Retur Gratuit 45 de zile

Click pentru mai multe detalii

Garantie Extinsa

Flanco iti garanteaza 5 zile pentru repararea produsului

Solutii de plata

Cele mai eficiente solutii de plata

Credit Online

Credit online, simplu si rapid

Livrare Oriunde

Livram pana la usa casei tale. Atat de confortabil

Rezervare Online

Rezervi online si ridica produsul din cel mai apropiat magazin

Verificare Colet

La Flanco esti sigur ca primesti ce ai comandat

Regulament

cu privire la desfasurarea campaniei

“Cumpara orice Galaxy S21 FE 5G impreuna cu Galaxy Buds2 la pret de Galaxy S21 FE 5G”

Perioada de valabilitate: 07 ianuarie – 30 ianuarie 2022

 

I.ORGANIZATORUL CAMPANIEI:
Organizatorul campaniei promotionale“ Cumpara Pachet orice Galaxy S21 FE 5G impreuna cu Galaxy Buds2 la pret de Galaxy S21 FE 5G”, (denumita in continuare ”Campania”),este societatea Flanco Retail S.A. (desemnata in cele ce urmeaza sub titulatura ”Organizator”), societate comerciala organizata potrivit legii romane, cu sediul social in Voluntari, Soseaua Bucuresti Nord nr. 15-25, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, etaj 5, judetul Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/513/2012, cod unic de inregistrare RO27698631, reprezentata prin dl. Dragos Sirbu, in calitate de Director General.

 

II. DURATA CAMPANIEI

Campania se desfasoara in perioada  07 ianuarie ora 00:00 – 30 ianuarie 2022 ora 23:59.

 

III. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania se va desfasura online pe flanco.ro, cat si in magazinele fizice Flanco, in limita stocurilor disponibile.

 

IV. DREPTUL DE PARTICIPARE
La Campanie poate participa orice persoana juridica si orice persoana fizica avand varsta minima de 18 ani (numita in continuare ”Participant”) care achizitioneaza de pe site-ul www.flanco.ro, sau din magazinele fizice Flanco cel putin un produs dintre cele mentionate la articolul XIII din prezentul regulament (“Produse Participante”).

 Angajatii Organizatorului, precum si sotul/sotia ori rudele pana la gradul al doilea ale acestora nu au dreptul sa participe la Campanie.

 

V. MECANISMUL CAMPANIEI

  1. Pentru a putea participa la campania promotionala, Participantul trebuie sa achizitioneze cel putin un produs dintre cele mentionate la articolul XIII din prezentul Regulament. Produsele Participante si Produsul pachet pot fi achizitionate si separat, in afara campaniei ce face obiectul prezentului Regulament.

 

  1. In perioada 07 ianuarie ora 00:00 – 30 ianuarie 2022, ora: 23:59 , clientii care achizitioneaza unul dintre Produsele participante la Campanie, disponibile la precomanda prin intermediul Flanco, pe site-ul web www.flanco.ro sau in magazinele fizice Flanco vor primi pachet Produsul participant la Campanie comandat impreuna cu o pereche de casti Samsung Galaxy Buds2 la pretul unui Galaxy S21 FE 5G, de 3699,99 lei ( treimiisasesutenouazecisinouavirgulanouazecisinoua lei ) pentru varianta Galaxy S21 FE 5G de 128GB si de 3999,99 lei (treimiinouasutenouazecisinouavirgulanouazecisinoua lei) pentru varianta Galaxy S21 FE 5G de 256 GB.

 

  1. Produsele Participante si Produsul pachet pot fi achizitionate si separat.

 

  1. Produsele Participante si Produsul pachet sunt disponibile pentru livrare incepand cu data de 11 ianuarie 2021.

 

6. Participantii la Campania promotionala vor beneficia de un singur Produs pachet – casti Samsung Galaxy Buds2 pentru fiecare Produs participant la Campanie achizitionat.

 

  1. Campania nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale si/sau oferte speciale si/sau campanii publicitare si/sau alte reduceri de pret acordate de Organizator, inclusiv extra-reduceri.

