoana vizata se poate adresa Flanco prin:

*Trimiterea unui e-mail la adresa data.protection@flanco.ro.

*Trimiterea solicitarii prin curier/posta la adresa:, Plaza Romania Offices, Bd. Timisoara nr. 26, etaj 1, 061331 Bucuresti, Sector 6
*in atentia Responsabilului cu protectia datelor.

 

 1. CONTESTATII

Cererea scrisa a Participantilor la Campanie in vederea sesizarii Organizatorului cu privire la nerespectarea prezentului Regulament trebuie depusa/trimisa la sediul Organizatorului in termen de maximum 48 (patruzecisiopt) de ore de la achizitie. Orice sesizare in acest sens depusa dupa trecerea termenului de mai sus nu va fi luata in considerare. Solutionarea contestatiilor se va face in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice.

 1. ALTE REGLEMENTARI

In caz de tentativa de frauda, abuz sau acte indreptate impotriva si/sau la adresa Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati, inclusiv, dar fara a se limita la descalificarea Participantului la Campanie.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea participarii la Campanie din cauza unor erori sau cauze care nu depind direct de Organizator, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de internet, s.a.m.d.

 

 1. PRODUSELE PARTICIPANTE

 

ID Produs

Produs

Oferta PROMO CADOU

146145

OPPO Reno 5 5G Dua SIM 128/8GB Black

Smartwatch Watch Oppo, 46mm, Wi-Fi, Negru - Aluminum

146148

OPPO Reno 5 5G Dua SIM 128/8GB Blue

Smartwatch Watch Oppo, 46mm, Wi-Fi, Negru - Aluminum

146149

OPPO Reno 5 Lite Dual SIM 128/8GB Black

Bratara fitness Band, bratara sport, TPU - Negru

146150

OPPO Reno 5 Lite Dual SIM 128/8GB Purple

Bratara fitness Band, bratara sport, TPU - Negru

 

FLANCO RETAIL S.A.