REGULAMENT CAMPANIE ”FLY DELONGHI”

Termeni si conditii

 

 

1. „Oferta zborurilor gratuite De'Longhi' este promovata de DeLonghi („Promotor"). Toate rezervarile, serviciul pentru clienti si comunicarea cu clientul sunt oferite de catre RIX Group AG, Diepoldsauerst. 20, 9443 Widnau/St. Gallen, Elvetia, prin intermediul agentului sau de voiaj dedicat, Inspire Ltd., Victoria House, 19 to 21 Ack Lane East, Bramhall, SK7 2BE, Regatul Unit („Organizator"),in numele Promotorului.

 

2. Aceasta oferta promotionala este disponibila doar pentru persoanele cu resedinta in Romania si cu varsta de minim 18 (optsprezece) ani, cu exceptia angajatilor Promotorului si a rudelor lor apropiate, agentilor acestuia si a oricarei alte persoane care are legaturi profesionale cu promotia. Participantul trebuie sa detina un pasaport valabil timp de cel putin 6 (sase) luni dupa data de retur a oricarui zbor.

 

3. Numai cumparatorul Produsului promovat care a trecut procedura de verificare de pe www.flydelonghi.eu („Participant"),poate participa si devine eligibil pentru a participa la aceasta promotie.

 

Produse promotionale participante De'Longhi:

ECAM 22.360.B

ECAM 22.360.S

ECAM 23.460.B

ECAM 23.460.S

ECAM 44.660.B ESAM 4500

ECAM 45.760.W

ETAM 29.660. SB

ECAM 350.55.B

ECAM 650.55.MS

ECAM 650.75.MS

 

4. Oferta promotionala este valabila numai cu privire la Produsele promotionale distribuite de Promotor si achizitionate prin canalele de vanzari participante („Achizitie eligibila").

Consumatorul va verifica la vanzator daca produsul selectat de consumator pentru achizitie este eligibil pentru participarea la promotie.

 

5. Sub rezerva acestor Termeni si conditii, Promotorul ofera un zbor dus-intors gratuit oricarei persoane eligibile care cumpara un Produs promotional in perioada promotiei, 15.08.2019 15.10.2019.

 

6. Participantul nu va avea dreptul sa revendice zborul gratuit in cazul in care Produsul promotional este returnat vanzatorului sau nu se efectueaza plati, iar Participantul confirma si accepta ca in acest caz orice bilet de avion gratuit poate fi anulat in orice moment, fara a atrage raspunderea vanzatorului si a Promotorului.

 

7. Promotorul va oferi Participantilor, exclusiv prin revendicarea acestei promotii, pretul de baza al operatorului de transport al Participantului, impozitele, taxele pentru pasageri, suprataxele de combustibil, taxa de serviciu, taxa de aeroport si taxele pentru un zbor dus-intors in clasa economica. Toate celelalte costuri asociate cu zborul vor fi suportate de catre Participant si sunt excluse din oferta promotionala. Astfel de alte costuri includ, dar nu sunt limitate la (i) orice cheltuieli de bagaj sau de alt fel efectuate in legatura cu zborul sau, in plus fata de bilet (ii) orice asigurare (iii) orice taxe suplimentare pentru plata prin card (iv) orice taxe pentru hotel, inchirieri auto, transferuri la aeroport, taxiuri, parcare auto, loc preferentialł alimente si bauturi, vize, documente de imigrare sau orice alte servicii suplimentare.

 

8. Participantii se vor conecta la site-ul campaniei (www.flydelonghi.eu) folosind codul de zbor gratuit unic de pe voucherul aflat in/pe caseta/ambalajul produsului achizitionat. Toate cererile trebuie completate si trimise in termen de 14 zile de la data achizitiei. Participantul trebuie sa completeze formularul de cerere cu numele si adresa de e-mail, sa selecteze aeroportul de plecare, trei (3) destinatii posibile si trei (3) date posibile de calatorie (plecare si intoarcere).

Participantul va imprima voucherul generat in format pdf, va atasa dovada achizitiei

(chitanta/bon fiscal sau factura),care indica numele, data achizitiei si descrierea produsului si le va trimite prin posta la cutia postala aferenta promotiei.

Inspire-Rix Fly De'Longhi

Green Gate

Blvd. Tudor Vladimirescu 22

050883 Bucuresti

Sector 5

Datele de calatorie propuse vor fi in luni diferite si la treizeci (30) de zile distanta una de cealalta. Data de calatorie pe care un client o poate alege este la minim 45 (patruzeci si cinci) de zile calendaristice de la data cererii sale.

