O F E R T A

“Primesti 100 lei extra-reducere la cumparaturi minimum 800 de lei”

                                                                 Perioada de valabilitate: 06.09 - 19.09.2020

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

I. Oferta “ Primesti 100 lei extra-reducere in plus la cumparaturi minimum 800 de lei” (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila in perioada 06.09 - 19.09.2020, doar in magazinul Flanco din Dambovita Mall, Targoviste, bulevardul Regele Ferdinand nr. 6.

II. Oferta consta in acordarea unor reduceri suplimentare dupa cum urmeaza:

„100 (osuta) lei reducere suplimentara la cumparaturi minimum 800 (optsute) lei”

Cumparaturile trebuie sa fie realizate doar in magazinul Flanco din Dambovita Mall, Targoviste, bulevardul Regele Ferdinand nr. 6.

III. Reducerea se acorda la valoarea finala a facturii. Reducerea se cumuleaza cu restul ofertelor active in magazine. Reducerea se aplica la maximum 2 produse cu acelasi cod pe factura.

Nu se acorda reducere pentru facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru facturile proforme.

Reducerea se acorda in limita stocului disponibil.

IV. In cazul returnarii unui produs achizitionat in perioada Ofertei, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului din factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii.

V. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine.

 

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.