Regulament

cu privire la desfasurarea campaniei

pana la 15% extra-reducere in Saptamana MasterChef

18 aprilie– 24 aprilie 2021I. ORGANIZATORUL CAMPANIEI:
Organizatorul campaniei promotionale “ pana la 15% extra-reducere in Saptamana MasterChef”, (denumita in continuare ”Campania”),este societatea Flanco Retail S.A. (desemnata in cele ce urmeaza sub titulatura ”Organizator”),societate comerciala organizata potrivit legii romane, cu sediul social in Voluntari, Soseaua Bucuresti Nord nr. 15-25, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, etaj 5, judetul Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/513/2012, cod unic de inregistrare RO27698631, reprezentata prin dl. Dragos Sirbu, in calitate de Director General.

 

II. DURATA CAMPANIEI

Campania se desfasoara in perioada  18 aprilie ora 00:00 – 24 aprilie 2021 ora 23:59.

 

III. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania se va desfasura online pe flanco.ro, in limita stocurilor disponibile.

 

IV. DREPTUL DE PARTICIPARE
La Campania poate participa orice persoana juridica si orice persoana fizica avand varsta minima de 16 ani (numita in continuare ”Participant”) care achizitioneaza cel putin un produs dintre cele mentionate la articolul XIII de pe site-ul www.flanco.ro.

 

V. MECANISMUL CAMPANIEI

1. Pentru a putea participa la campania promotionala, Participantul trebuie sa achizitioneze cel putin un produs dintre cele mentionate la articolul XIII.

 

2. Campania consta in aplicarea unei reduceri suplimentare de 10(zece)% , 15 (cinsprezece)% la cumparaturi de lei pe flanco.ro, in limita stocului disponibil, prin ultilizarea codului de voucher afisat pe materialele promotionale din site.

 

3. Participantii vor putea achizitiona de pe flanco.ro maximum 2 (doua) produse de acelasi tip, avand acelasi cod comercial sau cod de producator atasat produsului. Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza sau anula vanzarile sau comenzile care nu respecta aceasta conditie.

 

4. Campania se cumuleaza cu alte oferte promotionale si/sau oferte speciale si/sau campanii publicitare si/sau alte reduceri de pret acordate de Organizator, inclusiv extra-reduceri.

 

5. Participantii vor putea achizitiona de pe flanco.ro, utilizand un singur cod de voucher pe comanda.

Astfel in cazul in care participantul doreste achizitionarea unui cuport din oferta care are extra-reducere de 10(zece)% , nu poate adauga pe comanda si un produs a carei extra-reducere este de 15(cincisprezece)% . In acest caz participantul trebuie sa plaseze o noua comanda cu produsul a carei extra-reducere este de 15(cinsprezece)%.

 

6. In cazul plasarii unei comenzi pe flanco.ro, factura va fi emisa pe baza datelor furnizate de catre Participant in procesul de creare a contului Flanco. Organizatorul nu este responsabil si nu poate fi tinut raspunzator pentru furnizarea de catre Participant a unor date incorecte, incomplete si/ sau false la momentul crearii contului si/sau la data plasarii comenzii.

 

7. In perioada desfasurarii Campaniei, pe flanco.ro vor putea fi plasate doar comenzi online. Organizatorul nu va putea prelua de la Participanti comenzi transmise telefonic sau prin e-mail.

  

8. Articolele vandute impreuna si/sau pachetele promotionale achizitionate de Participant in timpul Campaniei se pot returna doar integral. Astfel, in cazul in care Participantul doreste sa returnarea unor cumparaturi de acest tip, vor trebui returnate toate produsele si/sau serviciile incluse si/sau asociate respectivelor articole si/sau pachete promotionale.

 

 

VI. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul Campaniei este disponibil in mod gratuit, online, pe flanco.ro.

 

VII. FORTA MAJORA

In orice situatie de forta majora care impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea si/sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de orice raspundere privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta va fi impiedicata.

 

VIII. INTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA SI INCETAREA CAMPANIEI

Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Campania, dar nu inainte de a informa publicul prin afisare in magazinele Flanco si online pe flanco.ro.

 

IX. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prelucrarea datelor cu caracter personal are loc in baza Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, denumit in continuare RGPD.

