REGULAMENTUL OFERTA

 

“10% reducere pe loc la plata cu cardul “

 

TERMENE SI CONDITII

 

 

  1. ORGANIZATORUL OFERTEI:

 

Organizatorul ofertei este: FLANCO RETAIL S.A. (“Flanco”),cu sediul social in Soseaua Bucuresti Nord nr. 15 -25, Parcul de birouri Swan, Cladirea Windsor, et. 5, Voluntari, judetul Ilfov,inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu nr. J23/513/2012 si Codul unic de inregistrare nr. RO 27698631, reprezentata de catre Dragos Sirbu, director General.

 

  1. DURATA CAMPANIEI

 

Oferta se va desfasura in perioada 27.08.2020, ora 00:00 - 31.08.2020, ora 23:59 (inclusiv).

 

  1. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI Campania se va desfasura in magazinele fizice Flanco.

 

IV.         DREPT DE PARTICIPARE

 

La aceasta Oferta poate participa orice persoana fizica avand varsta minima de 18 ani (denumita in continuare “Participant”).

 

  1. PRODUSELE PARTICIPANTE

 

La aceasta Oferta participa toate produsele din magazinele fizice Flanco.

 

VI.         MECANISMUL CAMPANIEI

 

Oferta “10% reducere pe loc la plata cu cardul” („denumită în cele ce urmează Oferta”) este valabila in perioada 27.08.2020, ora 00:00 -31.08.2020, ora 23:59, pentru achizitia produselor comercializate in magazinele Flanco.

 

Oferta este valabila pentru tranzactiile care au modalitatea de incasare card si o valoare minima de 2.000 lei (doua mii lei).

 

Oferta consta in acordarea unei reduceri de 10% din valoarea facturii pentru toate produsele comercializate in magazinele Flanco.

 

 Reducerea se acorda pe baza alegerii ca modalitate de plata „plata cu card”;  Reducerea se acorda daca valoarea facturii depaseste minimum 2.000 lei(doua mii lei)

 

 Reducerea nu se acorda pentru facturile de avans, servicii, produse la comanda sau/si precomanda, facturi proforme, achizitii de carduri cadou si produsele cu status in stoc - Exclusiv Online;  Reducerea se acorda posesorilor de carduri Raiffeisen, ING, Bonus Card de la Garanti, BRD Finance, CardAvantaj, Banca Transilvania, BCR, Alpha Bank, Cetelem, BT Direct, CEC.

 

 

VII.       REGULAMENTUL OFERTEI

 

Reducerea nu se cumuleaza cu alte reduceri de tip voucher emise de catre Flanco Retail S.A. sau partenerii Flanco Retail S.A.

In aceasta campanie pot fi achizitionate doar 2 (doua) produse de acelasi fel (acelasi cod/ ID de produs).

In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea reducerii, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii.

  

In perioada 27.08.2020 – 31.082020, planul de rate pentru cardurile de credit este urmatorul:

  

Cardurile de Credit:

 

Banca

27.08-2020-31.08.2020

Observatii

 

 

 

BONUS CARD GARANTI

4,6,12,20*

20- Prag minim 2000 lei

 

 

 

RAIFFEISEN

2,4,6,8,12

 

 

 

 

ING

18

 

 

 

 

BRD FINANCE

3,6,9,12*

12- Prag minim 2000 lei

 

 

 

BT Direct

6

 

 

 

 

CARD AVANTAJ

3,4,6,9,12*

12- Prag minim 2000 lei

 

 

 

BANCA TRANSILVANIA

6

 

 

 

 

BCR

2,4,6

 

 

 

 

ALPHA BANK

2,3,4,6,12,18

 

 

 

 

BRD

6

 

 

 

 

CEC

3, 6, 9, 12, 18, 24

 

 

 

 

 

 

 

VIII.     FORTA MAJORA

 

In orice situatie de forta majora vare impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea si/sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerate de raspundere privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata.

 

IX.         INTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA SI INCETAREA CAMPANIEI

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Campania, dar nu inainte de a anunța publicul prin afisarea în magazine.

 

 

 

 

 

 

  1. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Prin participarea la aceasta Campanie Participantii sunt de acord ca datele lor cu caracter personal (nume, prenume, adresa de livrare) sa fie prelucrate in scopul organizarii si desfasurarii Campaniei “10% reducere pe loc la plata cu cardul”.

 

Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Regulamentului (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera ciculatie a acestor date, urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergere, dreptul la restrictionare, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a se opune si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

Pentru orice informatii sau solicitari de exercitare a drepturilor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, persoana vizata se poate adresa Flanco prin:

 

  1. Trimiterea unui e-mail la adresa data.protection@flanco.ro

 

  1. Trimiterea solicitarii prin curier/posta la adresa: Voluntari, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-23, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, et. 3, jud Ilfov, in atentia Responsabilului cu protectia datelor.

 

XI.         CONTESTATII

 

Cererea scrisa a Participantilor la Campanie in vederea sesizarii Organizatorului cu privire la nerespectarea prezentului Regulament trebuie depusa/trimisa la sediul Organizatorului in termen de maximum 48 (patruzecisiopt) de ore de la achizitia/primirea coletului. Orice sesizare in acest sens depusa dupa trecerea termenului de mai sus nu va fi luata in considerare. Solutionarea contestatiilor se va face in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice.

 

 

XII.       ALTE REGLEMENTARI

 

In caz de tentativa de frauda, abuz sau acte indreptate impotriva si/sau la adresa Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati, inclusiv, dar fara a se limita la descalificarea Participantului la Campanie.

 

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea participarii la Campanie din cauza unor erori sau cause care nu depend direct de Organizator, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de internet, s.a

 

 

 

FLANCO RETAIL S.A.