Termenii si conditiile Campaniei Promotionale

Descoperiti savoarea Originala Nespresso in magazinele partenere

 

 

 

Nestlé România S.R.L, Divizia Nespresso, având sediul in Bucuresti, Str. George Constantinescu nr. 3, Sc. A, Et. 7, Sector 2, Cod Unic de Inregistrare 8184502, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu nr. J40/10813/2010, cont bancar RO71CITI0000000724652158 (denumita in continuare „Divizia Nespresso”) aduce la cunostinta clientilor/ potentialilor clienti, persoane fizice sau juridice membri ai Clubului Nespresso, termenii si conditiile promotiei Descoperiti savoarea Originala Nespresso in magazinele partenere.

 

Promotia presupune acordarea unei reduceri de pret ce poate fi utilizata de client exclusiv pentru achizitionarea de capsule de cafea originale Nespresso la achizitionarea unui aparat de cafea Nespresso inclus in promotie din magazinele partenere, in perioada 01 septembrie – 29 octombrie 2020.

Reducerea pentru achizitionarea capsulelor de cafea Nespresso poate fi revendicata in perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2020 (ora 03:00).

Reducerea se acorda dupa ce clientul face dovada achizitionarii a unuia dintre espressoarele Nespresso incluse in promotie.

 1. Reteaua de magazine Flanco si magazinul online www.flanco.ro (www.flanco.ro sectiunea Electrocasnice Bucatarie)

Espressoarele incluse in promotie: Essenza Mini, Inissia, Pixie, Citiz, Essenza Plus, Citiz&Milk, Lattissima Touch, Lattissima One, Expert, Expert&Milk, Creatista Plus sau Pachet Espressor + Aeroccino – disponibile la vânzare in magazinele selectate.

Valoarea reducerii de pret ce va putea fi folosita exclusiv pentru achizitionarea capsulelor de cafea Nespresso depinde de modelul espressorului de cafea achizitionat, astfel:

 • La achizitionarea unui espressor de cafea fara solutie de lapte: Essenza Mini, Inissia, Pixie, Citiz, Essenza Plus, Expert se acorda o reducere in valoare de 100 RON (TVA inclus) pentru capsule de cafea orginale Nespresso;
 • La achizitionarea unui espressor de cafea cu solutie de lapte: Citiz&Milk, Latissima One, Lattisima Touch, Expert&Milk, Creatista Plus sau Pachet Espressor + Aeroccino se acorda o reducere in valoare de 130 RON (TVA inclus) pentru capsule de cafea originale Nespresso.

Pentru a beneficia de reducerea pentru achizitionarea capsulelor de cafea (TVA inclus),trebuie sa deveniti membru al Clubului Nespresso si sa urmati una din variantele de mai jos:

 1. 1.     Prin comanda pe platforma promo.nespresso.ro
 • Clientul va achizitiona in perioada 01.09.2020 – 29.10.2020 un espressor Nespresso din magazinele partenere,
 • Clientul va accesa platforma promo.nespresso.ro:
 • Clientul va introduce in platforma documentele fiscale care fac dovada achizitiei si completeaza  detaliile necesare pentru inregistrarea ca membru al Clubului Nespresso;
 • Clientul va selecta sortimentele de cafea preferate. Reducerea se va aplica automat valorii totale pentru comanda efectuata.

 

 1. 2.     Prin comanda in Nespresso Boutique sau prin apel la Centrul de Relatii cu Clientii (0800 008 300), astfel:
 • Daca se va prezenta in Nespresso Boutique sau in punctele de vânzare Nespresso, clientul va  prezenta factura sau bonul fiscal original, ce atesta achizitionarea unui aparat numai din magazinele partenere Nespresso indicate mai sus in perioada promotiei impreuna cu autocolantul cu seria espressorului achizitionat (acesta se regaseste pe tavita de picurare a espressorului). Se vor completa si detalii pentru a putea deveni membru al Clubului Nespresso.

 

 1. 3.     Prin Centrul de Relatii cu Clientii:

Clientul trebuie sa trimita la adresa de e-mail Nespresso.romania@Nespresso.com o copie a facturii sau a bonului fiscal care atesta achizitionarea unui aparat numai din magazinele partenere Nespresso indicate mai sus in perioada promotiei, impreuna cu datele de identificare (nume, prenume, adresa, numar telefon, magazinul din care ati achizitionat aparatul) si autocolantul cu seria espressorului achizitionat (acesta se regaseste pe tavita de picurare a aparatului).