Dupa primirea cererii si validarea acestor documente, in termen de 7 zile participantul primeste un e-mail de confirmare care contine un link pentru finalizarea cererii.

 

9. E-mailul trimis de catre Organizator Participantului in conformitate cu punctul 8 de mai sus va contine un link direct personalizat. Cu ajutorul linkului direct personalizat primit de la

Organizator, in maxim (48) de ore de la transmiterea mesajului electronic, Participantii se vor reconecta la pagina de destinatie si vor incarca imagini ale pasaportului care le ofera dreptul la calatorii internationale, precum si detalii personale cum ar fi adresa, numarul de telefon si detaliile tuturor celorlalti pasageri care vor insoti Participantul (a se vedea punctul 8).

 

10. Dupa primirea tuturor documentelor de calificare, Participantul va primi de la Organizator o oferta de zbor prin e-mail in termen de 14 (paisprezece) zile. Dupa ce a fost primita o oferta specifica de zboruri, Participantul trebuie sa informeze Organizatorului in 48 (patruzeci si opt) de ore, daca doreste sa accepte oferta sau nu.

 

11. Dupa acceptarea ofertei de catre Client, Compania va emite un bilet de avion gratuit Clientului,

 

12. Participantul poate adauga pana la 3 (trei) pasageri insotitori la cerere si poate introduce datele lor personale.

 

13. Prin acceptarea ofertei de zbor, Participantul poate accepta, de asemenea, oferta de pret cu privire la oricare dintre pasagerii insotitori inclusi in aceeasi cerere si enumerati in oferta de zbor. Participantul va plati biletele insotitorilor cu un card de credit.

 

14. Disponibilitatea zborului oferit nu este garantata pana la rezervarea ofertei. Oferta nu poate fi rezervata daca nu se confirma in termen de 48 (patruzeci si opt) de ore.

 

15. Sub rezerva primirii confirmarii de la Participant, Organizatorul va contacta Participantul pentru a finaliza rezervarea si va trimite biletul electronic Participantului. Este responsabilitatea Participantului sa verifice detaliile cu privire la bilet imediat si sa informeze Organizatorul in termen de 12 (douasprezece) ore de la primire in cazul in care datele de pe bilet sunt incorecte. Nu vor fi acceptate anulari sau modificari ulterioare. Biletul de zbor nu este transferabil.

 

16. Sunt disponibile urmatoarele aeroporturi de plecare si destinatie:

 

Tabelul cu destinatii:

 

Plecare din

Bucharest

Cluj-Napoca

Timisoara

Budapest

1

Amsterdam

Amsterdam

Bologna

Amsterdam

2

Athens

Berlin

Brussels

Barcelona

3

Barcelona

Copenhagen

Budapest

Berlin

4

Berlin

Dortmund

Duesseldorf

Bologna

5

Bologna

Duesseldorf

Istanbul

Brussels

6

Brussels

London

London

Bucharest

7

Budapest

Milan

Madrid

Cologne

8

Dublin

Munich

Milan

Copenhagen

9

Frankfurt

Paris

Munich

Dublin

10

Geneva

Stockholm

Paris

Duesseldorf

11

Heraklion

Warsaw

Rome

Frankfurt

12

Istanbul

 

Warsaw

Geneva

13

London

 

 

Istanbul

14

Madrid

 

 

London

15

Milan

 

 

Madrid

16

Munich

 

 

Manchester

17

Oslo

 

 

Milan

18

Paris

 

 

Oslo

19

Prague

 

 

Paris

20

Rome

 

 

Pisa

21

Stockholm

 

 

Prague

22

Venice

 

 

Rome

23

Vienna

 

 

Stockholm

24

Warsaw

 

 

Venice

25

Zurich

 

 

Warsaw

 

17. Destinatiile disponibile depind de aeroportul de plecare si nu toate destinatiile sunt disponibile de la toate punctele de plecare enumerate. Disponibilitatea zborurilor poate fi limitata in functie de destinatia sau ora de calatorie aleasa. Alegerea operatorului de transport este la latitudinea exclusiva a Organizatorului. Participantul nu are dreptul de a cere un anumit operator de transport, o anumita ruta sau data de calatorie.

 

18. Toate zborurile sunt in functie de disponibilitatea la rezervare. Aceasta oferta promotionala nu este valabila pentru calatorii in ziua de Craciun sau de Anul Nou. Anumite perioade (de exemplu, sarbatori religioase si vacante scolare) si date pot fi restrictionate in functie de destinatia si de ora de calatorie alese. Disponibilitatea zborurilor poate fi, de asemenea, restrictionata de evenimente speciale, targuri sau de sarbatori locale.

