REGULAMENT OFICIAL

CAMPANIE BOSCH

“Elibereaza-te de spalatul vaselor cu Bosch si Finish "

01 iunie - 30 iunie 2020

 

 1. 1.   Organizatorul Campaniei

Campania Elibereaza-te de spalatul vaselor cu Bosch si Finish (denumita in cele ce urmeaza "Campania") este organizata de BSH ELECTROCASNICE S.R.L., societate infiintata si functionand in acord cu legea romana, cu sediul social in Bucuresti, Sos. Bucuresti – Ploiesti nr. 19-21, et. 1, sectiunea 2, sector 1 inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/2248/1999, CIF RO 11552248, reprezentata prin dl Mihai Voicila in calitate de administrator si dl Styn De Coster in calitate de administrator, denumita in continuare "Organizator".

Regulamentul Oficial (denumit in cele ce urmeaza "Regulamentul") este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicare pe site-ul www.bosch-home.ro, fiind disponibil, pe toata durata de desfasurare a Campaniei, in mod gratuit oricarui participant atat pe site, cat si la cererea acestora transmisa la adresa Organizatorului mentionata la paragraful de mai sus.

Campania se desfasoara in baza prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau schimba prezentul Regulament si/sau inceta si/sau suspenda si/sau intrerupe Campania pe parcursul derularii Campaniei, dar nu inainte de a anunta modificarea pe website-ul www.bosch-home.ro cu cel putin 24 de ore inainte ca acestea sa devina aplicabile.

 1. 2.   Participanti

La Campania Elibereaza-te de spalatul vaselor cu Bosch si Finish” are dreptul sa participe orice utilizator (client final) persoana fizica cu varsta minima de 18 ani, cu domiciliul stabil in Romania, persoane fizice autorizate si/sau persoane juridice cu sediul principal/secundar pe teritoriul Romaniei, care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumiti in cele ce urmeaza "Participanti"). In cazul persoanelor juridice, Campania nu este aplicabila in cazul utilizarii produselor in scopuri profesionale precum, dar nelimitativ, restaurante, cantine, bufete, pensiuni.

Prin participarea la Campanie, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora, participarea la aceasta Campanie implicand acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

 1. 3.     Obiectul Campaniei

Obiectul Regulamentului este reprezentat de stabilirea conditiilor in care Participantii primesc cadou in limita stocului disponibil un pachet de 18 tablete Finish Quantum (denumita in continuare „Cadou Finish”) la achizitia unuia dintre produsele participante la Campanie, dupa cum sunt acestea descrise la punctul 7 al prezentului Regulament.

 1. 4.   Durata Campaniei

Campania Elibereaza-te de spalatul vaselor cu Bosch si Finishva incepe pe data de 01.06.2020, ora 00:00:00 si se va incheia la data de 30.06.2020, ora 23:59:59.Orice achizitie facuta inainte si/sau dupa aceasta perioada nu va fi luata in considerare de catre Organizator la acordarea cadoului Finish.

Inregistrarea si revendicarea cadoului Finish se poate face pe site-ul www.bosch-home.ro, in termen de 30 de zile de la data achizitiei produsului. Orice revendicare a cadoului Finish dupa aceasta data nu va fi luata in considerare de catre Organizator.

In masura in care Organizatorul decide sa reduca sau sa prelungeasca durata Campaniei, acest fapt va fi adus la cunostinta participantilor prin actualizarea prezentului Regulament si publicarea informatiei pe website cu cel putin 24 ore inainte ca modificarile sa devina efective.

 1. 5.   Aria de Desfasurare a Campaniei

Prezenta Campanie este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in magazinele distribuitorilor care comercializeaza produse electrocasnice Bosch. Lista partenerilor agreati se regaseste atat pe site-ul www.bosch-home.ro („Parteneri agreati”),cat si in anexa prezentului Regulament.

