REGULAMENT

cu privire la desfasurarea campaniei

”Implinim 25 de ani, implinim 25 de visuri”

in cadrul magazinelor Flanco si online pe flanco.ro

in perioada 26 august – 5 decembrie 2019

 

 

I. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei ”Implinim 25 de ani, implinim 25 de visuri” (denumita in continuare ”Campania”) este Flanco Retail S.A. (denumita in continuare ”Organizator”),societate comerciala organizata potrivit legii romane, cu sediul social in Voluntari, Soseaua Bucuresti Nord nr. 15-23, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, etaj 3, judetul Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/513/2012, cod unic de inregistrare RO27698631, reprezentata prin dl. Dragos Sirbu in calitate de Director General.

 

II. DURATA CAMPANIEI

Campania se desfasoara in perioada 26 august ora 00:00 - 5 decembrie 2019 ora 23:59.

 

III. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania se va desfasura in toate magazinele din reteaua Organizatorului si online pe flanco.ro.

 

IV. DREPTUL DE PARTICIPARE

La Campanie poate participa orice persoana care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii (denumita in continuare „Participant”):

a)    a implinit varsta de 16 ani la data inscrierii in Campanie;

b)    propune o alta persoana sau isi depune propria candidatura pentru inscrierea in Campanie, potrivit regulilor descrise la capitolul Mecanismul Campaniei din acest regulament;

c)    are domiciliul sau rezidenta pe teritoriul Romaniei;

d)    nu este salariata si/sau colaboratoare a Organizatorului, a Ambasadorilor sau a Premium Public Relations, agentia de relatii publice colaboratoare a Organizatorului in cadrul acestei Campanii si nu este sot/sotie, ruda pana la gradul 4 inclusiv a persoanelor anterior mentionate;

e)    detine un act de identitate valabil.

Pot lua parte la Campanie si persoane (denumite in continuare ”Candidati”) care nu s-au inscris ele insele in Campanie in mod direct si nemijlocit, ci au fost propuse de Participanti pentru castigarea unuia dintre premii. Un Candidat trebuie la randul sau sa indeplineasca toate conditiile prevazute in cazul Participantilor (mai putin cea de la litera b).

Inscrierea in Campanie presupune citirea si acceptarea in integralitate a Regulamentului de catre Participanti, precum si intelegerea faptului ca, in cazul nerespectarii prevederilor acestuia, propunerile facute in cadrul Campaniei de catre Participanti pot fi invalidate, iar acordarea premiilor sa fie anulata. In eventualitatea castigarii unui premiu de un Candidat, consimtirea primirii premiului de catre acesta semnifica prealabila citire si acceptare in integralitate a prevederilor prezentului Regulament.

Participarea la Campanie implica prelucrarea de catre Organizatori a datelor cu caracter personal ale Participantilor si/sau Candidatilor, in conditiile prevazute in prezentul Regulament la capitolul privind protectia datelor cu caracter personal.


V. AMBASADORII CAMPANIEI

Pentru promovarea si sustinerea Campaniei, Organizatorul va recurge la cinci parteneri, denumiti in continuare Ambasadori.

Ambasadorii vor crea si vor publica materiale, la adresele web de mai jos (denumite in continuare „platforme de social media”) prin care sa incurajeze Participantii sa propuna persoane pentru castigarea premiilor de la una din cele cinci categorii ale Campaniei: ”Vis de Antreprenoriat”, ”Vis de Fotografie Profesionala”, ”Vis de Gatit Sanatos”, ”Vis de Gaming Pro”, ”Vis de Forma Maxima”.

Ambasadorii Campaniei sunt:

Cristian China Birta: pentru inscrierile la ”Vis de Antreprenoriat”, in perioada 26 august – 15 septembrie 2019, la adresa web www.cristianchinabirta.ro.

Dragos Asaftei: pentru inscrierile la ”Vis de Fotografie Profesionala”, in perioada 16 septembrie – 6 octombrie 2019, la adresa web www.dragosasaftei.ro.

Mihaela Bilic: pentru inscrierile la ”Vis de Gatit Sanatos”, in perioada 7 octombrie – 27 octombrie 2019, la adresa web www.facebook.com/mihaela.bilic.

Toma Nicolau: pentru inscrierile la ”Vis de Gaming Pro”, in perioada 28 octombrie – 17 noiembrie 2019, la adresa web www.tomanicolau.ro.

