Garantie Extinsa

Flanco iti garanteaza 5 zile pentru repararea produsului

Solutii de plata

Cele mai eficiente solutii de plata

Credit Online

Credit online, simplu si rapid

Livrare Oriunde

Livram pana la usa casei tale. Atat de confortabil

Rezervare Online

Rezervi online si ridica produsul din cel mai apropiat magazin

Verificare Colet

La Flanco esti sigur ca primesti ce ai comandat

Retur14

Click pentru mai multe detalii

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE:

"Cumpara fara griji – satisfactie garantata"

 

 

§ 1.

DISPOZITII GENERALE

 1. Prezentul Regulament (denumit in continuare si "Regulament") precizeaza termenii si conditiile campaniei promotionale operate sub numele de: Cumpara fara Griji – Satisfactie Garantata" (denumita in continuare "Promotie"), in special conditiile de participare, drepturile si obligatiile Organizatorului Promotiei (definitia mai jos) si ale Participantilor (definitia mai jos).
 2. Organizatorul Promotiei este ALL FOR YOU CONSULTING SRL, situata in Bucuresti, str. Luterana, nr. 5, J40/21776/2005, cod fiscal RO18249196, reprezentata legal de Nicu Butnar (denumita in continuare "Organizator").

Campania se desfasoara in beneficiul Panasonic Marketing Europe GmbH, o companie intemeiata in conformitate cu legislatia germana, cu sediul social in Wiesbaden, Germania, Hagenauer Strasse 43 (65203), care opereaza prin filiala sa sub denumirea: Panasonic Marketing Europe GmbH, Organizační Složka Česká Republika, o sucursala cu sediul social in Praga 8, Križikova 34, cod postal 186 00, nr. de identificare comerciala: 246 55 121, inregistrata in Registrul Comertului, mentinut de Curtea Municipala din Praga, sectiunea A, cu numarul 71469.

Promotia se va desfasura in conformitate cu prezentul Regulament. Regulamentul este obligatoriu pentru toti participantii, iar participarea la Promotie implica cunoasterea si acceptarea integrala a urmatorului Regulament (denumit in continuare "Regulament")

 1. Promotia este organizata pe baza conditiilor specificate in prezentul Regulament si in conformitate cu reglementarile legale in vigoare. Prezentul Regulament nu exclude drepturile acordate participantilor in conformitate cu reglementarile legale in vigoare.
  1. Participarea la Promotie este voluntara, ceea ce inseamna ca Participantul la Promotie isi exprima consimtamantul pentru termenii si conditiile Promotiei specificate in prezentul Regulament. Campania este dedicata numai persoanelor fizice, fara exceptii.
  2. Desfasurarea Promotiei intra in responsabilitatea Organizatorului – firmei, care opereaza sub numele de afaceri: ALL FOR YOU CONSULTING SRL, situata in Bucuresti, str. Luterana, nr. 5, J40/21776/2005, cod fiscal RO18249196, reprezentata legal de Nicu Butnar (denumita in continuare "Agentie").
  3. Promotia acopera exclusiv produsele enumerate si descrise in detaliu in Anexa Nr. 1 la Regulament (denumite in continuare: "Produse" si individual: "Produs"), achizitionate exclusiv de consumator in intelegerea Articolului 2 pct. 2 din Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorului in Magazine (definitia mai jos) sau Magazine Online (definitia mai jos) (Magazinele si Magazinele Online vor fi denumite in continuare "Facilitati").

Promotia nu constituie un joc de noroc sau un pariu mutual in sensul Ordonantei Guvernamentale nr. 77/2009 privind organizarea si functionarea jocurilor de noroc publicate in Monitorul Oficial partea I numarul 439 din 26 iunie 2009.

 

 1. Regulamentul nu face obiectul unei aprobari in conformitate cu procedura specificata in Ordonanta Guvernului nr. 77/2009 privind organizarea si functionarea jocurilor de noroc publicata in Monitorul Oficial partea I numarul 439 din 26 iunie 2009. In functie de decizia Organizatorului, campania poate fi mediatizata pentru informarea publicului. Prin publicitate se intelege, de asemenea, publicitate si/sau materiale informative. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa Regulamentul, sub rezerva notificarii participantilor. Orice modificari/adaugiri la prezentul Regulament vor fi incluse in acte suplimentare si vor fi comunicate publicului inainte ca acestea sa devina aplicabile.