Prin participarea la Campanie in magazinele din reteaua Flanco sau online pe flanco.ro, Participantii sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul oferirii produselor comercializate de Organizator. Aceasta prelucrare are ca temei art. 6 alin. 1 lit. b (executarea unui contract) si lit. c (indeplinirea unei obligatii legale) din Regulamentul RGPD.

Participantilor la Campanie le sunt garantate drepturile prevazute de RGPD, respectiv dreptul de acces, la rectificare, la stergea datelor, la restrictionarea prelucrarii, la portabilitatea datelor, dupa caz, la opozitie, dreptul de a nu face obiectul unui proces individual automatizat, inclusiv crearii de profiluri care ii privesc sau ii afecteaza in mod similar, intr-o masura semnificativa si dreptul de a-si retrage consimtamantul daca prelucrarea are loc in baza acestuia, ulterior, in mod usor si gratuit, retragerea urmand sa produca efecte numai pentru viitor.

Informatiile privind prelucrarea datelor personale pentru cumparaturile din magazinele retelei nationale sunt disponibile in orice magazin Flanco, iar cele privind prelucrarea datelor personale pentru cumparaturile online de pe flanco.ro sunt disponibile la https://www.flanco.ro/prelucrarea-datelor-personale.

Pentru orice informatii sau solicitari de exercitare a drepturilor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, persoana vizata se poate adresa Organizatorului:

a. prin e-mail la adresa data.protection@flanco.ro;

b. prin posta sau curier la adresa: Voluntari, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-25, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, et. 5, jud. Ilfov, cu mentiunea ”In atentia Responsabilului cu protectia datelor Flanco”.

Participantii au dreptul de a se adresa justitiei sau Autoritatii Nationale de Supraveghere (www.dataprotection.ro).

 

X. TEMEIUL LEGAL

Prezentul Regulament este in conformitate cu prevederile O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, H.G. nr. 333/2003 cuprinzand Norme metodologice de aplicare a O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata si Regulamentului (UE) nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

 

XI. CONTESTATII

Cererea scrisa a Participantilor la Campanie in vederea sesizarii Organizatorului cu privire la nerespectarea prezentului Regulament trebuie depusa sau trimisa la sediul Organizatorului in termen de maximum 48 (patruzeci si iopt) de ore de la achizitie. Orice sesizare in acest sens depusa dupa trecerea termenului mentionat nu va putea fi rezolvata pozitiv. Solutionarea contestatiilor se va face in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice.

 

XII. ALTE REGLEMENTARI

In caz de tentativa de frauda, abuz sau acte indreptate impotriva si/sau la adresa sa, Organizatorul isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea participarii la Campanie din cauza unor erori sau cauze care nu depind direct de Organizator, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de internet etc.

 

XIII. PRODUSE PARTICIPANTE

CHEF10

 