 

Documentele pot fi trimise in format jpg sau pdf, dimensiunea mesajului nu trebuie sa depaseasca 5 MB. Centrul nostru de Relatii cu Clientii analizeaza si valideaza documentele trimise in 48 de ore de la transmiterea acestora (in timpul programului de lucru afisat pe website www.Nespresso.com),apoi va contacta in termen de 24 de ore membrul Clubului Nespresso care a transmis cererea pentru a inregistra comanda in care se utilizeaza reducerea.

Reducerea se poate revendica si in urma inregistrarii neasistate de catre client a espressorului achizitionat folosind aplicatia Nespresso din suporturile amplasate in locatiile Carrefour Baneasa si Carrefour Cluj. In urma introducerii datelor personale si a detaliilor achizitiei, urmeaza sa fiti contactat de Centrul nostru de Relatii cu Clientii.

In contextul prezentei promotii, notiunea de document fiscal reprezinta bonul fiscal sau factura fiscala care atesta achizitionarea unui espressor Nespresso si care trebuie sa aiba o data de emitere in perioada de desfasurare a promotiei.

Nespresso nu este responsabil pentru pierderea/deteriorarea bonului fiscal sau a facturii originale, daca este cazul.

Aceasta promotie nu poate fi utilizata simultan cu alte oferte promotionale sau reduceri oferite de Divizia Nespresso.

Reducerea poate fi utilizata doar in tara din care a fost achizitionat espressorul de cafea. Reducerea poate fi utilizata doar pentru achizitionarea capsulelor de cafea originale Nespresso, disponibile prin canalele indicate in prezentul regulament. Valoarea reducerii nu poate fi transferata in contul clientului si nu poate fi transformata in numerar. Pentru a beneficia de reducerea aferenta acestei campanii efectuati comanda de cafeapâna la data de 30 Noiembrie 2020.

Reducerea trebuie utilizata pentru o singura comanda. In cazul in care valoarea comenzii se afla sub pragul reducerii de 100 RON sau 130 RON, aceasta nu va fi aplicata, astfel va rugam sa adaugati capsule de cafea de o valoare cel putin egala cu valoarea reducerii. In cazul in care valoarea capsulelor de cafea achizitionate este mai mare decât valoarea reducerii, veti achita diferenta de pret.

In perioada promotiei, unui singur client i se pot acorda un numar maxim de 3 reduceri, chiar daca se achizitioneaza mai mult de 3 espresoare, si indiferent de magazinul partener din care se achizitioneaza espressoarele. In cazul in care ati achizitionat mai mult de 3 espressoare va rugam sa va adresati specialistilor din Nespresso Boutique sau din Centrul de Relatii cu Clientii.

Pentru a beneficia de reducerea primita la achizitionarea espressorului si pentru a primi capsulele de cafea Nespresso, este necesar sa va inregistrati ca membru al Clubului Nespresso. Contul de Membru Nespresso va ofera acces rapid la noutatile si informatiile despre sortimentele noastre de cafea, promotii, precum si consiliere si asistenta tehnica privind utilizarea espressorului dumneavoastra: https://www.nespresso.com/ro/ro/services#/.Inregistrarea ca membru al Clubului Nespresso presupune ca:

 • respectivul client sa fie posesorul unui aparat de cafea Nespresso, indiferent daca acest aparat a fost achizitionat de la Nestlé România S.R.L- Divizia Nespresso, magazine partenere Nespresso, din magazine Nespresso din alte tari sau din alte surse;
 • respectivul client sa se inregistreze ca membru al Clubului Nespresso prin completarea si semnarea unui formular pentru date personale (nume, adresa de e-mail, telefon, adresa postala).
 • sa achizitioneze minimum o cutie de cafea Nespresso (10 capsule).

Inregistrarea ca membru al Clubului Nespresso se poate efectua:

 • online, pe website-ul promo.nespresso.ro sau wwww.nespresso.com;
 • prin Centrul de Relatii cu Clientii, disponibil la numarul de telefon 0 800 008 300 (apel gratuit din orice retea, program luni - vineri intre orele 08:00 - 20:00);
 • in Bucuresti: Nespresso Boutique, Calea Dorobanti, nr. 210, Nespresso Boutique Baneasa Shopping City, Soseaua Bucuresti - Ploiesti 42D, in punctul de de vânzare Nespresso din AFI Cotroceni, Bulevardul Vasile Milea 4, punctul de vânzare Nespresso din Mega Mall, Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5,
 • in Cluj-Napoca: punctul de vânzare Nespresso din VIVO! Mall, Strada Avram Iancu 492-500, Floresti,

Confidentialitatea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Divizia Nespresso prelucreaza datele cu caracter personal ale participantilor la prezenta promotie in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ("GDPR") si cu Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal existenta pe website-ul Nespresso.com.

