O F E R T A

 

"Campanie Rabla la Electrocasnicele Mari”

 

Perioada de valabilitate: 18.09.2020-30.11.2020

 

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

 

I. Oferta "Campanie Rabla la Electrocasnicele Mari „ (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila, in perioada 18.09.2020-30.11.2020, inclusiv, pentru achizitia unui produs electrocasnic mare din Oferta (stipulat in Anexa 1 la Oferta),comercializat exclusiv in reteaua de magazine fizice Flanco, in limita stocului disponibil.        

 

II. Oferta consta in acordarea unui voucher de 200 (doua sute) lei la achizitia oricarui produs din Anexa 1 in perioada Ofertei, sub forma de valoare tiparita pe factura, comercializat in magazinele Flanco, in limita stocului disponibil.

Clientii care achizitioneaza in perioada de valabilitate a Campaniei un produs participant la Campanie si predau la schimb un produs vechi, complet (nedezmembrat) si care se incadreaza in criteriile de mai jos, beneficiaza de o reducere de 200 (doua sute) lei pentru achizitia unei masini de spalat, aparat frigorific sau aparat de aer conditionat, la pretul afisat la raft. Pentru 1 (unu) produs vechi predat la schimb, Clientul beneficiaza de discountul unui singur produs participant, in conditiile prezentei Oferte.

Produsele vechi, care sunt acceptate la schimb de catre Organizator trebuie sa respecte urmatoarele criterii:

-          sa faca parte din categoria electrocasnice mari (masini de spalat automate, aparate frigorifice, aer conditionat);

-          produsul vechi trebuie sa fie acelasi tip cu cel achizitionat (ex. Cumperi masina de spalat, predai tot o masina de spalat);

-          Masina de spalat veche trebuie sa contina cuva, tamburul, motorul si carcasa;

-          Aparatul frigorific vechi trebuie sa contina motorul si carcasa;

-          Aerul conditionat vechi trebuie sa contina motorul si ambele unitati ale aparatului.

 

 

III. Voucherul poate fi utilizat din ziua a 15-a (cinsprezece) de la momentul emiterii facturii pana la 21.12.2020

Voucher-ul se poate utiliza la achizitia unui singur produs, in limita stocului disponibil.In cazul in care valoarea voucherului depaseste valoarea produsului achizitionat nu se acorda rest. In cazul in care valoarea voucherului este mai mica decat valoarea produsului achizitionat se va achita diferenta de pret. Voucherele nu se cumuleaza intre ele, indiferent daca au fost emise pe aceeasi factura sau pe facturi diferite, asadar nu se poate folosi mai mult de 1 (unu) voucher pentru achizitia unui produs. Voucherele nu pot fi preschimbate in bani si nu sunt trasmisibile.

Nu se emit vouchere pentru achizitia produselor pentru care plata integrala sau partiala s-a efectuat prin utilizarea altor tipuri de vouchere emise anterior (din alte oferte) sau pentru care s-a utilizat un alt discount.

Nu se emit vouchere pentru facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru proforme.

 

IV. In perioada 18.09.2020-30.11.2020 nu sunt acceptate la plata vouchere aferente facturilor care au fost achitate prin Ordin de Plata si pentru care nu exista confirmare (verificata prin extrasul de cont) de intrare a banilor in unul dintre conturile Flanco Retail S.A.   

V. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea voucherului, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea voucherului. In cazul in care se returneaza un produs pentru care s-a emis voucher si acest voucher nu a fost folosit, voucherul nefolosit se anuleaza automat in momentul returului.

 

VI. Aceasta Oferta nu se cumulează cu alte oferte promoționale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de preț acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fără a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand ofertele de rate; așadar, clientul care optează pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate online pe www.flanco.ro exceptand ofertele de rate.

 

VII. Pentru articole și pachete promoționale, toate produsele și/sau serviciile incluse trebuie returnate împreună. Dacă un serviciu inclus în promoție și/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promoțional) sau dacă promoția și/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrală de vânzare a acelui serviciu și/sau articol nerambursabil va fi dedusă din valoarea rambursată. Când un pachet este cumpărat și doar o parte din el este returnată, reducerea pentru pachet este pierdută și, din valoarea rambursată, va fi dedusă și reducerea acordată pentru achiziționarea pachetului.

 

VIII. Produsul vechi predat nu se mai poate restitui sub nicio forma (in caz de retur al produsului achizitionat) deorece acesta este reciclat imediat, Flanco nedatorand nicio suma de bani pentru produsul vechi.

 

IX. Voucherele emise pot fi utilizate doar in magazinele fizice si nu se cumuleaza cu voucherele oferite in cadrul pogramului „Rabla pentru electrocasnice”, finantat de Ministerul Mediului prin Administratia Fondului pentru Mediu.

 

X. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea online pe site-ul www.flanco.ro.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.

 

 

 

 

 

ANEXA 1 LA O F E R T A

Campanie Rabla la Electrocasnicele Mari

Perioada de valabilitate: : 18.09.2020-30.11.2020

 

Produsele la achizitia carora se ofera voucherul sunt:

-          Masina de spalat si uscatoare rufe;

-          Combina frigorifica;

-          Frigider;

-          Lada frigorifica;

-          Congelator;

-          Vitrine frigorifice;

-          Side by side;

-          Aer conditionat;

-          Masini de spalat vase.

 

 

 

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.