Esential de retinut:

Premii: 90 de excursii duble all-inclusive in valoare de 7.000 euro fiecare (avion, cazare, mancare, bautura, ski pass) la petrecerea JBL, organizata in cadru SnowFest de la ValThores (Franta)

Perioada: te poti inscrie pana in data de 23 februarie 2020

Mecanism: cumpara un produs JBL, inscrie-te pe site-ul https://eu.jbl.com/snowparty2020-ro.html si pastreza bonul pana in data de 1 aprilie 2020

Regulament

cu privire la desfasurarea campaniei

JBL Snow Party

in cadrul magazinelor Flanco si online pe flanco.ro

in perioada 4 noiembrie 2019, ora 09:00 a.m. – 23 februarie 2020, ora 23:59 p.m.

 

 

Termeni si conditii

Termenii si conditiile de fata se aplica promotiei (denumita in continuare ”Promotie”) ”JBL Snow Party”, demarata de compania HARMAN, si este disponibila pe site-ul JBL www.jbl.com, site-ul JBL pentru Tara Participanta asa cum este indicat in continuare (”JBL website”).

Promotia este disponibila numai pentru participantii din Germania, Austria, Elvetia, Olanda, Franta, UK, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Luxemburg, Belgia, Romania (”Tari Participante”). Organizatorul este HARMAN Consumer Nederland B.V (denumita in continuare ”Sponsor”),o companie cu raspundere limitata care este guvernata de legile olandeze, cu sediul in Herikerbergweg 9, 1101CN Amsterdam, Olanda. Se intelege ca activitatile Sponsorului sunt gestionate fie de Sponsor insusi, fie de afiliati relevanti ai Sponsorului, aflati in respectiva Tara Participanta.

In contextul promotiei, un premiu va fi acordat participantului castigator, selectat de sponsor sau de partenerul sau („Castigator”).

 

Paticiparea la promotie

Participarea la aceasta Promotie este posibila ca urmare a achizitionarii oricarui produs marca Harman JBL, de la orice retailer sau magazine online din Tarile Participante pe Perioada Promotiei (asa cum este denumita in continuare).

Pentru a putea castiga un premiu („Premiul” asa cum este definit mai jos),participantii eligibili trebuie (i) sa se inregistreze pe site-ul JBL si sa isi completeze numele, adresa de e-mail, un numar de telefon la care pot fi apelati si o dovada de cumparare si (ii) sa fie de acord cu Termenii si Conditiile Promotiei.

 

Premiul

Premiul ce urmeaza va fi acordat castigatorilor selectati aleatoriu dintre toti participantii eligibili:

Unul (1) dintr-un total de nouazeci (90) de pachete de calatorie pentru doua (2) persoane* la Val Thorens, Franta, pentru JBL Snow Party, din 2 aprilie 2020 pana la 5 aprilie 2020.

Fiecare pachet contine urmatoarele:

Doua (2) bilete la JBL Snow Party in Val Thorens, Franta;

Doua (2) bilete de avion dus-intors, la clasa economica, de la si pana la aeroportul de destinatie cel mai aproape de resedinta castigatorului si un aeroport de destinatie din Geneva, Elvetia sau Lyon, Franta, astfel cum a fost stabilit de sponsor, la alegerea sa**;

Trei (3) nopti de cazare (all inclusive) intr-o camera dubla la hotelul Club Med Val Thorens Sensations din Val Thorens, Franta;

Transport terestru catre si de la hotel la aeroportul din Geneva sau la aeroportul din Lyon;

Alimente si bauturi furnizate pentru anumite evenimente; anumite zile / intervale orare;

Inchiriere de schiuri pentru 3 aprilie 2020 - 5 aprilie 2020;

O serie de diverse cadouri;

(*) varsta de optsprezece (18) ani sau mai mult;

(**) in cazul in care un zbor nu este posibil din cauza locului de plecare al castigatorului, sponsorul va desemna, la alegerea sa, o alta forma de transport.

 

Perioada promotiei:

Promotia incepe cu data de 4 noiembrie 2019 de la ora 09:00 a.m., Central European Time, si se deruleaza pana la data de 23 februarie 2020 la ora 23:59 p.m., Central European Time.

La inchiderea perioadei de Promotie, Sponsorul va organiza o extragere aleatorie [oficiata de catre un reprezentant al Sponsorului SAU folosind un software automat, monitorizat de catre o terta parte independenta], din toate inscrierile valide primite.

