REGULAMENTUL CAMPANIEI

"5 % Extra Reducere la toate produsele”

 

 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei "5 % Extra Reducere la toate produsele” (denumita in continuare “Campania”) este Flanco Retail S.A. (denumita in continuare “Organizator”) persoana juridica româna cu sediul social in Voluntari, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-23, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, et. 3, jud. Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/513/2012, cod unic de inregistrare RO27698631, reprezentata de Ovidiu Nicusan, in calitate de Director Marketing.

 

 1. DURATA CAMPANIEI

Campania se va desfasura in perioada 24.01.2021 ora 00:00 – 31.03.2021 ora 23:59

ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania se va desfasura in magazinele fizice Flanco si pe site-ul www.flanco.ro

 1. DREPTUL LA PARTICIPARE

La Campanie poate participa orice persoana fizica (denumita in continuare “Participant”) care este in acelasi timp client de servicii mobile Vodafone, fie prin utilizarea de cartele preplatite, fie cu abonament, si foloseste aplicatia My Vodafone.

PRODUSELE PARTICIPANTE

La campanie participa toate produsele comercializate in magazinele fizice Flanco, cu exceptia celor aflate in situatiile enumerate in art. V lit. c.

 1. MECANISMUL CAMPANIEI

 

Clientul intra in aplicatia mobila My Vodafone si acceseaza sectiunea “Program loialitate”. Aici regasesc noua platforma de beneficii de la partenerii Vodafone. Se selecteaza Flanco si se da click pe butonul “Rezerva voucher”, apoi se va afisa imediat un cod unic. Pentru a beneficia de reducerea suplimentara, acest cod unic se prezinta angajatlui Flanco de la casa de marcat pentru a fi introdus in sistem si a fi aplicat automat pe bonul fiscal.

 

 1. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul Campaniei este disponibil, in mod gratuit, online pe flanco.ro si in magazinele fizice Flanco

 

Clauze speciale:

 1. Reducerea se acorda la achizitia oricarui produs comercializat in magazinele Flanco, cu exceptia cardurilor cadou si a serviciilor comercializate de Flanco.
 2. Nu se acorda reducere pentru facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru facturile proforme.
 3. Reducerea se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., cu exceptia:

-          serviciilor logistice, de ex. plata transportului la domiciul Clientului,

-          Discountul de 5% se aplica strict produselor, nu se poate aplica serviciilor de tip logistic, garantii extinse , asigurari financiare sau de orice alt tip.

-          In cazul returnarii unui produs achizitionat in perioada Campaniei, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata efectiv de catre client, respectiv pretul produsului de la raft din momentul achizitiei minus valoarea reducerii.

-          Produselor care nu se afla in stocul fizic al magazinului

 1. Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vânzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Când un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului
 2. In cazul returnarii unui produs achizitionat in perioada Campaniei, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata efectiv de catre client, respectiv pretul produsului de la raft din momentul achizitiei minus valoarea reducerii.

 

 1. FORTA MAJORA

In orice situatie de forta majora care impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea si/sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerate de raspundere privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata.

 1. INTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA SI INCETAREA CAMPANIEI

Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Campania, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine si pe site-ul flanco.ro.

 1. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin utilizarea codului de reducere in magazinele fizice sau online pe flanco.ro, participantii sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul oferirii produselor comercializate de Flanco. Aceasta prelucrare are care temei art. 6 alin. 1 lit. b (executarea unui contract) si lit. b (indeplinirea unei obligatii legale) din Regulamentul RGPD.

Informatiile privind prelucrarea datelor personale pentru cumparaturile din magazinele fizice sunt disponibile in orice magazin Flanco, iar cele privind prelucrarea datelor personale pentru cumparaturile online de pe flanco.ro sunt disponibile la adresa https://www.flanco.ro/prelucrarea-datelor-personale.

Pentru orice informatii sau solicitari de exercitare a drepturilor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, persoana vizata se poate adresa Flanco prin:

 1. Trimiterea unui e-mail la adresa data.protection@flanco.ro
 2. Trimiterea solicitarii prin curier/posta la adresa: Voluntari, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-23, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, et. 3, jud. Ilfov, in atentia Responsabilului cu protectia datelor.

 

 1. CONTESTATII

Cererea scrisa a Participantilor la Campanie in vederea sesizarii Organizatorului cu privire la nerespectarea prezentului Regulament trebuie depusa / trimisa la sediul Organizatorului in termen de maximum 48 (patruzeci si opt) de ore de la producerea evenimentului reclamat. Orice sesizare in acest sens depusa dupa trecerea acestui termen nu va fi luata in considerare. Solutionarea contestatiilor se va face in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice.

 1. ALTE REGLEMENTARI

In caz de tentativa de frauda, abuz sau acte indreptate impotriva si/sau la adresa Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati, inclusiv, dar fara a se limita la descalificarea Participantului la Campanie.

 Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea participarii la Campanie din cauza unor erori sau cause care nu depend direct de Organizator, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de internet, s.a

 

FLANCO RETAIL S.A.

Prin Ovidiu Nicusan

Director Marketing

Flanco Retail S.A.