Cori Gramescu: pentru inscrierile la ” Vis de Forma Maxima”, in perioada 18 noiembrie – 5 decembrie, la adresa web www.cori.ro.

 

VI. MECANISMUL CAMPANIEI

In perioada 26 august 2019 ora 00:00 – 05 decembrie 2019 ora 23:59, Participantii pot face propuneri de persoane pentru castigarea unuia dintre premiile oferite de Organizator in cadrul celor cinci categorii ale Campaniei. In acest scop, Participantii vor putea folosi:

magazinele din reteaua nationala a Organizatorului;
pagina dedicata Campaniei de la adresa web www.flanco.ro (denumita in continuare „flanco.ro”).

 

Pentru castigarea unui premiu, Participantii se pot inscrie ei insisi in Campanie sau pot sa propuna alte persoane drept Candidati. Un Participant se poate inscrie pe sine sau poate propune un Candidat pentru o categorie a Campaniei doar o singura data.

Propunerile transmise Organizatorului prin intermediul magazinelor Flanco vor trebui obligatoriu sa contina datele de identificare (prenume, nume) si datele de contact (adresa e-mail si numar de telefon) ale Participantilor si, in cazul propunerii de Candidati, datele de identificare si contact ale Candidatilor (nume, prenume, numar de telefon).

Propunerile preluate prin intermediul paginii dedicate Campaniei de pe flanco.ro vor putea fi transmise Organizatorului doar prin completarea datelor de identificare si de contact ale Participantilor. In cazul propunerii de Candidati, Participantii vor trebui sa includa in rubrica dedicata propunerii datele de identificare si contact ale acestora (nume, prenume, numar de telefon).

O propunere trebuie sa nominalizeze o anume persoana (si doar o singura persoana). Propunerea trebuie sa contina, in mod argumentat, o detaliere a motivelor pentru care aceasta persoana ar fi potrivita pentru a beneficia de unul din premiile oferite in respectiva categorie. Motivatia trebuie sa includa si consideratii asupra modului cum ar putea premiul oferit sa ajute Participantul sau Candidatul la indeplinirea unui vis personal (obiectiv de cariera sau de dezvoltare personala),legat de categoria la care a fost facuta propunerea. Propunerile vor avea maximum 2.500 semne, inclusiv spatii, adica echivalentul unei pagini A4.

Propunerile primite in cadrul fiecarei categorii a Campaniei vor fi analizate de un juriu, format din Ambasadorul respectivei categorii, alaturi de 2 reprezentanti Flanco si 2 reprezentanti Premium Public Relations. In termen de 7 zile lucratoare de la incheierea fiecarei perioade dedicate unei categorii din cadrul Campaniei, Organizatorul va face publica o lista scurta de finalisti pentru acordarea celor 5 premii. Lista va cuprinde un numar de cel mult 10 (zece) finalisti. Un Participant sau Candidat va putea fi inclus o singura data pe o lista scurta de finalisti.

In termen de 2 zile lucratoare de la publicarea listei scurte, juriul va desemna prin vot castigatorii fiecarei categorii. Fiecare finalist de pe lista scurta va primi din partea membrilor juriului o nota cuprinsa intre 10 (nota maxima) si 1 (nota minima). Vor fi selectati 5 castigatori plus un castigator de rezererva, in ordinea descrescatoare a calificativului obtinut prin realizarea mediei notelor juriului.

Criteriile de jurizare folosite, atat in selectarea finalistilor pentru lista scurta, cat si la acordarea notelor finale, sunt urmatoarele:

relevanta propunerii raportata la categoria din Campanie la care a fost facuta
importanta premiului pentru sprijinirea persoanei respective in indeplinirea visului sau de dezvoltare profesionala sau personala
unicitatea si originalitatea propunerii
respectarea criteriilor legate de forma (numar de caractere si existenta date de identificare si date de contact)

Organizatorul va contacta castigatorii desemnati de juriu si va face publica lista finala a castigatorilor pentru fiecare categorie din cadrul Campaniei, in termen de 1 zi lucratoare de la jurizare.

In cazul in care unul dintre primii 5 castigatori refuza premiul, acesta va fi acordat castigatorului de rezerva. Daca si acesta refuza, acordarea respectivului premiu se anuleaza.

Comunicarile publice ale Organizatorului legate de listele scurte de finalisti si de castigatorii fiecarei categorii vor fi realizate pe pagina Campaniei din flanco.ro, prin platformele social media ale Organizatorului si prin platformele social media ale Ambasadorilor.

