REGULAMENTUL CAMPANIEI

Flanco este alaturi de tine si iti ofera extra-reduceri de 2100 lei

Perioada de desfasurare:

1 aprilie  – 15 iunie 2021

 

 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei ”Flanco este alaturi de tine si iti ofera extra-reduceri de 2100 lei”, (denumita in continuare “Campania”) este Flanco Retail S.A. (denumita in continuare “Organizator”) cu sediul social in Sos Bucuresti Nord, nr.15-25, Parcul de Birouri Swan, Cladirea Windsor Et.5 ,inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/513/2012, cod unic de inregistrare 27698631, reprezentata de Dragos Sirbu, in calitate de Director General.

 

 1. DURATA CAMPANIEI

Campania se va desfasura in perioada 1 aprilie 2021 ora 00:00 – 15 iunie 2021 ora 23:59.

 1. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania se va desfasura in magazine si online pe site-ul www.flanco.ro

 1. DREPTUL LA PARTICIPARE

La Campanie poate participa orice persoana fizica avand varsta minima de 18 ani, numita in continuare “Participanta”, care detine scrisoarea Flanco ce contine coduri de reducere aferente fiecarei categorii de produse, mentionate la art XII,pe care le poate utiliza in magazinele Flanco sauonline, pe site-ul www.flanco.ro .

 

 1. MECANISMUL CAMPANIEI

Pentru a putea participa la campania promotionala, Participanta trebuie sa achizitioneze produse din categoriile mentionate la articolul XII, din magazinele Flanco sau de pe site-ul www.flanco.ro pentru a beneficia de oferta.

Reducerea se aplica o singura data pe categoria de produs comercializat in magazinele Flanco sau pe site-ul www.flanco.ro aferenta fiecarui cod de voucher si este valabila in perioada 1 aprilie 2021 ora 00:00 – 15 iunie 2021 ora 23:59

 

 1. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul Campaniei este disponibil, in mod gratuit, pe site-ul www.flanco.ro si in magazinele Flanco.

 

 

Clauze speciale:

 1. Oferta se acorda doar la achizitia produsului participant in Campanie, mentionat in art XII;
 2. Aceasta Oferta/Reducere se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) inclusiv cu ofertele de rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta/Reducere va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate online.
 3. In cazul returnarii unui produs achizitionat, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului din factura de achizitie a Participantei
 4. Pentru articole si pachete promoționale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate împreuna. Daca un serviciu inclus în promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promoțional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrală de vânzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului
 5.   In situatia in care Participanta returneaza produsul nou achiziționat utilizand serviciul  Retur în 14 zile, voucher-ul va fi reactivat dupa contactarea in prealabil a departamentului de suport@flanco.ro

FORTA MAJORA

In orice situatie de forta majora care impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea si/sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspundere privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata.

 1. INTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA SI INCETAREA CAMPANIEI

Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Campania, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisare pe site-ul www.flanco.ro .

 1. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la aceasta Campanie Participantele sunt de acord ca datele lor cu caracter personal (nume, prenume, adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail) sa fie prelucrate in scopul organizarii si desfasurarii Campaniei ”Flanco este alaturi de tine si iti ofera extra-reduceri de 2100 lei”

Participanta la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Regulamentului (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergere, dreptul la restrictionare, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a se opune si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru orice informatii sau solicitari de exercitare a drepturilor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, persoana vizata se poate adresa Flanco prin:

*Trimiterea unui e-mail la adresa data.protection@flanco.ro.

*Trimiterea solicitarii prin curier/posta la adresaSos Bucuresti Nord, nr.15-25, Parcul de Birouri Swan, Cladirea Windsor Et.5in atentia Responsabilului cu protectia datelor.

 1. CONTESTATII

Cererea scrisa a Participantelor la Campanie in vederea sesizarii Organizatorului cu privire la nerespectarea prezentului Regulament trebuie depusa/trimisa la sediul Organizatorului in termen de maximum 48 (patruzeci si opt) de ore de la achizitie, in cazul cumparaturilor din reteaua de magazine Flanco, sau maxim 48 (patruzeci si opt) de ore de la livrare, in cazul achizitiilor online. Orice sesizare in acest sens depusa dupa trecerea termenului de mai sus nu va fi luata in considerare. Solutionarea contestatiilor se va face in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice.

 1. ALTE REGLEMENTARI

In caz de tentativa de frauda, abuz sau acte indreptate impotriva si/sau la adresa Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati, inclusiv, dar fara a se limita la descalificarea Participantei la Campanie.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea participarii la Campanie din cauza unor erori sau cauze care nu depind direct de Organizator, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de internet, s.a.m.d.

 

 1. PRODUSELE PARTICIPANTE

 

Flanco este alaturi de tine si iti ofera extra-reduceri de 2100  lei

Valoare extra-reducere (lei)

Televizoare intre 2,500 lei si 4,000 lei

200

Televizoare peste 4,001 lei

350

Masini de spalat rufe si vase peste 1,300 lei

100

Aparate frigorifice peste 1,300 lei

100

Seturi cuptoare si plite incorporabile peste 1,500 lei

120

Produse de ingrijire personala intre 100 lei si 300 lei

10

Produse de ingrijire personala peste 301 lei

40

Electrocasnice mici bucatarie intre 100 lei si 300 lei

20

Electrocasnice mici bucatarie intre 301 lei si 500 lei

30

Electrocasnice mici bucatarie peste 501 lei

50

Fiare si statii de calcat peste 300 lei

30

Aspiratoare intre 250 lei si 600 lei

50

Aspiratoare peste 601 lei

100

Laptopuri intre 2,500 lei si 3,999 lei

150

Laptopuri peste 4,000 lei

300

Tablete peste 600 lei

50

Telefoane intre 1,000 lei si 1,500 lei

50

Telefoane intre 1,501 si 2,499 lei

100

Telefoane 2,500 lei

150

Espresoare de cafea automate peste 1,000 lei

100

 

2100

 

 

FLANCO RETAIL S.A.

Prin Dragos Sirbu

Director General