 

§ 2.

SCOPUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

1.     Scopul Promotiei este de a permite fiecarui Participant, adica unei persoane fizice care, in calitate de consumator, a achizitionat un Produs care face obiectul Promotiei, urmatoarele: (i) sa incerce (testeze) un produs achizitionat de la Facilitati, (ii) sa verifice functionalitatea produsului achizitionat intr-una dintre facilitati. Scopul Promotiei este si de a permite organizatorilor(iii) sa obtina informatii cu privire la satisfactia utilizarii Produsului, si (iv) sa obtina de la cumparatorii Produselor incluse in Promotie informatii cu privire la motivele lipsei de satisfactie in legatura cu produsele achizitionate. In cazul in care Participantul nu a fost multumit de produsul achizitionat, Promotia permite Participantului sa returneze produsul achizitionat din Facilitate (prin Facilitate se inteleg toti partenerii, magazine fizice si online, prezenti in acest regulament) in conditiile specificate in prezentul Regulament.

Astfel, participantul primeste un drept suplimentar de a returna Produsul achizitionat in perioada indicata in prezentul Regulament in cazul in care Produsul nu indeplineste asteptarile Participantului. Organizatorul se angajeaza sa ramburseze exclusiv pretul Produsului achizitionat care face obiectul Promotiei, inclusiv TVA, in cazul in care Participantul la Promotie nu este multumit de Produs (Produsul nu indeplineste asteptarile Participantului). Participantul trebuie sa indeplineasca cumulativ toate obligatiile stabilite in temeiul prezentului Regulament al Promotiei. Contravaloarea produsului returnat va fi rambursata prin transfer bancar in termen de 30 de zile lucratoare de la validarea solicitarii de rambursare. Cererea de rambursare va fi verificata si aprobata/refuzata in termen de maximum 5 zile lucratoare de la data completarii de catre Participant a Formularului de inregistrare si a primirii fizice de catre Agentie a produsului, care trebuie returnat de catre Participant pe cheltuiala sa.

§ 3.

PERIOADA SI TERITORIUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI PROMOTIONALE

 1. Promotia este organizata pe teritoriul Romaniei si are o acoperire nationala, iar aplicatiile vor fi depuse prin intermediul site-ului web www.cumparafaragriji.ro. Promotia se refera la achizitionarea de Produse noi si originale, care fac obiectul Promotiei, in perioada Promotiei intr-unul din magazinele fizice sau online specificate mai jos. Promotia acopera Produse exclusiv noi acoperite de Promotie, achizitionate de la entitati care opereaza Magazine sau Magazine Online, care emit apoi o chitanta sau o factura. Sunt eligibile produsele achizitionate din magazinele fizice si online ale

 

urmatorilor parteneri: Altex, Auchan, Badabum, Carrefour, Cel, eMag, evoMAG, Flanco, Germanos, Ideall, Media Galaxy, PC Garage, T&T Consulting.

 1. Produsele de pe piata secundara, Produsele renovate sau Produsele reparate care nu au fost comercializate pe teritoriul Romaniei sau au fost achizitionate in strainatate (inclusiv prin Internet), Produsele contrafacute sau orice Produse care incalca drepturile de proprietate intelectuala ale companiilor ale caror produse fac obiectul acestei campanii sunt excluse de la participarea la Promotie.
  1. Produsele care nu au fost achizitionate in cadrul Facilitatilor, alte produse si accesorii care au fost achizitionate intr-o perioada diferita decat perioada promotionala, chiar daca au fost achizitionate in cadrul unei Facilitati, sunt excluse din Promotie.
   1. Perioada Promotiei va dura de la 15.05.2021 pana la 14.08.2021, cu toate acestea, pentru participarea la Promotie, urmatoarele vor fi decisive: (i) data achizitionarii Produsului care face obiectul Promotiei de catre Participant in timpul perioadei de Promotie in Magazin (in timpul orelor de deschidere a Magazinului) indicat in dovada achizitionarii Produsului (chitanta sau factura) sau (ii) data achizitionarii Produsului care face obiectul Promotiei de catre Participant in Magazinul Online in timpul perioadei de Promotie din Magazinul Online, adica de la 0001 pe 15.05.2021 pana la 2359 pe 14.08.2021, care decurg din comanda Produsului prezentata de Participant.