Premiile vor fi livrate castigatorilor prin curier de Organizatorul Campaniei, pe cheltuiala acestuia.

 

VII. PREMIILE CAMPANIEI

Pentru fiecare din cele 5 categorii ale Campaniei, Organizatorul acorda un numar de 5 (cinci) premii, constand fiecare dintr-un numar de produse alese astfel incat sa poata ajuta Participantii sa-si implineasca respectivele visuri. In total Organizatorul va acorda un numar de 25 (douazeci si cinci) de premii.

Pentru ”Vis de Antreprenoriat”, un premiu contine urmatoarele produse:

Laptop Asus (tip VivoBook 14 sau similar);
Telefon mobil Samsung (tip Galaxy S10e sau similar);
Imprimanta laser alb-negru Xerox (tip Phaser 3020 sau similar);
Rucsac laptop (tip Lamonza sau similar);
Casca In-Ear Bluetooth Samsung (tip MG920 sau similar).

Organizatorul acorda un numar de 5 (cinci) astfel de premii.

Pentru ”Vis de Fotografie Profesionala”, un premiu contine urmatoarele produse:

Aparat foto DSLR Nikon (tip D5600 sau similar);
Trepied Hama (tip 4162 Star Pro 62 sau similar);
Imprimanta portabila Inkjet color Epson (tip WF-100W sau similar);
Geanta foto Hama (tip 103681 Canberra 140 sau similar);
Card memorie 256GB Kingston (sau similar);
Rama foto digitala Hama (tip 8SLB sau similar).

Organizatorul acorda un numar de 5 (cinci) astfel de premii.

Pentru ”Vis de Gatit Sanatos”, un premiu contine urmatoarele produse:

Plita cu inductie Beko (tip HII 64401AT sau similar);
Robot de bucatarie Kenwood (tip KMix KMX750RD sau similar);
Masina de tocat Philips (tip HR2723/20 sau similar);
Mixer de mana Braun (tip HM3135WH sau similar);
Tocator Russell Hobbs (tip 24660-56 sau similar);
Blender KitchenAid (tip Artisan 5KSB5553EER sau similar)
Friteuza Phililps (tip AirFryer sau similar);
Cantar electronic bucatarie Heinner (tip HKS-5SS sau similar);
Set tigai Russell Hobbs (tip Stone BW05743 sau similar).

Organizatorul acorda un numar de 5 (cinci) astfel de premii.

Pentru ”Vis de Gaming Pro”, un premiu contine urmatoarele produse:

Laptop Gaming Asus (tip TUF FX705GD-EW070 sau similar);
Mouse si mousepad gaming Asus (tip ROG sau similar);
Tastatura Gaming Redragon (sau similar);
Cooler Trust (tip GXT 278 Yozu sau similar);
Casti Gaming cu microfon Razer (sau similar).

Organizatorul acorda un numar de 5 (cinci) astfel de premii.

Pentru ”Vis de Forma Maxima”, un premiu contine urmatoarele produse:

Bicicleta fitness Kettler (tip Cycle P sau similar);
Camera video sport GoPro (tip Hero 7 sau similar);
SmartWatch Samsung (tip Galaxy sau similar);
Casti audio Energy Sistem (tip Earphones Sport 3 sau similar);
Bratara fitness Garmin (tip Vivosmart 4 sau similar);
Rucsac sport (tip Lamonza sau similar).

Organizatorul acorda un numar de 5 (cinci) astfel de premii.

Valoarea totala maxima a celor 25 de premii acordate in Campanie este de 140.000 lei, inclusiv TVA. In functie de stocurile disponibile la momentul acordarii premiilor, un anumit produs mentionat in lista de premii va putea fi inlocuit cu un produs similar sau cu caracteristici similare.

Plata impozitelor aferente veniturilor sub forma de premii obtinute de castigatori va fi realizata de Organizatorul Campaniei, in conformitate cu prevederile legale aplicabile.

 

VIII. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul Campaniei este disponibil in mod gratuit in toate magazinele din reteaua Flanco si online pe flanco.ro.

 

IX. FORTA MAJORA

In orice situatie de forta majora care impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea si/sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspundere privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata.

 

X. INTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA SI INCETAREA CAMPANIEI

Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Campania, dar nu inainte de a informa publicul prin afisare pe flanco.ro.