La aceasta campanie pot participa doar persoanele care achizitioneaza Produse Participante de la Partenerii agreati. In cazul achizitionarii Produselor participante de la magazinele distribuitorilor, altii decat cei agreati potrivit anexei 1 la prezentul Regulament, acestia nu vor fi considerati eligibili pentru a primi cadoul Finish.

 1. 6.   Drept de Participare

Au drept de participare persoanele care indeplinesc conditiile prevazute la art. 2 din prezentul Regulament. O persoana poate achizitiona mai multe produse participante la promotie, fara limita de numar de produse si de participari.

 1. 7.   Produse Participante

In aceasta promotie sunt eligibile toate masinile de spalat vase marca Bosch: masini de spalat vase independente si masini de spalat vase incorporabile (denumite in continuare colectiv „Produse Participante” si individual „Produs Participant”).

 1. 8.   Mecanismul Campaniei

Participarea la Campanie se va face in mod voluntar prin achizitionarea de catre Participant a unuia sau a mai multor Produse Participante in perioada 01 iunie – 30 iunie 2020de la Partenerii agreati, mentionati pe site-ul www.bosch-home.ro.

Participantii trebuie sa solicite Cadoul Finish pe site-ul: www.bosch-home.ro, prin inscrierea masinii de spalat vase achizitionate in contul MyBosch, respectand pasii obligatorii de urmat descrisi pe aceasta pagina.

Pentru primirea cadoului Finish se vor urma urmatorii pasii:

 • Din site-ului oficial www.bosch-home.ro, se va accesa sectiunea “MyBosch” (https://secure.bosch-home.ro/mybosch)
 • Daca participantul nu are deja cont creat, atunci va alege una dintre cele 2 optiuni disponibile:
  • optiunea „Inregistreaza-te acum” urmand ca pe pagina deschisa (https://secure.bosch-home.ro/mybosch/inregistrare) sa completeze rubricile necesare pentru crearea contului.
  • inregistrare prin intermediul unei retele de socializare (Social Media Sign in): Facebook, Google sau Yahoo. Utilizand aceasta optiune, contul MyBosch se va crea si va putea fi accesat prin interfata contului de socializare selectat.
 • Contul va putea fi accesat imediat ce participantul va confirma crearea contului prin accesarea link-ului ce se trimite intr-un mesaj pe adresa de email introdusa in formularul de inregistrare sau pe adresa de e-mail cu care s-a inregistrat in reteaua de socializare folosita ca interfata.
 • Odata confirmat contul, sau daca participantul avea deja cont creat, dupa accesarea contului personal pe MyBosch se va alege optiunea „Inregistreaza aparatul tau electrocasnic Bosch aici” care va deschide formularul de inregistrare pentru produse electrocasnice Bosch.
 • Se completeaza campurile obligatorii: „Numar de serie (E-Nr)” si „Data achizitionarii”. Completarea campurilor „Numar de fabricatie (FD)” si „Numar de serie (Z-Nr.)” este optionala. Aceste campuri sunt vizibile dupa click pe optiunea “Adauga mai multe informatii despre produs”. Se apasa butonul continuare.
 • Se va genera in mod automat un ecran de previzualizare a datelor introduse cat si a produsului gasit. Daca datele sunt corecte, mesajul „Iti oferim un premiu pe care il poti revendica dupa ce termini de inregistrat produsul” este afisat in partea dreapta a paginii web. Se apasa din nou butonul „Continuare”
 • Produsul este inregistrat in cont, iar participantul primeste un mesaj pe email cu confirmarea de inregistrare a produsului in contul MyBosch.
 • Daca datele de inregistrare ale produsului participant (E-Nr, FD, Z-Nr., Data achizitiei) corespund cu conditiile de acordare a cadoului, in partea dreapta a ecranului apare mesajul “Promotie disponibila pentru acest produs. Inscrie-te in campanie si revendica-ti cadoul”. Se apasa pe link-ul intitulat „Particip”.
 • In pagina deschisa se afiseaza detaliile inregistrate ale produsului, iar in partea de jos a ecranului, se va accesa sectiunea „Oferta cadou” care prezinta pachetul cadou disponibil pentru respectivul produs.
 • Daca se va dori revendicarea pachetului cadou, se va apasa pe link-ul “Particip”.
 • Dupa apasarea link-ului de participare se va deschide pagina cu formularul ce necesita completare pentru confirmarea achizitiei si pentru trimiterea pachetului cadou. Formularul de inscriere contine urmatoarele campuri si bife:
  • Fisier factura/chitanta*– permite incarcarea dovezii de achizitie in format .jpeg sau .pdf
  • Prenume*
  • Nume de familie*
  • Strada*
  • Nr/Bl/Sc/Apt*
  • Localitate*
  • Judet*
  • Telefon*
  • Distribuitor*
  • Nr. fact*
  • Data factura*
  • Alte mentiuni de livrare
  • Salveaza ca adresa principala
  • * Am citit, am inteles si sunt de acord cu Regulamentul Oficial al Campaniei si confirm ca am fost informat si am inteles informatiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal
  • * Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal in scopul participarii la Campanie.