§ 4.

PARTICIPAREA LA CAMPANIA PROMOTIONALA

 1. Numai o persoana fizica care indeplineste toate criteriile urmatoare poate deveni Participant la Promotie: (i) o persoana adulta, adica in varsta de 18 ani sau mai mult, (ii) are capacitate deplina pentru tranzactii juridice, (iii) cu resedinta pe teritoriul Romaniei,

(iv) are cont bancar intr-o banca bazata pe teritoriul Romaniei, (v) in perioada Promotiei mentionata la § 3 (4) al Regulamentului, achizitioneaza produsul mentionat in Anexa 1 la Regulament intr-una dintre Facilitati, in calitate de consumator in intelegerea Articolului 2 pct. 2 din Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorului (denumit in continuare "Participant"), sub rezerva dispozitiilor § 4 (2) din Regulament. Campania vizeaza numai persoanele fizice.

 1. Persoanele care colaboreaza (indiferent de tipul de colaborare) sau sunt intr-un raport de munca cu Organizatorul sau cu Agentia, precum si membrii familiei lor apropiate nu pot deveni Participanti la Promotie. Prin membrii celei mai apropiate familii mentionati mai sus se inteleg: ascendentii, descendentii, fratii, sotii, parintii si fratii sotilor, parintii adoptivi si copiii adoptivi, persoane care intr-o gospodarie comuna, precum si persoanele aflate in ingrijire sau sub tutela.
 2. Participarea la Promotie este voluntara.

§ 5.

PRINCIPII DE PARTICIPARE LA CAMPANIA PROMOTIONALA

 1. Participantul care indeplineste criteriile mentionate la § 4 (1) din Regulament, sub rezerva § 4 (2) din Regulament, care va indeplini, in plus, toate premisele (conditii sau obligatii) mentionate la § 5 (2)-(11) din Regulament si § 6 (1)-(5) din Regulament, va avea dreptul de a returna produsul achizitionat la adresa stipulata in regulamentul de fata, in termen de maxim 30 (treizeci) de zile de la achizitionarea produsului si, in acelasi timp,

 

dreptul la rambursarea (primirea) echivalentului sumei, care constituie pretul Produsul achizitionat, inclusiv TVA, in cazul in care Participantul nu este multumit de Produsul achizitionat, in maxim 30 de zile lucratoare. Data indicata in dovada achizitionarii trebuie sa fie in intervalul de desfasurare al campaniei, adica 15.05.2021 pana la 14.08.2021.

 1. Pentru a evita orice indoieli, Participantul care doreste sa isi exercite dreptul mentionat la § 5 (1) din Regulament, trebuie sa adere la Promotie cel tarziu la 30 (treizeci) de zile calculate de la data cumpararii Produsului care face obiectul Promotiei.
  1. Participantul (persoana fizica) poate participa la Promotie numai o singura data.
  2. Pentru a participa la Promotie si pentru a obtine dreptul de a returna Produsul si de a beneficia de rambursarea pretului, inclusiv TVA, Participantul trebuie sa indeplineasca toate cerinte preliminare:

a)         Participantul trebuie sa se inregistreze pe site-ul Promotiei la adresa www.cumparafaragriji.ro (denumit in continuare "Website"), furnizand datele lui adevarate;

b)            Participantul trebuie sa completeze corect Formularul furnizat pe Website (denumit in continuare "Formular") si sa trimita Formularul completat prin intermediul site-ului web, impreuna cu o copie scanata sau fotografia dovezii de achizitie a produsului acoperit de Promotie, cu dovada atasata a achizitionarii Produsului in legatura cu care Participantul la Promotie isi exercita dreptul de returnare, continand datele adevarate si valabile ale Participantului (denumita in continuare "Cerere").

