REGULAMENTUL CAMPANIEI

CADOU XIAOMI MI SMART BAND 4 LA PRECOMADA XIAOMI  REDMI NOTE 9

Perioada de desfasurare:

26 Mai – 02 Iunie 2020

 

 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei “ CADOU XIAOMI MI SMART BAND 4 LA PRECOMADA XIAOMI  REDMI NOTE 9”, (denumita in continuare “Campania”) este Flanco Retail S.A. (denumita in continuare “Organizator”) cu sediul social in Plaza Romania Offices,Bd. Timisoara nr. 26, etaj 1,061331 Bucuresti, Sector 6 ,inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/513/2012, cod unic de inregistrare 27698631, reprezentata de Dragos Sirbu, in calitate de Director General.

 

 1. DURATA CAMPANIEI

Campania se va desfasura in perioada 26 Mai  2020 ora 00:00 – 02 Iunie 2020 ora 23:59.

 

 1. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania se va desfasura, online, pe site-ul www.flanco.ro

 

 1. DREPTUL LA PARTICIPARE

La Campanie poate participa orice persoana fizica avand varsta minima de 16 ani, numit in continuare “Participant”, care achizitioneaza unul dintre telefoanele Xiaomi, mentionate la art XII,online, de pe site-ul www.flanco.ro .

 

 1. MECANISMUL CAMPANIEI

Pentru a putea participa la campania promotionala, Participantul trebuie sa achizitioneze unul dintre telefoanele Xiaomi, mentionate la articolul XII, de pe site-ul www.flanco.ro pentru a beneficia de oferta constand in:

 • Smartband fitness Xiaomi Mi Band 4, HR, Negru cadou

 

Oferta de precomanda este valabila in perioada 26 Mai  2020 ora 00:00 – 02 Iunie 2020 ora 23:59 la achizitia unui telefon Xiaomi Redmi Note, comercializat pe site-ul www.flanco.ro conform cu perioada mentionata.

 

 1. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul Campaniei este disponibil, in mod gratuit, pe site-ul www.flanco.ro .

 

Clauze speciale:

 1. Oferta se acorda doar la achzitia produsului participant in Campanie, in regim de precomada, mentionat in art XII.;
 2. Aceasta Oferta/Reducere nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) inusiv cu ofertele de rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta/Reducere va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate online, exceptie facand ofertele de rate.
 3. In cazul returnarii unui produs achizitionat, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului din factura de achizitie a Participantului.
 4. Pentru articole și pachete promoționale, toate produsele și/sau serviciile incluse trebuie returnate împreună. Dacă un serviciu inclus în promoție și/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promoțional) sau dacă promoția și/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrală de vânzare a acelui serviciu și/sau articol nerambursabil va fi dedusă din valoarea rambursată. Când un pachet este cumpărat și doar o parte din el este returnată, reducerea pentru pachet este pierdută și, din valoarea rambursată, va fi dedusă și reducerea acordată pentru achiziționarea pachetului
 5. In situatia in care Participantul returneaza produsul nou achiziționat utilizand serviciul Retur în 14 zile, Participantul va returna și produsul cadou ce consta in Smartband fitness Xiaomi Mi Band 4, HR, Negru        

 

 1. FORTA MAJORA

In orice situatie de forta majora care impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea si/sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspundere privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata.

 

 1. INTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA SI INCETAREA CAMPANIEI

Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Campania, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisare pe site-ul www.flanco.ro .

 1. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la aceasta Campanie Participantii sunt de acord ca datele lor cu caracter personal (nume, prenume, adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail) sa fie prelucrate in scopul organizarii si desfasurarii Campaniei Cadou Xiaomi Mi Smart Band 4 la precomada Xiaomi  Redmi Note 9

Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Regulamentului (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergere, dreptul la restrictionare, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a se opune si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru orice informatii sau solicitari de exercitare a drepturilor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, persoana vizata se poate adresa Flanco prin:

*Trimiterea unui e-mail la adresa data.protection@flanco.ro.

*Trimiterea solicitarii prin curier/posta la adresa:, Plaza Romania Offices, Bd. Timisoara nr. 26, etaj 1, 061331 Bucuresti, Sector 6
*in atentia Responsabilului cu protectia datelor.

 

 1. CONTESTATII

Cererea scrisa a Participantilor la Campanie in vederea sesizarii Organizatorului cu privire la nerespectarea prezentului Regulament trebuie depusa/trimisa la sediul Organizatorului in termen de maximum 48 (patruzecisiopt) de ore de la achizitie. Orice sesizare in acest sens depusa dupa trecerea termenului de mai sus nu va fi luata in considerare. Solutionarea contestatiilor se va face in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice.

 1. ALTE REGLEMENTARI

In caz de tentativa de frauda, abuz sau acte indreptate impotriva si/sau la adresa Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati, inclusiv, dar fara a se limita la descalificarea Participantului la Campanie.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea participarii la Campanie din cauza unor erori sau cauze care nu depind direct de Organizator, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de internet, s.a.m.d.

 

 1. PRODUSELE PARTICIPANTE

 

Cod Produs

Denumire Produs

140438

Redmi Note 9 Dual SIM 3+64GB Polar White

140439

Redmi Note 9 Dual SIM 3+64GB Midnight Grey

140440

Redmi Note 9 Dual SIM 3+64GB Forest Green

140441

Redmi Note 9 Dual SIM 4+128GB Forest Green

140442

Redmi Note 9 Dual SIM 4+128GB Midnight Grey

140443

Redmi Note 9 Dual SIM 4+128GB Polar White

 

140444

Redmi Note 9 Pro Dual SIM 6+64GB Interstellar Grey

140445

Redmi Note 9 Pro Dual SIM 6+64GB Tropical Green

140446

Redmi Note 9 Pro Dual SIM 6+64GB Glacier White

140447

Redmi Note 9 Pro Dual SIM 6+128GB Interstellar Grey

140448

Redmi Note 9 Pro Dual SIM 6+128GB Tropical Green

140449

Redmi Note 9 Pro Dual SIM 6+128GB Glacier White

 

Cod

Denumire Produs CADOU

136204

Smartband fitness Xiaomi Mi Band 4, HR, Negru

 

FLANCO RETAIL S.A.