CAMPANIA

De deschidere Flanco AFI Cotroceni

Perioada de valabilitate:  18 – 21 martie 2021

 

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

  1. Organizatorul campaniei de deschidere Flanco Sfantu Ghiorghe Sepsi value centre (denumita in continuare “Oferta”) este Flanco Retail S.A. (denumita in continuare “Organizator”) cu sediul social in Voluntari, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-25, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, et. 5, jud Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/513/2012, cod unic de inregistrare 27698631, reprezentata de Dragos Sirbu, in calitate de Director General.

 

  1. II.        Oferta de deschidere a Flanco Sfantu Ghiorghe Sepsi value centre  (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila in perioada 18 – 21 martie 2021 doar in magazinul Flanco Sfantu Ghiorghe Sepsi value centre .

 

 

  1. Oferta consta in acordarea unor reduceri la o cantitate limitata de produse, reduceri valabile doar in perioada mentionata, 18-21.03.2021, in limita stocurilor disponibile, conform catalogului Flanco de deschidere, valabil in aceeasi perioada.

 

  1. Reducerile sunt valabile exclusiv in magazinul fizic Flanco Sfantu Ghiorghe Sepsi value centre

 

 

  1. Din cauza stocurilor limitate, în perioada 18 – 21 martie 2021, la pretul afisat in catalogul de deschidere, atat persoanele juridice, cat si persoanele fizice, vor putea achiziționa din magazinul Flanco Sfantu Ghiorghe Sepsi value centre  un produs de același tip, având același cod comercial/de producător atașat produsului. 

 

  1. Nu se acorda reducere pentru facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru facturile proforme. Reducerea se acorda in limita stocului disponibil.

 

  1. In cazul returnarii unui produs achizitionat in perioada Ofertei, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului din factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii.

 

  1. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine.

S.C. FLANCO RETAIL S.A.