 

  1. In cazul plasarii unei comenzi pe flanco.ro, factura va fi emisa pe baza datelor furnizate de catre Participant in procesul de creare a contului Flanco. In cazul plasarii unei comenzi in magazinele fizice Flanco, factura va fi emisa pe baza datelor furnizate de catre Participant in momentul facturarii la casa. Organizatorul nu este responsabil si nu poate fi tinut raspunzator pentru furnizarea de catre Participant a unor date incorecte, incomplete si/ sau false la momentul crearii contului si/sau la data plasarii comenzii si/sau la momentul facturarii la casa

  

  1. . In perioada desfasurarii Campaniei, pe flanco.ro vor putea fi plasate doar comenzi online si in magazinele fizice Flanco. Organizatorul nu va putea prelua de la Participanti comenzi transmise telefonic sau prin e-mail.

  

  1. In cazul in care se doreste returnarea Produsului Participant sau a Produsului pachet, aceasta nu se poate realiza decat prin returnarea celor 2 produse impreuna, si nu separat.. Astfel, in cazul in care Participantul doreste sa returnarea doar a unui produs unor cumparaturi de acest tip, vor trebui returnate toate produsele si/sau serviciile incluse si/sau asociate respectivelor articole si/sau pachete promotionale. 

 

 

VI. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul Campaniei este disponibil in mod gratuit, online, pe flanco.ro si in cadrul magazinelor fizice.

 

VII. FORTA MAJORA

In orice situatie de forta majora care impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea si/sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de orice raspundere privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta va fi impiedicata.

 

VIII. INTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA SI INCETAREA CAMPANIEI

Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Campania, dar nu inainte de a informa publicul prin afisare in magazinele Flanco si online pe flanco.ro.

 

IX. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prelucrarea datelor cu caracter personal are loc in baza Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, denumit in continuare RGPD.

Prin participarea la Campanie in magazinele din reteaua Flanco sau online pe flanco.ro, Participantii sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul oferirii produselor comercializate de Organizator. Aceasta prelucrare are ca temei art. 6 alin. 1 lit. b (executarea unui contract) si lit. c (indeplinirea unei obligatii legale) din Regulamentul RGPD.

Participantilor la Campanie le sunt garantate drepturile prevazute de RGPD, respectiv dreptul de acces, la rectificare, la stergea datelor, la restrictionarea prelucrarii, la portabilitatea datelor, dupa caz, la opozitie, dreptul de a nu face obiectul unui proces individual automatizat, inclusiv crearii de profiluri care ii privesc sau ii afecteaza in mod similar, intr-o masura semnificativa si dreptul de a-si retrage consimtamantul daca prelucrarea are loc in baza acestuia, ulterior, in mod usor si gratuit, retragerea urmand sa produca efecte numai pentru viitor.

Informatiile privind prelucrarea datelor personale pentru cumparaturile din magazinele retelei nationale sunt disponibile in orice magazin Flanco, iar cele privind prelucrarea datelor personale pentru cumparaturile online de pe flanco.ro sunt disponibile la https://www.flanco.ro/prelucrarea-datelor-personale.

Pentru orice informatii sau solicitari de exercitare a drepturilor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, persoana vizata se poate adresa Organizatorului:

  1. prin e-mail la adresa [email protected];
  2. prin posta sau curier la adresa: Voluntari, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-25, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, et. 5, jud. Ilfov, cu mentiunea ”In atentia Responsabilului cu protectia datelor Flanco”.

Participantii au dreptul de a se adresa justitiei sau Autoritatii Nationale de Supraveghere (www.dataprotection.ro).

 

X.TEMEIUL LEGAL

Prezentul Regulament este in conformitate cu prevederile O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, H.G. nr. 333/2003 cuprinzand Norme metodologice de aplicare a O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata si Regulamentului (UE) nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

 

XI.CONTESTATII

Cererea scrisa a Participantilor la Campanie in vederea sesizarii Organizatorului cu privire la nerespectarea prezentului Regulament trebuie depusa sau trimisa la sediul Organizatorului in termen de maximum 48 (patruzeci si iopt) de ore de la achizitie. Orice sesizare in acest sens depusa dupa trecerea termenului mentionat nu va putea fi rezolvata pozitiv. Solutionarea contestatiilor se va face in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice.

