O F E R T A

 

"Pana la 15% extra-reducere”

Perioada de valabilitate: 15.10.2019-21.10.2019

 

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

I. Oferta "Pana la 15% extra-reducere”(denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila, in perioada 15.10.2019-21.10.2019, pentru achizitia unui produs din categoriile participante, produs comercializat in reteaua de magazine fizice Flanco, in limita stocului disponibil.       

    

II. Oferta constă în acordarea unei reduceri de pana la 15 (cincisprezece)% pe loc la produsele din oferta, in reteaua de magazine fizice Flanco, in limita stocului disponibil.      

Produsele care fac parte din oferta si reducerile aferente, sunt:

  • 15% extra-reducere la electrocasnice mari si televizoare LG 
  • 15% extra-reducere la electrocasnice mari Whirlpool  
  • 10% extra-reducere la notebook-uri HP 
  • 10% extra-reducere la telefoane Huawei 

 

III. Aceasta Oferta nu se cumulează cu alte oferte promoționale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de preț acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fără a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand oferta de rate; așadar, clientul care optează pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate exceptand oferta de rate.

 

IV. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv, in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea online pe site-ul www.flanco.ro.

 

V. Pentru articole și pachete promoționale, toate produsele și/sau serviciile incluse trebuie returnate împreună. Dacă un serviciu inclus în promoție și/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promoțional) sau dacă promoția și/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrală de vânzare a acelui serviciu și/sau articol nerambursabil va fi dedusă din valoarea rambursată. Când un pachet este cumpărat și doar o parte din el este returnată, reducerea pentru pachet este pierdută și, din valoarea rambursată, va fi dedusă și reducerea acordată pentru achiziționarea pachetului.

 

 VI. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea unui voucher/ cu reducere, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea voucherului / a reducerii

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.