Nebifarea campurilor marcate cu * duce la imposibilitatea inscrierii in promotie.

 • Dupa completarea formularului se apasa butonul “Continuare”. Daca toate rubricile obligatorii au fost completate, se afiseaza pagina de confirmare a inregistrarii pentru revendicarea cadoului cu mesajul “Felicitari pentru revendicarea cadoului. Dupa validarea datelor transmise, vom depune tot efortul pentru trimiterea cadoului in aproximativ 2 saptamani”.
 • Ulterior, in termen de 15 zile lucratoare de la inscriere pentru primirea cadoului Finish, Participantul va primi prin curier la adresa completata cadoul Finish, taxele de curier fiind in responsabilitatea exclusiva a Organizatorului.

Pentru evitarea oricaror neclaritati, inainte de inregistrarea produsului, Participantul trebuie sa verifice daca distribuitorul de la care a cumparat Produsul participant se regaseste in lista de parteneri agreati pentru aceasta Campanie conform art. 5 din prezentul Regulament. In cazul in care distribuitorul nu se regaseste in lista agreata, inregistrarea pentru cadoul Finish nu va produce efecte.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru acuratetea datelor inregistrate de catre Participanti pe site-ul www.bosch-home.ro.

In situatia in care Participantul constata ca a completat gresit datele de livrare a Cadoului Finish din formularul de inregistrare pe site-ul www.bosch-home.ro sau nu primeste cadoul, acesta poate sa semnaleze acest lucru la call center la 021-203.97.48 sau pe adresa de email service.romania@bshg.com.

Daca documentele si informatiile transmise prin formularul completat nu sunt clare sau sunt considerate incomplete, Organizatorul are dreptul sa solicite in orice moment orice documente justificative in original (facturi fiscale) si confirmarea inregistrarii care sa probeze indeplinirea de catre Participant a conditiilor de participare la Campania Elibereaza-te de spalatul vaselor cu Bosch si Finishsi de obtinere a Cadoului Finish. Documentele solicitate sunt necesare in vederea acordarii Cadoului Finish.

Neprezentarea acestor documente in conditii satisfacatoare va conduce la pierderea dreptului Participantului respectiv de a primi Cadoul Finish.

 1. 9.   Conditii de Validare

Pentru ca Organizatorul sa acorde cadoul Finish pentru Produsul Participant achizitionat, Participantul trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

 1. A.  Sa indeplineasca conditiile de participare prevazute la art. 2.
 2. B.  Sa achizitioneze, in perioada prevazuta la art. 4, unul dintre Produsele Participante descrise la art. 7 de la partenerii agreati conform art. 5, respectiv in Anexa 1 la prezentul Regulament.
 3. C.  Sa inregistreze Produsul Participant in sectiunea MyAccount pe https://secure.bosch-home.ro/mybosch in termen de30 de zile de la data achizitiei conform Mecanismului Campaniei prevazut la art. 8.
 4. D.  Sa revendice cadoul Finish prin completarea formularului disponibil in momentul inregistrarii produsului in sectiunea MyAccount.
 5. E.  Sa pastreze documentele fiscale de achizitie a produsului, pentru a putea dovedi achizitia produsului si inregistrarea acestuia la Campanie.