Castigatorii vor fi anuntati prin e-mail sau telefonic la data de, sau inainte de 1 martie 2020, la alegerea Sponsorului, pe baza informatiilor transmise prin formularul de inscriere. Tarifele de voce sau tarifele de mesagerie se pot aplica in functie de operatorul dvs. de telefonie mobila. Castigatorul trebuie sa raspunda in termen de 48 de ore de la primirea acestei notificari si sa confirme Sponsorului preferintele Locului si/sau preferintele concertului, in conformitate cu prevederile de mai sus, in termen de 7 zile de la primirea notificarii Sponsorului. Sponsorul va confirma concertul si/sau disponibilitatea biletelor pentru orice concert la Locatie in termen de 14 zile de la primirea preferintelor castigatorului, dupa caz.

Nerespectarea in timp util a oricarei notificari poate duce la pierderea premiului si, in acest caz, Sponsorul poate selecta in mod aleatoriu  un alt Castigator dintre celelalte intrari eligibile, pana la trei (3) incercari. Castigatorului i se poate trimite si o declaratie de eligibilitate / raspundere / publicitate („Declaratie”). Daca legea permite, Castigatorii vor fi obligati sa completeze si sa returneze Declaratia in termen de cinci (5) zile de la data notificarii. Un alt Castigator ales aleatoriu poate fi selectat dintre intrarile ramase eligibile daca un Castigator: (i) nu poate fi contactat; (ii) nu reuseste, daca este necesar, sa obtina toate semnaturile pe Declaratie si sa returneze documentele in timp util, conform cerintelor din acesti Termeni si Conditii; sau (iii) nu poate accepta sau primi premiul din orice motiv. Castigatorii vor primi detalii suplimentare despre Premiu, dupa ce le va fi stabilita eligibilitatea. In cazul unei dispute privind identitatea unui Castigator, fiecare inregistrare va fi declarata valida de catre titularul autorizat al contului de pe care a fost trimis e-mail-ul de inregistrare.

 

Conditii de participare

Data si ora inregistrarii trebuie sa se incadreze in Perioada Promotiei mentionata mai sus.

Participarea la promotie este non-recurenta, ceea ce inseamna ca un concurent poate participa o singura data cu 1 inscriere, 1 adresa de e-mail si 1 adresa IP.

Participarea este voluntara si are loc prin completarea detaliilor solicitate pe site-ul JBL, prin trimiterea cererii online si acceptarea ulterioara a acesteia de catre Sponsor sau partenerii acestuia.

Participarea la Promotie presupune acceptarea neconditionata de catre participant a acestor Termeni si Conditii, fara nicio rezerva sau limitare, inclusiv fiecare decizie ulterioara luata de sponsor referitoare la aceasta Promotie.

Participarea la promotie este limitata la 1 inscriere. Odata ce s-a atins acest prag, nu mai este posibila o participare suplimentara pentru nicio achizitie ulterioara de produs. Intrarea va fi monitorizata prin adresa de e-mail si/sau adresa IP.

Participarea la Promotie este deschisa numai persoanelor fizice cu resedinta in tarile participante si care au implinit varsta de 18 ani sau mai mult.

Pe toata durata Perioadei de Promotie, participantii trebuie (i) sa aiba o metoda de identificare valida (de exemplu, pasaport) si, imediat la cerere, sa puna la dispozitia Sponsorului sau a afiliatului o copie a acesteia si sa fie disponibili pentru identificarea ulterioara, si (ii) sa aiba o dovada a achizitionarii unui produs marca JBL.

Angajatii Sponsorului, precum si toate companiile afiliate, filialele si agentiile de publicitate/promovare si rudele apropiate familiilor lor nu au voie sa participe la Promotie.

Pentru a fi eligibili si pentru a avea sansa de a castiga un Premiu, participantii trebuie sa introduca o adresa de e-mail valida pe formularul de participare. Participantii sunt totodata obligati sa furnizeze toate celelalte informatii dorite, inclusiv numele si numarul de telefon, in caz contrar participarea nefiind posibila si/sau Premiul nu va fi acordat si nici nu va fi disponibil pentru colectare.

Participantii sunt de acord ca adresa IP a computerelor lor va fi stocata de catre sponsor si utilizata in scopuri de identificare. Sponsorul nu va dezvalui aceste informatii tertilor.

Sponsorul isi rezerva dreptul de a respinge participantii in cazul in care acestia nu actioneaza in conformitate cu Termenii si Conditiile prezentate aici.