 1. In Formularul mentionat la § 5 (4) (a) si (b) din Regulament, Participantul este obligat: (i) sa precizeze prenumele, numele de familie, codul numeric personal, numarul contului bancar si denumirea comerciala a bancii in care isi are contul bancar, pe care se va transfera plata, data cumpararii, adresa de e-mail, (ii) sa precizeze numele si numarul produsului achizitionat, precum si, optional, sa descrie motivul (motivele) lipsei de satisfactie fata de produsul acoperit de Promotie, (iii) sa acorde cel putin consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, in masura in care acest lucru este necesar pentru a returna produsul catre Organizator si pentru a obtine restituirea echivalentului sumei care constituie pretul produsului achizitionat, inclusiv TVA, (iv) sa declare ca a citit dispozitiile prezentului Regulament si sa accepte dispozitiile Regulamentului. (iv) dovada cumpararii produsului pe care Participantul a primit-o la momentul cumpararii (chitanta sau factura).
 2. Pentru evitarea indoielilor, se presupune ca data cererii este data la care Participantul la Program a trimis Cererea prin intermediul Formularului.
 3. Participantul este obligat sa trimita Formularul prin intermediul Website-ului in termen de 30 (treizeci) de zile de la data achizitionarii produsului intr-una dintre Facilitati.
 4. Numai cererile trimise prin intermediul Website-ului si care indeplinesc cerintele descrise in prezentul Regulament, in cazul carora Formularul a fost completat integral, participa la Promotie.
  1. Data trimiterii Formularului este considerata data la care Participantul notifica intentia de returnare a produsului si, in acelasi timp, solicita restituirea echivalentului sumei care constituie pretul de achizitie al produsului, inclusiv TVA.
  2. Participantul depune Cererea pe cost propriu. Transportul produsului catre agentie se va face pe cheltuiala participantilor.
  3. Organizatorul garanteaza ca motivele lipsei de satisfactie in privinta Produsului descrise de Participant in Formular sunt colectate numai in scopuri de informare si in niciun caz nu constituie un motiv pentru refuzul de a restitui Participantului echivalentul pretului Produsului vizat de Promotie, inclusiv TVA.

 

§ 6

CONDITIILE DE RETURNARE A PRODUSULUI

 1. In momentul in care Participantul a indeplinit criteriile mentionate la § 4 (1) din Regulament, sub rezerva § 4 (2) din Regulament, si toate premisele care permit participarea efectiva la Promotie, mentionate la § 5 (1)-(11) din Regulament, au fost indeplinite, Participantul poate primi restituirea echivalentului sumei care constituie pretul de achizitie al produsului, inclusiv TVA, cu conditia ca:

a)            Produsul este nedeteriorat;

b)            Produsul este pe deplin operational – toate functiile sale sunt mentinute;

c)             Produsul indeplineste toate functiile pentru care a fost destinat;

d)            Produsul nu are zgarieturi sau deteriorari (interne sau externe);

e)            Produsul se afla in ambalajul original (cutie) in care a fost achizitionat;

f)              Produsul contine toate elementele interne si externe identice (originale), care nu au fost inlocuite (noi);

g)             Produsul contine toate elementele interne si externe conforme la momentul cumpararii;

h)            orice accesorii suplimentare pentru Produs: (i) nu au fost deteriorate, (ii) sunt pe deplin functionale, (iii) nu au zgarieturi sau deteriorari, (iv) contin toate elemente interne si externe identice (originale) si neinlocuite (noi), (v) sunt conforme la momentul cumpararii;

i)              Produsul va fi returnat impreuna cu Formularul si documentele de returnare completate si imprimate si anume, cardul de garantie, manualul de utilizare si dovada achizitionarii Produsului, pe care Participantul a primit-o in momentul cumpararii (chitanta sau factura).