10.Legislatie si Litigii

Prezentul Regulament este guvernat de legislatia romana. Daca una dintre clauze va fi declarata nula, celelalte clauze nu vor fi afectate si vor continua sa fie valabile si aplicabile in conformitate cu legislatia romana.

Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.

11.Regulamentul Promotiei

Prin participarea la promotia Elibereaza-te de spalatul vaselor cu Bosch si Finish Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Regulamentul este disponibil pe site-ul www.bosch-home.ro, incepand cu data de 31 Mai 2020 (ora 00:00).

12.Date cu caracter personal

Prin prezentul Regulament, Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare "GDPR"). Informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul sau in legatura cu desfasurarea Campaniei sunt prevazute in Anexa 2 la prezentul Regulament. Solicitarile ori reclamatiile privitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal in legatura cu Campanie se pot depune conform informatiilor prevazute in Anexa 2.

Prin inscrierea si participarea la Campanie, precum, si comunicarea datelor personale in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, Participantii la campania Elibereaza-te de spalatul vaselor cu Bosch si Finish isi exprima acordul expres si neechivoc cu privire la prezentul Regulament, inclusiv cele cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, pentru ca datele lor personale sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a Organizatorului pentru verificare si validare finala si evidenta inregistrarii in cadrul acestei campanii.

Organizatorul se obliga sa respecte drepturile Participantilor prevazute de legile in vigoare. Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de lege.

Participantii la Campanie, in calitate de persoane vizate, au conform prevederilor Regulamentului UE 2016/679 al Parlamentului European si a Consiliului, aplicabil in Romania incepand cu data de 25 mai 2018 urmatoarele drepturi: dreptul de a se informa asupra datelor, de acces la date, de a rectifica datele, de a sterge datele, de a restrictiona prelucrarea datelor, de a retrage consimtamantul de prelucrare a datelor, de a se opune prelucrarii datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a se adresa instantei competente si de plangere la autoritatea de supraveghere in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii vor trimite Organizatorului pe adresa Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 19-21,etaj 1, sector 1, Bucuresti o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata sau un email la adresa Data-Protection-RO@bshg.com.

Scopurile constituirii si administrarii bazei de date sunt: desemnarea beneficiarilor Promotiei si realizarea de rapoarte statistice aferente Campaniei.

Destinatarii prelucrarii acestor date sunt: BSH Electrocasnice SRL (Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr 19-21, sector 1, Bucuresti),BSH Hausgeräte GmbH (Carl-Wery-Str. 34, 81739 München),furnizori de servicii de curierat, alte categorii de destinatari, inclusiv altor societati din Grup, daca dezvaluirea are la baza un temei juridic adecvat (cum ar fi o obligatie legala, consimtamantul sau interesul legitim). Societatile vor prelucra datele cu caracter personal si le vor stoca in conformitate cu prevederile legale aplicabile pentru pastrarea acestor date.

Societatile nu intentioneaza sa transfere aceste date cu caracter personal catre: o tara non-UE sau o organizatie internationala.

Informarea participantilor cu privire la alte actiuni desfasurate in viitor (noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing) se va face doar daca acestia isi dau consimtamantul pentru abonarea la newsletter-ul Bosch Electrocasnice prin bifarea casutei aferente din cadrul contului MyBosch, sau asociata formularelor de contact disponibile in website. Dezabonarea de la newsletter se poate efectua oricand folosind link-ul disponibil in mesajele de newsletter sau accesand formularul de dezabonare din pagina http://www.bosch-home.ro/service/contact-si-informatii/contact-si-informatii-dezabonare-buletin-informativ.