 

XI. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Nota de informare privind prelucrarea datelor personale

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, denumit in continuare ”RGPD”, Flanco Retail SA, in calitate de operator de date cu caracter personal are obligatia de a prelucra in conditii de securitate adecvata si de confidentialitate si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate in mod direct de Participanti, prin completarea formularului online de participare la Campanie disponibil pe flanco.ro sau prin intermediul propunerilor transmise pe suport hartie in magazinele Flanco, date ce vor fi prelucrate ulterior prin mijloace mixte (atat pe suport hartie, cat si in mediul electronic).

Scopul colectarii datelor vizeaza derularea Campaniei, selectarea si publicarea finalistilor pentru lista scurta, selectarea si publicarea castigatorilor, contactarea castigatorilor si livrarea premiilor catre castigatori.

Este necesara furnizarea datelor de identificare (prenume, nume) si a datelor de contact (adresa e-mail si numar de telefon) in vederea participarii la Campanie. Refuzul de furnizare a acestor date are drept consecinta imposibilitatea participarii la Campanie. Totodata, in momentul livrarii premiilor, castigatorilor li se va solicita semnarea unui proces verbal care va contine numele, prenumele, adresa, numarul de telefon si CNP-ul, acesta din urma fiind necesar in declaratia de impozit retinut la sursa, conform prevederilor legale in vigoare. Participantii isi asuma responsabilitatea in privinta datelor personale apartinand Candidatilor (persoane propuse de Participanti pentru castigarea unuia dintre premiile Campaniei),carora se prezuma ca le-au prezentat actuala nota de informare.

Prelucrarea datelor are ca temei art. 6 alin. 1 lit. a (consimtamant) si lit. c (indeplinirea unei obligatii legale) din Regulamentul RGPD.

Informatiile colectate sunt inregistrate intern si sunt destinate utilizarii de catre Organizator doar in scopurile mentionate mai sus, putand fi puse la dispozitia imputerncitilor (de exemplu, furnizori de servicii IT) si/sau unor autoritati publice (de exemplu, administrația financiară),conform legii, dupa caz. In cazul expedierii premiilor catre Castigatori datele personale necesare efectuarii expeditiei vor fi puse la dispozitia companiei care se ocupa de livrarea acestora.

Datele si/sau documentele pe suport hartie care contin date personale vor fi stocate/pastrate timp de 1 an, fara anul in curs. Documentele financiar-contabile aferente acordarii premiilor vor fi stocate/pastrate timp de 10 ani, fara anul in curs. Datele nu vor fi transferate in state terte.

Participantul si/sau Candidatul, in calitate de persoana vizata, are urmatoarele drepturi, in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergere, dreptul la restrictionare, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a se opune prelucrarii si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Informatii detaliate privind prelucrarea datelor personale realizata in magazinele fizice sunt disponibile in orice magazin Flanco, iar cele privind prelucrarea datelor personale online pe flanco.ro sunt disponibile la www.flanco.ro/prelucrarea-datelor-personale.

Pentru orice informatii sau solicitari de exercitare a drepturilor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, persoana vizata se poate adresa Flanco:

a. prin e-mail la adresa data.protection@flanco.ro;

b. prin posta sau curier la adresa de corespondenta Bucuresti, Bd. Timisoara nr. 26, etaj 1, Bucuresti, sector 6, cu mentiunea ”In atentia Responsabilului cu protectia datelor Flanco” pe plic.

Participantii si/sau Candidatii au dreptul de a se adresa neingradit justitiei sau ANSPDCP (www.dataprotection.ro).

 

XII. CONTESTATII

Cererea scrisa a Participantilor si/sau Candidatilor, in vederea sesizarii Organizatorului cu privire la nerespectarea prezentului Regulament, trebuie depusa/trimisa la sediul Organizatorului in termen de maximum 48 (patruzeci si opt) de ore de la producerea neregulii respective. Orice sesizare in acest sens depusa dupa trecerea termenului de mai sus nu va fi luata in considerare. Solutionarea contestatiilor se va face in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice.

 

XIII. ALTE REGLEMENTARI

In caz de tentativa de frauda, abuz sau acte indreptate impotriva si/sau la adresa Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati, inclusiv, dar fara a se limita la descalificarea din Campanie a Participantului si/sau Candidatului.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea participarii la Campanie din cauza unor erori sau cauze care nu depind direct de Organizator, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de internet, neajungerea la Organizator a unei propuneri depuse intr-o urna din magazin etc.

 

Flanco Retail S.A.