In cazul in care participantul doreste sa fie exclus din Promotie, participantul va trimite un e-mail la customer.support@harman.com folosind subiectul ‘JBL Snow Party Promotion exclusion’ si in corpul e-mail-ului va furniza alte detalii relevante ale participantului.

Inscrierile incorecte, ilizibile, incomplete, intarziate sau adresate incorect nu vor fi prelucrate. Sponsorul si afiliatii sai nu sunt raspunzatori pentru inregistrari necorespunzatoare ca urmare a unor erori sau a unor probleme tehnice de orice natura, inclusiv o retea, hardware sau software care functioneaza defectuos, indiferent daca problemele apar la expeditor sau la Sponsor.

Sponsorul isi pastreaza dreptul de a descalifica inregistrarile daca Sponsorul este de parere ca exista abuzuri sau sunt incalcate anumite aspecte ale mecanismului.

In cazul in care una dintre dispozitiile mentionate in prezentele Termeni si Conditii este incalcata, participarea, in conditiile legii, devine nula, eventualele cereri pentru Premii vor fi nule, iar participantul va fi exclus de la participarea ulterioara.

 

Restrictiile premiului

Nu este permisa nicio inlocuire, transfer sau rascumparare in numerar a vreunui Premiu, cu toate ca Sponsorul isi rezerva dreptul de a inlocui un Premiu cu un alt Premiu de valoare egala sau mai mare, in cazul in care Premiul promovat va deveni indisponibil din orice motiv. Premiul este legat de persoana si, prin urmare, nu poate fi transferat si, de asemenea, nu poate fi convertit in bani sau alt tip de compensatie, cu exceptia cazului in care Sponsorul decide asta in mod independent.

Toate cheltuielile, inclusiv cele de transport, care nu sunt mentionate in mod expres mai sus, revin in responsabilitatea fiecarui Castigator si invitat. Livrarea premiilor si a aranjamentelor de calatorie se va face dupa ce sponsorul verifica daca castigatorul a indeplinit toate cerintele de eligibilitate. Castigatorii si invitatii sunt responsabili pentru obtinerea oricarei asigurari, daca este necesar sau dorit si toata documentatia necesara pentru calatorie, precum si acoperirea tuturor costurilor asociate.

Sponsorul nu va inlocui Premiul, notificarea, continutul sau modalitatea in care se acorda Premiul daca acesta este pierdut sau distrus dupa expediere.

Toti castigatorii si invitatii trebuie sa respecte termenii, conditiile, politicile impuse de: hotelul Club Med Val Thorens Sensations, Club Malaysia, Bar 360, Statiunea de Ski Val Thorens, compania aeriana selectata si orice alt serviciu tert furnizat ca parte a Premiului. Sponsorul si oricare dintre acesti furnizori terti care furnizeaza serviciile ca parte a Premiului isi rezerva dreptul de a elimina sau de a refuza intrarea la orice eveniment sau forma de transport ca parte a Premiului catre Castigator si/sau invitat care se comporta (i) intr-o maniera perturbatoare sau cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau a hartui orice alta persoana la hotel, in timpul zborului sau al transportului sau in orice eveniment/spatiu la care Sponsorul ofera acces Castigatorului/invitatului ca parte a Premiului.

 

Consimtamant

Cu exceptia cazului in care acest lucru este interzis de lege, prin participarea la Promotie, participantii ofera Sponsorului in mod expres, irevocabil, fara drepturi de autor, la nivel mondial si neconditionat, dreptul de a publica numele si fotografiile lor, vocea, fotografia, videoclipuri sau clipuri video, informatii biografice si/sau alte reprezentari vizuale asemanatoare, in oricare si in toate suporturile sau formatele cunoscute sau dezvoltate ulterior, fara alte compensatii, permisiuni sau notificari pentru orice scop, inclusiv si fara a se limita la scopuri comerciale, publicitare si promotionale in legatura cu site-ul web al Sponsorului si conturile de socializare ale Sponsorului.

Participantii garanteaza Sponsorului ca sunt parti indreptatite in a utiliza materialul vizual si/sau textul furnizat de ei si ca au primit de la toate persoanele vizibile in materialul vizual si/sau mentionate in materialul text furnizat de ei consimtamantul necesar pentru publicarea si reproducerea imaginii/imaginilor si textului/textelor. Participantul in cauza trebuie, daca ii este solicitat, sa furnizeze in mod gratuit, la cererea Sponsorului, dovezi ale acestor drepturi. In plus, participantii garanteaza Sponsorului si partilor afiliate ca (i) prin publicarea si reproducerea materialului vizual sau a textului furnizat nu sunt incalcate drepturile tertilor si (ii) va despagubi Sponsorul si toate companiile afiliate si tertii ale caror servicii au fost angajate de Sponsor in cazul in care vor fi revendicate cereri in acest sens.