Pentru mai multe informatii privind procesarea datelor personale, va rugam sa consultati sectiunea “Informatii privind protectia datelor”.

13.Limitarea Raspunderii

Inregistrarea pentru participarea la aceasta campanie efectuata inainte si/sau dupa perioada mentionata in prezentul Regulament nu se va lua in considerare.

Organizatorul va fi exonerat de orice raspundere in cazul in care: (i) participantul a achizitionat un alt produs decat cele ce sunt supuse prezentei Campanii; (ii) in cazul in care a achizitionat produsul intr-o alta perioada decat cea de desfasurare a Campaniei; (iii) in cazul in care Produsul participant nu a fost inregistrat conform dispozitiilor prezentului Regulament; (iv) in cazul in care Participantul nu poate face dovada achizitiei produsului cu privire la documentele justificative (factura/bon fiscal, dovada inregistrarii conform art. 9 lit. D din prezentul Regulament); (v) in cazul in care Participantul nu a achizitionat de la Partenerii agreati conform art. 5 din prezentul Regulament.

Organizatorul are dreptul de a invalida inregistrari care contin informatii false ori vadit eronate si care nu indeplinesc toate conditiile de participare conform rubricilor obligatorii mentionate pe pagina web. Orice reclamatie cu privire la inregistrari se va lua in considerare numai pe baza prezentarii confirmarii privind inregistrarea produsului in contul MyBosch si a inscrierii in campanie.

Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari neconforme prezentului Regulament si care apar ulterior acordarii efective a cadoului.

14.Prevederi Finale

In cazul in care Organizatorul constata ca un Participant nu a indeplinit si/sau nu a respectat conditiile stipulate de prezentul Regulament, isi rezerva dreptul de a suspenda oricand drepturile si beneficiile ce revin respectivului Participant, fara alte despagubiri sau plati.

Participantilor la promotie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei.

Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, cu modificarile subsecvente.

Organizator

Prin Administrator                                                                    Prin Administrator

Mihai Voicila                                                                            Styn De Coster

 

 

