O F E R T A

 

"Campanie Rabla la Electrocasnicele Mari”

 

Perioada de valabilitate: 18.09.2020-30.11.2020

 

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

 

I. Oferta "Campanie Rabla la Electrocasnicele Mari „ (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila, in perioada 18.09.2020-30.11.2020, inclusiv, pentru achizitia unui produs electrocasnic mare din Oferta (stipulat in Anexa 1 la Oferta),comercializat pe flanco.ro, in limita stocului disponibil.        

 

II.Oferta consta in acordarea unui voucher de 200 (doua sute) lei la achizitia oricarui produs din Anexa 1 in perioada Ofertei, comercializat pe flanco.ro, in limita stocului disponibil.

In magazine voucherul se va genera in momentul facturarii si va fi tiparit pe factura de achizitie predate clientului. Pe flanco.ro voucherul se va genera in momentul facturarii, se se va trimite catre client pe mail, odata cu  factura.

 

Clientii care achizitioneaza in perioada de valabilitate a Campaniei un produs participant la Campanie si predau la schimb un produs vechi, complet (nedezmembrat) si care se incadreaza in criteriile de mai jos, beneficiaza de un voucher de 200 (doua sute) lei daca achizitioneaza o masina de spalat, aparat frigorific sau aparat de aer conditionat.

-          Pentru 1 (unu) produs vechi predat la schimb, Clientul beneficiaza de discountul unui singur produs participant, in conditiile prezentei Oferte.

-          Produse participante: masina de spalat rufe, masina de spalat vase, aparate frigorifice si aparate de aer conditionat.

-          Daca nu este predat un deseu la schimb, produsul nou achizitionat nu va fi lasat in locatie de catre curier.

Produsele vechi, care sunt acceptate la schimb trebuie sa respecte urmatoarele criterii:

-          Sa faca parte din categoria electrocasnice mari (masini de spalat automate, aparate frigorifice, aer conditionat);

-          Produsul vechi trebuie sa fie acelasi tip cu cel achizitionat (ex. Cumperi masina de spalat, predai tot o masina de spalat);

-          Sa fie ridicat din aceeasi locatie unde se face livrarea produsului nou

-          Sa fie deconectat de la retea

-          Masina de spalat veche trebuie sa contina cuva, tamburul, motorul si carcasa;

-          Aparatul frigorific vechi trebuie sa contina motorul si carcasa;

-          Aparatul de aer conditionat vechi trebuie sa contina motorul si ambele unitati ale aparatului.

 

 

III. Voucherul poate fi utilizat din ziua a 15-a (cinsprezece) de la momentul emiterii facturii pana la 21.12.2020. 


IV. In magazine voucherul se poate utiliza la achizitia unui singur produs, in limita stocului disponibil.Voucherul va fi generat in momentul facturarii si se afiseaza pe factura de achizitie predateclientului. In cazul in care valoarea voucherului depaseste valoarea produsului achizitionat nu se acorda rest. In cazul in care valoarea voucherului este mai mica decat valoarea produsului achizitionat se va achita diferenta de pret. Voucherele nu se cumuleaza intre ele, indiferent daca au fost emise pe aceeasi factura sau pe facturi diferite, asadar nu se poate folosi mai mult de 1 (unu) voucher pentru achizitia unui produs. Voucherele nu pot fi preschimbate in bani si nu sunt trasmisibile. Voucherele emise in magazine nu pot fi folosite pe flanco.ro.

Nu se emit vouchere pentru achizitia produselor pentru care plata integrala sau partiala s-a efectuat prin utilizarea altor tipuri de vouchere emise anterior (din alte oferte) sau pentru care s-a utilizat un alt discount.

Nu se emit vouchere pentru facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru proforme.

V.Pe flanco.ro voucherul nu poate fi folosit in magazin. Nu se pot utiliza doua vouchere pe aceeasi comanda si voucherele nu se cumuleaza.

VI. In perioada 18.09.2020-30.11.2020 nu sunt acceptate la plata vouchere aferente facturilor care au fost achitate prin Ordin de Plata si pentru care nu exista confirmare (verificata prin extrasul de cont) de intrare a banilor in unul dintre conturile Flanco Retail S.A.   

VII. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea voucherului, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea voucherului. In cazul in care se returneaza un produs pentru care s-a emis voucher si acest voucher nu a fost folosit, voucherul nefolosit se anuleaza automat in momentul returului. Nu poate fi returnat un produs pentru care s-a emis un voucher care a fost utilizat.

 

VIII. Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de preț acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand ofertele de rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate online pe www.flanco.ro exceptand ofertele de rate.

 

IX. Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului.

 

X. Produsul vechi predat nu se mai poate restitui sub nicio forma (in caz de retur al facturii) deorece acesta este reciclat imediat.

 

XI. Voucherele emise in magazine pot fi utilizate doar in magazinele fizice iar voucherele emise pe flanco.ro pot fi utilizate doar pe flanco.ro si nu se cumuleaza cu voucherele oferite in cadrul programului Rabla pentru electrocasnice, finantat de Ministerul Mediului prin Administratia Fondului pentru Mediu.

 

XII. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea online pe site-ul www.flanco.ro.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.

 

 

 

 

 

ANEXA 1 LA O F E R T A

Campanie Rabla la Electrocasnicele Mari

Perioada de valabilitate: : 18.09.2020-30.11.2020

 

Produsele la achizitia carora se ofera voucherul sunt:

-          Masina de spalat si uscatoare rufe;

-          Combina frigorifica;

-          Frigider;

-          Lada frigorifica;

-          Congelator;

-          Vitrine frigorifice;

-          Side by side;

-          Aer conditionat;

-          Masini de spalat vase.

 

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.