O F E R T A

 

"Laptop GRATUIT la utilizarea cuponului EURO 200”

 

Perioada de valabilitate: 02.08.2020 – 12.10.2020

 

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

 

I. Oferta "Laptop GRATUIT la utilizarea cuponului EURO 200„ (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila, in perioada02.08.2020 – 12.10.2020, inclusiv, la achizitia unui Laptop Asus X509MA-BR310 (cod de produs: 141092) comercializat exclusiv in magazinele fizice Flanco, prin utilizarea cuponului EURO 200, in limita stocului disponibil.         

 

II. Oferta consta in comercializarea cu pret de 969 (nouasutesaisezeci) de lei, a unui Laptop Asus X509MA-BR310 (cod de produs: 141092) in limita stocului disponibil, astfel incat prin utilizarea cuponului Euro 200, beneficiarul cuponului sa nu mai fie nevoit sa achite nimic. Oferta este valabila doar in magazinele fizice Flanco.        

 

III. Aceasta Oferta nu se cumulează cu alte oferte promoționale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de preț acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fără a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand ofertele de rate; așadar, clientul care optează pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate online pe www.flanco.ro exceptand ofertele de rate.

 

IV. Pentru articole și pachete promoționale, toate produsele și/sau serviciile incluse trebuie returnate împreună. Dacă un serviciu inclus în promoție și/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promoțional) sau dacă promoția și/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrală de vânzare a acelui serviciu și/sau articol nerambursabil va fi dedusă din valoarea rambursată. Când un pachet este cumpărat și doar o parte din el este returnată, reducerea pentru pachet este pierdută și, din valoarea rambursată, va fi dedusă și reducerea acordată pentru achiziționarea pachetului

 

V. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea online pe site-ul www.flanco.ro.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.