Denumire firma

Denumire firma

Denumire firma

Denumire firma

ABC BUILDING SRL

DOMUS ART

KRONSTADT KUECHEN SRL

OPTIM DESIGN SRL

ADOR MOBILA SRL

DRISAND COM SRL

KRONSTADT TOURISM & SERVICES SRL

OUR DESIGN SRL

ALFA CONTACT SRL

ECHO ELECTRONIC SYSTEMS SRL

KRONTHERM SRL

PAVWOOD COM SRL

ALPO SRL

ECOFLAM SRL

LEM'S DESIGN SRL

PENTAMOB SRL

ALTEX ROMANIA SRL

EDEL KLASSE SRL

LETICS ATELIER SRL

PHOENIX SOVATA SRL

AMA SMART HOME SOLUTIONS SRL

ELECTRO STAR IMPORT EXPORT SRL

LO SPAZIO MOBILI SRL

PHYLOSOPHY DESIGN SRL

AMPLIUS 2000 SRL

ELECTROCASNICE SRL

M & D RETAIL BRASOV

PREMIUM STORE SRL

ANY-STEF IMPEX SRL

ELECTRONIC WORLD SRL

M & D RETAIL PIPERA SRL

PRINCEPS DECO&HOME SRL

APPLE DESIGN SRL

ELITEMOB SRL

MAC EXIM SRL

PRO ELECTRO CASA SRL

ARGENCO SRL

EST SRL

MAGIC DECOR PROD SRL

PRODSERVIL SRL

ARTSANI COM SRL

EVOLUTION PREST SYSTEMS SRL

MAMUT SRL

PROFILO GROUP SRL

ATELIER 13 IP-ID SRL

EVORA CENTER SRL

MARELVI IMPEX SRL

PROFIMATIC SRL

AUCHAN ROMANIA SA

EXECUTIVE OFFICE SOLUTIONS SRL

MASTER`S SRL

PROPERTY&FACILITY MANAGEMENT TRD

AUTO TUNNING SRL

EXPONENTIAL CONSULT SRL

MATERIA STUDIO S.R.L

PROSPER-T SRL

BEST FLAME SRL

FAIIA COMPLEX SRL

MDM MONICA DESIGN SRL

QUATTRO SRL

BIA si COM SRL

FEROCASNIC SRL

MEDIASTAR ELECTRO SRL

REAL SUD SRL

BRIO SRL

FLANCO RETAIL SA

MIDA MOBLUX SRL

REMARKT MAGAZINE SRL

BUCOVINA ELECTRO TOP SRL

FOKUSTRAD SRL

MISTRAL SRL

REVIA EXPERT SRL

CALIN SRL

FURNITURE VISION SRL

MOBCONFORT-TIM SRL

ROMVITRINE SRL

CAMPING FAGET SRL

GALACTIC LINES SRL

MOBEL SALES SRL

SAFETY CAR GT SRL

CARPATIK IMPEX SRL

GAVASROM SRL

MOBELLA SOLUTIONS SRL

SALTEGO SRL

CARREFOUR ROMANIA SA

GEODOR EMSICA SRL

MOBELUX SRL

SAT-AN SRL

COLOANA PRODCOM SRL

GEO'SAW SRL

MOBEXPERT BANEASA SRL

SELGROS CASH & CARRY SRL

CONCEPT DESIGN HUB SRL

GIREXIM UNIVERSAL SA

MOBI MOD SRL

SENSO AMBIENTE SRL

COSMO ESTORE SRL

IAN & AMA SRL

MOBIERA SRL

SERENO SEMPRE SRL

CRYSTAL GLOBE SRL

IDEAL TECH SRL

MOBIMPEX SRL

SERV ELECTRON SRL

DAAS IMPEX SRL

INCASSO ELECTROCASNICE SRL

MOBIRA PROD SRL

SEVILLA MARKETING SRL

DALIRO SRL

INIDAN SRL

MODA PEDINA SRL

SI-PRO TRADING SRL

DANCRIS SRL

INTEGRA CORPORATION SRL

MODSERV SRL

STILL DESIGN PRODUCTION SRL

DANTE INTERNATIONAL SA

INTERMEDIO GENERAL GRUP SRL

MODUL DESIGN SRL

TELETEC SRL

DASTE MOBILI SRL

INTERNA HOME STUDIO SRL

MORGAN & WEBER SRL

THEOREMA CONCEPT SRL

DATRIMEX GROUP SRL

ITG ONLINE SRL

NELO NEW INTERIORS SRL

TOMIS KITCHEN SRL

DECORA HOUSE SRL

KAT PIOVRA SRL

NEOS INVEST SRL

TORA CRAFT SRL

DEDEMAN SRL

KAVIDRA SRL

NETSYS CONSULT SRL

TOSCANA IMOBILIARE SRL

DELISTEF SRL

KIKA MOBILIER SRL

NEW MAP CASA MAGICA SRL

TRITON SRL

DELPAS SRL

KITCHEN MOBSIM SRL

NOBLESSE GROUP INTERNATIONAL SRL

UNION IMPEX SRL

DELTA STUDIO SRL

KITCHEN PRO SRL

NORDIC ROMAR SRL

UNIQ INTERIORS SRL

DEMAR MOB DESIGN SRL

KITCHEN SPECIALISTS SRL

NOVEL STUDIO 42 SRL

USS DESIGN SRL

DEUTSCHE KUECHEN SRL

KLASS INTERIORS CONCEPT SRL

OFFICE MEX CONCEPT SRL

YULMOB SRL

DISTRIBUTION MAGI SRL

KLIMATHERM SRL

OLISTORE HOME SRL

 

ANEXA NR. 1  LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI  BOSCH “Elibereaza-te de spalatul vaselor cu Bosch si Finish”  1 iunie – 30 iunie 2020