 1. Dupa inregistrarea la Promotie, Participantul isi poate exercita dreptul de a returna produsul in schimbul restituirii echivalentului pretului acelui Produs, inclusiv TVA (fara costurile de livrare catre Participant sau alte costuri, de exemplu, costurile ambalajelor) atunci cand Produsul vizat de program a fost returnat. Costurile de returnare a produsului vor fi suportate de Participant.
  1. Imediat dupa completarea Formularului, dar nu mai tarziu de 7 (sapte) zile de la data Cererii (data expedierii), Participantul este obligat sa trimita Produsul, pe costul si riscul lui (pe costul si riscul Participantului), in ambalajul original (cutie) in care a fost achizitionat, impreuna cu orice accesorii si documente mentionate la § 6 (1) (i) din Regulament, la adresa: ALL FOR YOU CONSULTING SRL din mun. Bucuresti, str. Strada

 

Turnul Eiffel, nr. 31, sector 2, 020344, Romania, 0371 130 828 cu mentiunea "Campania promotionala "Cumpara fara griji – satisfactie garantata"

In cazul in care cererea de rambursare este considerata nevalida, returnarea produsului de Agentie catre Participant se va face pe cheltuiala/riscul Participantului printr-un curier ales de Participant.

In cazul in care Participantul a trimis Produsul cu incalcarea termenului limita mentionat la § 6 (3) din Regulament, Organizatorul are dreptul de a refuza acceptarea Produsului, achizitionat in conformitate cu Regulamentul intr-una dintre Facilitati, si plata echivalentului sumei care constituie pretul Produsului achizitionat, inclusiv TVA. Validarea Cererilor se va face in termen de 5 zile lucratoare de la primirea produsului fizic de catre Agentie. Pentru ca o inscriere a unui Participant sa fie validata, este necesar sa fie indeplinite toate conditiile stabilite de prezentul Regulament. In caz de invalidare, Participantul va fi informat prin e-mail cu privire la motivele respingerii. Motivele posibile pentru respingere pot fi urmatoarele, dar nu se limiteaza la acestea: mai multe inrolari de la aceeasi persoana; achizitionarea unui alt produs care nu este acoperit de Promotie; informatiile completate in Formularul de participare sunt incomplete sau incorecte etc., Produsul care participa la Promotie a fost returnat; Participantul a inrolat mai mult de 2 produse.

Participantii isi asuma toate raspunderea civila si penala pentru informatiile pe care le transmit Organizatorului sau Agentiei.

 1. Organizatorul – sub rezerva prevederilor prezentului Regulament, in special § 6 (1)-(4) din Regulament – va restitui Participantului echivalentul sumei care constituie pretul la care a fost cumparat Produsul acoperit de Promotie, inclusiv TVA (fara costurile livrarii sale catre Participant sau alte costuri legate de achizitia sa, de exemplu, costurile ambalajelor, comisionul agentilor, tarifele pentru serviciile bancare etc.) in contul bancar al Participantului indicat in Formular (Cerere) in termen de 30 (treizeci) de zile lucratoare de la data primirii – in conformitate cu prevederile § 6 (3) din Regulament – produsul in ambalajul original (cutie) in care a fost achizitionat impreuna cu toate accesoriile si documentele si cu conditia ca Participantul sa furnizeze produsul conform cerintelor specificate in § 6 (1) (a)-(i) din Regulament si dupa ce Participantul a indeplinit conditiile de participare la Promotie.

§ 7

Reclamatii

 1. Participantii la Promotie au dreptul de a initia procedura de reclamatie cu privire la procesul de Promotie.
 2. Orice reclamatii privind Promotia trebuie depuse in scris in termen de 30 (treizeci) de zile de la aparitia evenimentului care constituie baza plangerii. Data expedierii scrisorii inregistrate va determina daca termenul limita pentru depunerea reclamatiei a fost respectat.
  1. Formularea reclamatiei trebuie trimisa printr-o scrisoare recomandata catre ALL FOR YOU CONSULTING SRL din mun. Bucuresti, str. Strada Turnul Eiffel, nr. 31, sector 2,

 

020344, Romania, 0371 130 828 si trebuie sa contina mentiunea "Reclamatie – Campania Promotionala "Cumpara fara Griji – Satisfactie Garantata” si numele si prenumele Participantului, adresa de resedinta, descrierea exacta a motivelor pentru care este depusa reclamatia si continutul cererii.