 

19. Fiecare cerere de zbor gratuit este limitata la o singura utilizare. Dreptul la un zbor gratuit este valabil per persoana, rezervare si zbor, Numai 1 (un) zbor gratuit poate fi revendicat per persoana si per gospodarie. Zborurile gratuite nu se pot folosi in combinatie unul cu celalalt.

 

20. Aceasta oferta promotionala nu da dreptul Participantului sa calatoreasca pe un traseu anume, cu un operator de transport anume sau la o anumita data si Participantului i se pot oferi destinatii sau date de calatorie alternative la cele solicitate.

 

21. Intreaga calatorie (plecarea si returul) trebuie sa se finalizeze pana la 31.07.2020. Toate zborurile trebuie sa fie rezervate pana la 15.12.2019. Sejurul minim este de 3 (trei) zile calendaristice. Sejurul maxim este de 30 (treizeci) de zile calendaristice.

 

22. Promotorul si Organizatorul nu accepta responsabilitatea pentru modificarile survenite in orarele zborurilor, rute sau destinatii si isi rezerva dreptul de a folosi alti furnizori de servicii ca alternativa. In caz de razboi, cutremur, dezastru sau calamitati similare, sau altfel in cazul in care exista circumstante cu totul in afara controlului rezonabil al Promotorului si numai in cazul in care circumstantele fac ca acest lucru sa nu poata fi evitat, Promotorul isi rezerva dreptul de a retrage aceasta promotie fara notificare si fara a oferi compensatii.

 

23. Dreptul Participantului si al oricarei alte persoane care calatoreste cu Participantul de a pretinde compensatie face obiectul dispozitiilor de reglementare ale operatorului de transport. Promotorul si Organizatorul nu sunt raspunzatori de compensatia legata de disfunctionalitati ale operatorului de transport.

 

24. Nu se va oferi nicio alternativa in numerar in schimbul ofertei promotionale.

 

25. Codul si confirmarile primite pe durata prelucrarii cererii Participantului sunt personale si netransferabile. Rezervarile nu pot fi solicitate sau facute de catre terti si zborurile nu pot fi rezervate de catre terti folosind numele Participantului.

 

26. Organizatorul isi rezerva dreptul de a-i cere Participantului o dovada a achizitiei/chitanta/bon fiscal, In plus, Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica toate reclamatiile, continutul tuturor cererilor si inregistrarilor pentru a asigura respectarea de catre Participant a acestor termeni si conditii si de a refuza atribuirea unui zbor sau de a retrage dreptul la zbor in cazul in care exista motive intemeiate de a crede ca a existat o incalcare a acestor Termeni si Conditii sau a oricaror instructiuni care fac parte din aceste cerinte de participare la promotie sau in alt mod in cazul in care un Participant a dobandit foloase necuvenite prin participarea la oferta sau a revendicat premiul folosind mijloace frauduloase.

 

27. Datele personale obtinute in cursul promotiei vor fi prelucrate in conformitate cu legile si regulamentele privind protectia datelor cu caracter personal. Datele personale vor fi prelucrate in scopul executarii acestei promotii. Nu vor fi divulgate date personale tertilor cu exceptia cazurilor in care acestea sunt necesare pentru rezervare si alte scopuri de onorare a promotiei.

 

28. Promotorul si Organizatorul nu vor accepta nicio responsabilitate pentru cererile pierdute sau intarziate sau pentru acele cereri neprimite pana la termenul limita. Este responsabilitatea Participantului sa se asigure ca sunt furnizate date corecte pentru prelucrarea cererilor. Promotorul si Organizatorul nu vor fi responsabili pentru ambuteiaje sau inaccesibilitatea internetului.

 

29. Prin participarea la aceasta promotie, se va considera ca Participantul a acceptat acesti Termeni si conditii.

 

30. Toata corespondenta scrisa va fi trimisa la adresele indicate pe site-ul web al campaniei www.flydelonghi.eu. Participantii care au intrebari sau reclamatii cu privire la promotie pot contacta Organizatorul la adresa corespunzatoare, sau, alternativ, pot telefona sau trimite un e-mail Organizatorului folosind datele de contact de pe site-ul campaniei www.flvdelonghi.eu

 

31. Participantii confirma si accepta faptul ca nefurnizarea documentatiei si a informatiilor in conformitate cu termenii si conditiile acestui acord va face ca Participantul sa isi piarda dreptul de a primi biletul de zbor gratuit, fara ca vanzatorul si Promotorul sa fie trasi la raspundere.