 

 

 

Organizator

Prin Administrator                                                                    Prin Administrator

Mihai Voicila                                                                            Styn De Coster


 

ANEXA NR. 2 LA REGULAMENTUL CAMPANIEI  BOSCH “Elibereaza-te de spalatul vaselor cu Bosch si Finish " 01 iunie - 30 iunie 2020

 

Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform Articolului 13 din GDPR

          I.    Date privind operatorul de date cu caracter personal

In vederea organizarii si derularii Campaniei, o serie de date cu caracter personal ale Participantilor vor fi prelucrate de catre BSH ELECTROCASNICE S.R.L., societate infiintata si functionand conform legii din Romania, cu sediul in Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti Nr. 19-21, sector 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub numarul de ordine J40/2248/1999, avand cod unic de identificare RO 11552248, denumita in continuare "Operator".

Datele de contact ale Operatorului, in cazul in care Participantii au nelamuriri cu privire la datele cu caracter personal prelucrate sau pentru exercitarea drepturilor lor cu privire la datele cu caracter personal sunt urmatoarele:

BSH Electrocasnice S.R.L.

Responsabilul pentru Protectia Datelor

Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 19-21, Baneasa Center, etaj. 1, sector 1, Bucuresti, Romania

e-mail: Data-Protection-RO@bshg.com

         II.    Categorii de date cu caracter personal prelucrate in cadrul Campaniei

In scopul participarii la Campanie, Operatorul va colecta de la Participanti datele cu caracter personal solicitate la inregistrarea pe website-ul oficial www.bosch-home.ro, sectiunea “MyBosch” (https://secure.bosch-home.ro/mybosch).

 • In cazul folosirii optiunii „Inregistreaza-te acum”, la completarea rubricilor necesare pentru crearea contului, Operatorul va colecta si prelucra urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de e-mail
 • In cazul inregistrarii prin intermediul unei retele de socializare (Social Media Sign in): Facebook, Google sau Yahoo, Operatorul va colecta si va prelucra urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de e-mail.

Pentru participantii care vor revendica cadoul Finish, Operatorul va colecta si prelucra urmatoarele date cu caracter personal:

o          Dovada achizitie produs: factura/chitanta*– incarcarea dovezii de achizitie in format .jpeg sau pdf

o          Prenume*

o          Nume de familie*

o          Strada*

o          Nr/Bl/Sc/Apt *

o          Localitate*

o          Judet*

o          Telefon*

o           Alte mentiuni de livrare – necesare pentru livrarea cadoului.

 

Contul de MyAccount si toate datele asociate lui pot fi sterse de catre Participant din sectiunea “Profilul meu” selectand optiunea de “Stergere cont”.

        III.    Scopul prelucrarii

Datele cu caracter personal ale Participantilor la Campanie vor fi prelucrate de catre Operator pentru urmatoarele scopuri:

 • Organizarea si desfasurarea Campaniei
 • Validarea Participantilor
 • Confirmarea contului si a inregistrarii produsului
 • Indeplinirea obligatiilor necesare pentru livrarea cadoului
 • Evidenta beneficiarilor Campaniei
 • Realizarea de statistici

       IV.    Temeiul juridic al prelucrarii

Datele cu caracter personal sunt prelucrate in baza necesitatii contractuale, pentru a permite persoanelor vizate participarea la Campanie, precum si pentru exercitiul drepturilor si indeplinirea obligatiilor ce rezulta din prezentul Regulament.

Operatorul prelucreaza datele cu caracter personal ale persoanelor vizate atunci cand prelucrarea este necesara pentru interesul sau legitim, in calitate de societate organizatoare, respectiv pentru gestionarea, promovarea activitatii, realizare de rapoarte statistice, prevenirea comportamentelor ilicite si a fraudei, aparare in caz de litigii ori alte asemenea solicitari.