 1. Reclamatia va fi procesata in termen de 30 (treizeci) de zile de la data primirii plangerii. Participantul va fi notificat cu privire la decizia privind prelucrarea reclamatiei printr-o scrisoare recomandata la adresa mentionata in reclamatie.
  1. Prevederile prezentului paragraf nu exclud drepturile acordate Participantilor in conformitate cu alte reglementari.

§ 8

DATELE CU CARACTER PERSONAL

 1. Organizatorul doreste sa informeze despre urmatoarele:

1.1.            in conformitate cu articolul 13 din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 referitor la protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protectia Datelor) (denumit in continuare "RGPD"), administratorul datelor cu caracter personal ale Participantilor, in legatura cu desfasurarea Promotiei, este ALL FOR YOU CONSULTING SRL, situata in Bucuresti, str. Luterana, nr. 5, J40/21776/2005, cod fiscal RO18249196, reprezentata legal de Nicu Butnar (denumit in continuare "Administrator").

 1. Orice propuneri, interogari si solicitari legate de prelucrarea datelor cu caracter personal ale Participantilor trebuie trimise la urmatoarea adresa: ALL FOR YOU CONSULTING SRL, situata in Bucuresti, str. Luterana, nr. 5. Administratorul doreste sa informeze ca datele cu caracter personal declarate (furnizate) in legatura cu organizarea Promotiei sunt prelucrate:

a) in scopul participarii la Promotie, inclusiv in scopul returnarii produsului si obtinerii echivalentului sumei care constituie pretul de achizitionare al produsului, cu TVA, in cazul in care Participantul este nu este satisfacut de produsul achizitionat si in scopul prelucrarii reclamatiilor; in legatura cu aceste scopuri: (i) temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal este consimtamantul proprietarului datelor (Participantului) – Articolul 6 (1) (a) din RGPD, indeplinirea intereselor legitime ale administratorului datelor – Articolul 6 (1) (f) din RGPD, arhivarea documentelor de decontare, in conformitate cu premisa obligatiei legale

– articolul 6 (1) (c) din RGPD, (ii) exprimarea consimtamantului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal este voluntara, cu toate acestea, este necesara pentru participarea la Promotie, mai ales in cazul Participantul care returneaza Produsul si primeste echivalentul sumei reprezentand pretul pentru care produsul a fost achizitionat, inclusiv TVA, in cazul in care Participantul nu este multumit de Produsul achizitionat, (iii) destinatarii datelor cu caracter personal sunt sau vor fi: All For You Consulting pentru a asigura desfasurarea Promotiei, inclusiv rambursarea sumei care constituie echivalentul pretului pentru care a fost achizitionat produsul vizat de Promotie, inclusiv TVA, si procesarea eventualelor reclamatii, entitatile care coopereaza si presteaza servicii care sprijina desfasurarea Promotiei, inclusiv asistenta tehnica pentru stocarea datelor cu caracter personal, furnizorul de servere, entitatile care desfasoara activitati de

 

curierat si postale, autoritatile de stat sau alte entitati autorizate in temeiul reglementarilor legale, alte entitati in scopul desfasurarii Promotiei si indeplinirii obligatiilor Administratorului, care decurg din Regulament si din reglementarile legale in vigoare, adica in special entitati care furnizeaza servicii de asistenta juridica si contabila, (iv) datele cu caracter personal sunt stocate si prelucrate pana la expirarea tuturor revendicarilor posibile care decurg din Promotie sau pana la incheierea si solutionarea Promotiei, inclusiv respectarea obligatiilor legale, sub rezerva cazurilor in care obligatia de a stoca datele cu caracter personal exista in conformitate cu reglementarile legale, oricare dintre acestea are loc mai tarziu, (v) prelucrarea datelor cu caracter personal acopera: prenumele si numele, semnatura, numarul de telefon, adresa de resedinta, adresa de corespondenta, data cumpararii Produsului, adresa de e-mail, numarul contului bancar, numele si numarul Produsului, Codul numeric personal, sumele platite in legatura cu Promotia, participarea la Promotie, data Cererii;