Prezenta promotie implica achizitia unor produse si prin intermediul unor magazine, platforme si/sau aplicatii digitale online care nu sunt in controlul Nespresso, ci ale detinatorilor magazinelor partenere participante. Aceste platforme si/sau aplicatii online publica si folosesc propriile politici de utilizare si cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, Participantii având obligatia de a se informa cu privire la acestea, Nespresso neavând nicio responsabilitate in acest sens fata de Participantii care doresc sa beneficieze de prezenta promotie.

Divizia Nespresso garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor participantilor. Datele personale mai sus indicate sunt furnizate in mod direct de dumneavoastra si refuzul dumneavoastra de a furniza aceste date determina imposibilitatea pentru Nestlé România SRL, partenerii si/sau furnizorii sai, de a duce la indeplinire in mod corespunzator activitatile specifice si colaborarea cu dumneavoastra. Datele cu caracter personal sunt prelucrate având la baza obligatia legala a operatorului (art. 6 (1) (c) din GDPR),interese legitime (art. 6 (1) (f) din GDPR) si/sau consimtamântul persoanei vizate (art 6 (1) (a) din GDPR).

Urmatoarele date pot fi colectate de la toti participantii: nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail, numarul de Membru al Clubului Nespresso, numele magazinului de unde a fost achizitionat aparatul si data achizitionarii.

Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Termeni si Conditii, participantii isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Diviziei Nespresso exclusiv in vederea inregistrarii, validarii, atribuirii reducerilor si indeplinirii obligatiilor lor legale, juridice si/sau fiscale.

Divizia Nespresso ia toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate numai pentru perioada minima necesara pentru acordarea reducerii si in conformitate cu conditiile de membru in Clubul Nespresso care sunt disponibile la link-ul www.nespresso.com.

Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei promotii nu vor fi dezvaluite altor terti cu exceptia cazurilor in care Divizia Nespresso trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

Divizia Nespresso le poate solicita participantilor acordul pentru comunicari ulterioare cu caracter publicitar si de marketing direct si pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, numele si prenumele lor. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime aceste acorduri, ramânând la libera lor alegere. In cazul in care participantii vor dori sa isi exprime acordul in acest sens, acest lucru va fi consemnat printr-o declaratie scrisa semnata de acestia; acordarea reducerilor nu este sub nicio forma conditionata de optiunea exprimata pe acest aspect.

Conform legii aplicabile, persoanele vizate beneficiaza de drepturile de informare, de acces la datele, de interventie si de portabilitate asupra datelor cu caracter personal, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate si de a se adresa justitiei si autoritatilor competente. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii pot trimite o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, catre Divizia Nespresso la adresa Str. George Constantinescu nr. 3, sc A, etaj 7, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti, România, sau pe email la dataprotection@ro.nestle.com.

Divizia Nespresso isi rezerva dreptul de a refuza tentativele de utilizare a reducerii prin care se incearca incalcarea acestor termeni si conditii. In acest sens, Divizia Nespresso poate solicita lamuriri si documente suplimentare.

Nu pot beneficia de promotia NespressoDescoperiti savoarea Originala Nespresso in magazinele partenere ” urmatoarele categorii de persoane:

-          angajatii companiei Nestlé Romania S.R.L. si ai distribuitorilor acesteia;

-          angajatii magazinelor partenere Nestlé Romania S.R.L., Divizia Nespresso

-          angajatii oricaror companii implicate in realizarea oricaror activitati legate de organizarea si functionarea Clubului Nespresso;

-          rudele angajatilor mentionati mai sus (respectiv copii/parinti, frati/surori, sot/sotie)

Pot participa in promotie:

-          persoanele fizice cu vârsta de peste 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei, cu domiciliul sau resedinta, chiar temporara, in România;

-          persoanele juridice cu sediul in Romania.

Divizia Nespresso isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document pe parcursul derularii promotiei, dar nu inainte de a anunta publicul prin intermediul website-ului www.Nespresso.com. Pentru aducerea la cunostinta publicului, Termenii si Conditiile promotiei vor fi publicate si vor fi disponibile in mod gratuit oricarei persoane interesate pe website-ul www.Nespresso.com, sectiunea Mentiuni Legale, in Nespresso Boutique si in magazinele partenere, in perioada: 01 Septembrie 2020 – 30 noiembrie 2020.