Furnizarea datelor de catre Participanti nu este obligatorie. Refuzul furnizarii acestora atrage insa imposibilitatea participarii la Campanie.

Comunicarile cu persoanele vizate cu privire la alte actiuni desfasurate in viitor (noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing) se vor face doar in temeiul consimtamantul expres in scopul abonarii la newsletter-ul Bosch Electrocasnice, prin bifarea casutei aferente din cadrul contului MyBosch, sau asociata formularelor de contact disponibile in website.

Dezabonarea de la newsletter se poate efectua oricand folosind linkul disponibil in mesajele de newsletter sau accesand formularul de dezabonare din pagina http://www.bosch-home.ro/service/contact-si-informatii/contact-si-informatii-dezabonare-buletin-informativ.

    V.        Destinatarii datelor cu caracter personal

Organizatorul poate dezvalui datele cu caracter personal catre:

(i)   BSH Electrocasnice S.R.L. (Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr 19-21, sector 1, Bucuresti);

(ii)   BSH Hausgeräte GmbH (Carl-Wery-Str. 34, 81739 München);

(iii)  Furnizori de servicii de curierat;

(iv)  Alte categorii de destinatari, inclusiv altor societati din Grup, daca dezvaluirea are la baza un temei juridic adecvat (cum ar fi o obligatie legala, consimtamantul sau interesul legitim).

         VI.  Acces la datele cu caracter personal

Vor avea acces la datele cu caracter personal ale persoanelor vizate Operatorul, respectiv BSH Electrocasnice S.R.L. si angajatii acestuia in vederea indeplinirii atributiilor lor si organizarii, respectiv ducerii la indeplinire a Campaniei. Pentru scopurile mai sus mentionate si pentru centralizarea si clasificarea datelor cu caracter personal ca parte a operatiunilor BSH la nivel de grup de companii, BSH Hausgeräte GmbH (Carl-Wery-Str. 34, 81739 München) va avea acces la datele cu caracter personal ale persoanelor vizate.

      VII.    Perioada de stocare a datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal vor fi pastrate doar pe perioada de timp necesara pentru atingerea scopurilor prevazute mai sus, in conformitate cu legislatia aplicabila si cu respectarea procedurilor interne privind retentia datelor.

La expirarea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal, Operatorul va sterge/distruge aceste date de pe mijloacele de prelucrare si stocare, impunand Imputernicitului/ Imputernicitilor obligatii similare.

     VIII.    Drepturile persoanelor vizate

In vederea asigurarii unei prelucrari echitabile si transparente, Operatorul informeaza Participantii cu privire la drepturile de care acestia beneficiaza, in calitate de persoane vizate, conform prevederilor legale aplicabile:

(i)             dreptul de a solicita accesul la datele cu caracter personal;

(ii)            dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal;

(iii)           dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal

(iv)          dreptul la restrictionarea prelucrarii;

(v)           dreptul de a se opune prelucrarii, in conditiile prevazute de lege;

(vi)          dreptul la portabilitate a datelor;

(vii)          dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru a va exercita aceste drepturi, va rugam sa folositi Formularul de solicitare a datelor clientului de pe https://datarequest.bsh-group.com/ro/form?c=ro.

Persoana vizata poate depune plangere in fata Autoritatii de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal in cazul in care drepturile sale sunt incalcate sau in cazul in care datele sale cu caracter personal au fost prelucrate ilegal la adresa:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal (ANSDCP) Bucuresti, sector 1, Bd. G-ral Gh. Magheru nr. 28-30 sau prin transmiterea acestei plangeri prin e-mail la adresa:, www.dataprotection.ro, plangere@dataprotection.ro.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe informatii despre prelucrarea datelor cu caracter personal, consultati Politica noastra de confidentialitate prin accesarea urmatorului link https://www.bosch-home.ro/metapages/detinator-site/informatii-privind-protectia-datelor.

Organizator

Prin Administrator                                                                    Prin Administrator

Mihai Voicila                                                                            Styn De Coster