 1. Participantul la Promotie – in conformitate cu Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile conexe si Ordonanta Guvernului nr. 111/2011 in ceea ce priveste comunicarea – poate exprima consimtamantul de a primi informatii comerciale despre produsele si bunurile din campanie prin mijloace electronice, prin SMS sau prin telefon de la All For You Consulting. Consimtamantul Participantului poate fi retras in orice moment.
  1. Persoana care furnizeaza datele (Participantul) are dreptul de a-si accesa datele si de a le rectifica, de a le sterge, de a solicita restrictionarea prelucrarii si dreptul de a le transfera in cazurile specificate in RGPD.
  2. In cazul in care prelucrarea datelor se efectueaza pe baza unui consimtamant, proprietarul datelor (Participant) are dreptul de a-si retrage consimtamantul in orice moment, fara a avea niciun impact asupra respectarii legislatiei in cazul oricarei prelucrari efectuate pe baza unui consimtamant furnizat inainte.
   1. Proprietarul datelor (Participantul) are dreptul de a inainta o plangere organismului de reglementare, si anume Presedintelui Oficiului pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal, in cazul in care considera ca prelucrarea datelor cu caracter personal ale Participantului incalca dispozitiile RGPD.
   2. Administratorul utilizeaza fisierele Cookies.
   3. Datele cu caracter personal ale participantilor la program nu vor face obiectul unor decizii automatizate, inclusiv crearea de profiluri.
   4. Datele cu caracter personal ale participantilor la program nu vor fi transferate intr-o tara terta, si anume in afara Spatiului Economic European sau organizatiilor internationale.

§ 11

DISPOZITII FINALE

 1. Regulamentul intra in vigoare la data de 15.05.2021
 2. Regulamentul Promotiei este disponibil la biroul Organizatorului si pe site-ul web la adresa: www.cumparafaragriji.ro
  1. In chestiunile care nu sunt reglementate de prezentul Regulament, se aplica prevederile legale in vigoare.
  2. Orice litigiu cu privire la Promotie va fi solutionat de catre instanta competenta in conformitate cu reglementarile in vigoare.

 

 

 

Anexa nr. 1

 

Lista produselor care fac obiectul Promotiei "Cumpara fara griji – satisfactie garantata"

 

 

MEN SHAVER

ES-CV51-S803

MEN SHAVER

ES-LL21-K503SH

MEN SHAVER

ES-LL41-K503

MEN SHAVER

ES-LT2N-S803

MEN SHAVER

ES-LT6N-S803

MEN SHAVER

ES-LV65-S803

MEN SHAVER

ES-LV6N-S803

MEN SHAVER

ES-LV6Q-S803

MEN SHAVER

ES-LV9N-S803

MEN SHAVER

ES-LV9Q-S803

MEN SHAVER

ES-RF31-S503

MEN SHAVER

ES-RL21-S503

MEN SHAVER

ES-RT33-S503

MEN SHAVER

ES-RT37-S503

MEN SHAVER

ES-RT47-S503

MEN SHAVER

ES-RT67-S503

MEN SHAVER

ES-RT87-S503

MEN SHAVER

ES-RW30-S503

MEN SHAVER

ES-SA40-S503

MEN SHAVER

ES-SL33-K503

MEN SHAVER

ES-SL33-S503

MEN SHAVER

ES-SL41-A503

MEN SHAVER

ES-SL41-S503

MEN SHAVER

ES-ST25KS803

MEN SHAVER

ES-ST3N-K803

MEN SHAVER

ES-RW31-K503

MEN SHAVER

ES-RW33-H503

MEN SHAVER

ER-GB36-K503

MEN SHAVER

ES-RT37-K503

 

 