 

XII. ALTE REGLEMENTARI

In caz de tentativa de frauda, abuz sau acte indreptate impotriva si/sau la adresa sa, Organizatorul isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea participarii la Campanie din cauza unor erori sau cauze care nu depind direct de Organizator, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de internet etc.

 

 

XIII. PRODUSE PARTICIPANTE

Cod Produs

Produs

150279

Samsung Galaxy S21 FE DS Graphite 5G/6.4"/OC/6GB/128GB/32MP/12MP+12MP+8MP/4500mAh

149164

Samsung Galaxy S21 FE DS Olive 5G/6.4"/OC/6GB/128GB/32MP/12MP+12MP+8MP/4500mAh

150280

Samsung Galaxy S21 FE DS Lavender 5G/6.4"/OC/6GB/128GB/32MP/12MP+12MP+8MP/4500mAh

150281

Samsung Galaxy S21 FE DS White 5G/6.4"/OC/6GB/128GB/32MP/12MP+12MP+8MP/4500mAh

150282

Samsung Galaxy S21 FE DS Graphite 5G/6.4"/OC/8GB/256GB/32MP/12MP+12MP+8MP/4500mAh

150283

Samsung Galaxy S21 FE DS Olive 5G/6.4"/OC/8GB/256GB/32MP/12MP+12MP+8MP/4500mAh

150284

Samsung Galaxy S21 FE DS Lavender 5G/6.4"/OC/8GB/256GB/32MP/12MP+12MP+8MP/4500mAh

150285

Samsung Galaxy S21 FE DS White 5G/6.4"/OC/8GB/256GB/32MP/12MP+12MP+8MP/4500mAh

 

XIV Produs pachet este  produsul avand codul 148355-  Samsung Galaxy Buds2, Graphite SM-R177NZKAEUH

 

Cod Produs

Produs

Produs pachet

150279

Samsung Galaxy S21 FE DS Graphite 5G/6.4"/OC/6GB/128GB/32MP/12MP+12MP+8MP/4500mAh

 

 

 

 

 

 

148355  Samsung Galaxy Buds2, Graphite SM-R177NZKAEUH

149164

Samsung Galaxy S21 FE DS Olive 5G/6.4"/OC/6GB/128GB/32MP/12MP+12MP+8MP/4500mAh

150280

Samsung Galaxy S21 FE DS Lavender 5G/6.4"/OC/6GB/128GB/32MP/12MP+12MP+8MP/4500mAh

150281

Samsung Galaxy S21 FE DS White 5G/6.4"/OC/6GB/128GB/32MP/12MP+12MP+8MP/4500mAh

150282

Samsung Galaxy S21 FE DS Graphite 5G/6.4"/OC/8GB/256GB/32MP/12MP+12MP+8MP/4500mAh

150283

Samsung Galaxy S21 FE DS Olive 5G/6.4"/OC/8GB/256GB/32MP/12MP+12MP+8MP/4500mAh

150284

Samsung Galaxy S21 FE DS Lavender 5G/6.4"/OC/8GB/256GB/32MP/12MP+12MP+8MP/4500mAh

150285

Samsung Galaxy S21 FE DS White 5G/6.4"/OC/8GB/256GB/32MP/12MP+12MP+8MP/4500mAh

 

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.

 

 

 

Pentru imbunatatirea experientei tale pe site-ul nostru folosim fisiere de tip cookie. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului. Cookies colecteaza informatii intr-o forma anonima. Anumite Cookies pot fi folosite in scop de promovare si sunt predefinite. Pentru a controla aceste fisiere poti utiliza campul „Personalizez”.
Sunt de acord Personalizez
Google
Facebook
Whiteimage