In plus, participantii garanteaza ca detin toate drepturile si consimtamintele cerute de lege care fac posibil ca sponsorul si/sau partile afiliate sa publice sau sa reproduca materialul vizual si/sau textul furnizat de catre participanti, indiferent daca sunt sau nu folosite in scopuri comerciale si in toate modurile posibile, pentru care participantii acorda in mod expres consimtamantul in sensul cel mai larg al cuvantului.

Materialul vizual si/sau textul furnizat nu poate fi de natura jignitoare, obscena, vulgara, rasista, sexista si/sau pornografica. Daca Sponsorul considera ca materialul incalca bunul gust si moravurile, Sponsorul poate continua cu descalificarea participantului si/sau cu excluderea participantului de la o participare ulterioara.

 

Detalii personale

Sponsorul sau afiliatii sai colecteaza numai acele date personale care au fost date in mod expres si liber de catre participanti in contextul Promotiei.

Datele personale furnizate de participant vor fi prelucrate sub responsabilitatea Sponsorului. Sponsorul va trata datele personale in conformitate cu cerintele legale aplicabile. Aceste detalii personale nu vor fi furnizate tertilor fara consimtamantul prealabil, cu exceptia cazului in care Sponsorul este obligat la aceasta pe baza dispozitiilor legale sau a unei hotarari judecatoresti.

Sponsorul va folosi datele personale furnizate numai pentru administrarea acestei Promotii, cu exceptia cazului in care participantii au acordat permisiunea ca informatiile sa fie utilizate in scopuri de marketing si de promovare. Informatiile oferite vor fi pastrate atata timp cat Sponsorul are un interes comercial legitim si nu vor fi utilizate in scopuri de marketing fara acordul expres al participantului.

 

Exonerare

Sponsorul, companiile afiliate acestuia, agentiile ale caror servicii au fost angajate de catre Sponsor sau terte parti nu pot fi facuti responsabili pentru nicio actiune care rezulta din aceasta Promotie si din daunele si/sau pierderile care rezulta din aceasta, in masura in care o astfel de excludere este permisa de lege.

In masura in care exista vreo raspundere a Sponsorului sau a afiliatilor sai, aceasta raspundere nu se va referi niciodata la alte daune si/sau pierderi, in afara de daune si/sau pierderi directe. Sponsorul si afiliatii sai nu vor avea nicio raspundere cu privire la daunele si/sau pierderile care rezulta in mod indirect, special, incidental si care sunt expres excluse prin prezenta.

Sponsorul si afiliatii sai nu sunt responsabili pentru aplicatii neconforme, deteriorate, incomplete, intarziate sau adresate incorect din cauza erorilor de transfer sau a erorilor tehnice de orice natura, inclusiv functionarea defectuoasa a unei retele, hardware, software etc.

Sponsorul, afiliatii sai sau administratorul de sisteme al Sponsorului si/sau afiliatii sai nu sunt raspunzatori pentru violarea (hacking) sistemelor sale avand ca urmare faptul ca informatii specifice despre participanti sau care fac referire la participanti devin cunoscute tertilor.

Sponsorul si afiliatii sai nu ofera nicio garantie pentru ca Premiul sa fie emis de catre Sponsor sau afiliatii sai, in masura in care aceasta excludere este permisa de lege.

 

Alte dispozitii

In cazul in care este suspectata frauda sau manipularea, Sponsorul sau afiliatii sai pot sa raporteze autoritatilor competente fara a anunta in prealabil.

Sponsorul isi rezerva dreptul de a opri Promotia si/sau de a modifica acesti Termeni si Conditii ai Promotiei in orice moment. In acest caz, o versiune modificata a Termenilor si Conditiilor Promotiei va fi incarcata cat de repede posibil pe site-ul JBL corespunzator tarii participante, indicand data modificarii.

Reclamatiile cu privire la Promotie pot fi adresate catre HARMAN Consumer Nederland B.V., 1101 CN, Herikerbergweg 9, Amsterdam, Olanda.

Intrebarile cu privire la Promotie pot fi adresate partenerilor locali ai Harman care participa la Promotie - datele de contact pot fi gasite pe site-ul JBL relevant.