MEN SHAVER

ES-RT47-H503

TRIMMER

ER-GB40-A503

TRIMMER

ER-GB80-H503

TRIMMER

ER-GB61-K503

TRIMMER

ER-GB40-K503

TRIMMER

ER-GB40-S503

TRIMMER

ER-GB42-K503

TRIMMER

ER-GB52-S503

TRIMMER

ER-GB60-K503

TRIMMER

ER-GB70-S503

TRIMMER

ER-GB80-S503

TRIMMER

ER-GB86-K503

TRIMMER

ER-GB96-K503

TRIMMER

ER-GC20-K503

TRIMMER

ER-GC50-K503

TRIMMER

ER-GC51-K503

TRIMMER

ER-GC71-S503

TRIMMER

ER-GD50-K803

TRIMMER

ER-GD51-K503

TRIMMER

ER-GD60-S803

TRIMMER

ER-GD61-K503

TRIMMER

ER-GK40-A503

TRIMMER

ER-GK60-S503

TRIMMER

ER-GK80-S503

TRIMMER

ER-GN30-K503

TRIMMER

ER-GN300K503

TRIMMER

ER-GY10CM504

TRIMMER

ER-GY60-H503

TRIMMER

ER-SB40-K803

TRIMMER

ER-SB60-S803

TRIMMER

ER-SC40-K803

TRIMMER

ER-SC60-S803

 

 

TRIMMER

ER2061K503

TRIMMER

ER2171S503

TRIMMER

ER2403K503

TRIMMER

ER-GB37-K503

TRIMMER

ER-GB43-K503

TRIMMER

ER-GB44-H503

TRIMMER

ER-RZ10-K801

LADY BEAUTY

EH-NA65-K825

LADY BEAUTY

ES-ED20-V503

LADY BEAUTY

ES-ED22-V503

LADY BEAUTY

ES-ED22-V503+G

LADY BEAUTY

ES-ED23-V503

LADY BEAUTY

ES-ED23-V503+G

LADY BEAUTY

ES-ED23-V503+R

LADY BEAUTY

ES-ED50-N503

LADY BEAUTY

ES-ED53-W503

LADY BEAUTY

ES-ED53-W503+G

LADY BEAUTY

ES-ED90-P503

LADY BEAUTY

ES-ED92RP503

LADY BEAUTY

ES-ED92RP503+G

LADY BEAUTY

ES-ED93-P503

LADY BEAUTY

ES-ED93-P503+G

LADY BEAUTY

ES-ED94-S503+G

LADY BEAUTY

ES-ED96-S503

LADY BEAUTY

ES-ED96-S503+G

LADY BEAUTY

ES-EL2A-A503

LADY BEAUTY

ES-EL3A-N503

LADY BEAUTY

ES-EL7A-S503

LADY BEAUTY

ES-EL8A-P503

LADY BEAUTY

ES-EL9A-S503

LADY BEAUTY

ES-WE22-P503

LADY BEAUTY

ES-WF62-W503

LADY BEAUTY

ES-WL50-P503

 

 

LADY BEAUTY

ES-WS14-P503

LADY BEAUTY

ES-WS24-P503

LADY BEAUTY

EH-HW11-K825

LADY BEAUTY

H-HW13-K825

ORAL CARE

EW-DE92-S803

ORAL CARE

EW-DJ10-A503

ORAL CARE

EW-DJ40-W503

ORAL CARE

EW-DL75-S803

ORAL CARE

EW-DL82-W803

ORAL CARE

EW-DL83-W803

ORAL CARE

EW-DM81-W503

ORAL CARE

EW1031A845

ORAL CARE

EW1031CM845

ORAL CARE

EW1031S845

ORAL CARE

EW1211W845

ORAL CARE

EW1311G845

ORAL CARE

EW1411H845

ORAL CARE

EW1511W503

ORAL CARE

EW1611W503

ORAL CARE

EW-DP52

 

 

PERSONAL CARE

F-VXR35G-A

PERSONAL CARE

F-VXR50G-W

PERSONAL CARE

F-VXR70G-K

PERSONAL CARE

F-VXR90G-K

 

Politica Cookie
Pentru imbunatatirea experientei tale pe site-ul nostru folosim fisiere de tip cookie. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului. Cookies colecteaza informatii intr-o forma anonima. Anumite Cookies pot fi folosite in scop de promovare si sunt predefinite. Pentru a controla aceste fisiere poti utiliza campul „Personalizez”.
Sunt de acord Personalizez
Setari
Google
Facebook
Whiteimage