CHEF 10

Subcategorie

ID Produs

Produs

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

144347

ARAGAZ NOBELTEK NLT 5601A/G1

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

144348

ARAGAZ NobelTek NLT 5601S/G1

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

143472

ARAGAZ HEINNER HFSC-V50BRW

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

124115

ARAGAZ ARCTIC AGM5501FL

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

124114

ARAGAZ ARCTIC AGM5511DTTL

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

135562

ARAGAZ MIXT ARCTIC ACM5611DTL

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

119727

ARAGAZ BEKO FSGT52110DWO

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

144217

ARAGAZ ARCTIC AGG5611DTTLX

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

95289

ARAGAZ ZANUSSI ZCG512G1WA

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

117042

ARAGAZ BEKO FSGT 62110 GWO

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

124108

ARAGAZ ARCTIC AGG6611DTTLX

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

144488

ARAGAZ MIXT ARCTIC AMG 5612 STLX

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

136674

ARAGAZ ELECTRIC HANSA FCCW56069

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

117039

ARAGAZ BEKO FSGT 62110 DXO

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

117041

ARAGAZ BEKO FSHT 62111 GX

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

134482

ARAGAZ MIXT BEKO FSM52330DAO

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

124689

ARAGAZ ELECTRIC ELECTROLUX EKK52950OX

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

119723

ARAGAZ MIXT BEKO FSM65330DAS

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

145380

ARAGAZ ELECTRIC HANSA FCCX68219

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

126066

ARAGAZ HANSA FCMX69215

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

145381

ARAGAZ ELECTRIC HANSA FCCX68235

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

143989

ARAGAZ MIXT BEKO GM15121DX

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

145121

CUPTOR MICROUNDE DAEWOO KOR-6S20W

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

138062

CUPTOR MICROUNDE HEINNER HMW-20BK2

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

145084

CUPTOR MICROUNDE SHARP YC-MS01E-C

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

118246

CUPTOR MICROUNDE DAEWOO KOR-6S2BR

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

143161

CUPTOR MICROUNDE DAEWOO KOR-669RL

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

143417

CUPTOR CU MICROUNDE HEINNER HMW-20DBKSS

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

126140

CUPTOR MICROUNDE BEKO MGC20100W

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

143095

CUPTOR MICROUNDE PANASONIC NN-K10JWMEPG

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

145086

CUPTOR MICROUNDE SHARP YC-MS51E-S

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

143096

CUPTOR MICROUNDE PANASONIC NN-K12JMMEPG

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

84912

CUPTOR MICROUNDE SAMSUNG MG23F301TAS/OL

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

140368

CUPTOR MICROUNDE SAMSUNG MG23K3575AS/OL

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

146460

CUPTOR MICROUNDE PANASONIC NN-GT45KWSUG

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

146461

CUPTOR MICROUNDE PANASONIC NN-GD38HSSUG

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

117239

HOTA HANSA OSC5111WH

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

72349

HOTA ARCTIC AH61

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

139297

HOTA HEINNER CH-201WH

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

117240

HOTA HANSA OSC6111WH

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

141266

HOTA HEINNER CH-201SS

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

145083

HOTA HANSA OSC6132BH

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

117241

HOTA HANSA OSC6211IH

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

77633

HOTA HEINNER CLEANAIR CH-400

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

129366

HOTA ZANUSSI ZHT631W

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

124624

HOTA BEKO CFB6310X

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

124623

HOTA BEKO HNS61210W

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

144421

HOTA TESLA DB600SX D

Aragazuri, cuptoare microunde, hote

145903

HOTA BEKO BHCB93640B

Masini de spalat vase

132347

MASINA SPALAT VASE WHIRLPOOL WSFE 2B19F

Masini de spalat vase

145907

MASINA SPALAT VASE ARCTIC DFN1532 E

Masini de spalat vase

135583

MASINA SPALAT VASE BEKO DFN05311W F

Masini de spalat vase

128767

MASINA SPALAT VASE HANSA ZWM426EH E

Masini de spalat vase

135597

MASINA SPALAT VASE BEKO DFS26024X E

Masini de spalat vase

144362

MASINA SPALAT VASE BEKO DIN36421 E

Masini de spalat vase

124640

MASINA SPALAT VASE BEKO DFN26420X E

Masini de spalat vase

145147

MASINA SPALAT VASE WHIRLPOOL DFO3T133AFX D

Masini de spalat vase

143736

MASINA SPALAT VASE ELECTROLUX ESA12100SWF

Masini de spalat vase

135600

MASINA SPALAT VASE BEKO DFS28131X D

Masini de spalat vase

135723

MASINA SPALAT VASE ELECTROLUX ESF9516LOWD

Masini de spalat vase

141462

MASINA SPALAT VASE AEG FFB53630ZW D

Masini de spalat vase

135585

MASINA SPALAT VASE BEKO DFN38530X D

Masini de spalat vase

135584

MASINA SPALAT VASE BEKO DFN38530DX D

Masini de spalat vase

137964

MASINA SPALAT VASE BEKO DEN59532XAD D

Cuptoare incorporabile

92228

CUPTOR INCORPORABIL HANSA BOEI68462

Cuptoare incorporabile

92225

CUPTOR INCORPORABIL HANSA BOES68465

Cuptoare incorporabile

143816

CUPTOR INCORPORABIL ARCTIC AROIE24300RMGC A

Cuptoare incorporabile

70770

CUPTOR INCORPORABIL HANSA BOEI67250055

Cuptoare incorporabile

112232

CUPTOR INCORPORABIL HOTPOINT FI6 864 SH IX HA

Cuptoare incorporabile

135599

CUPTOR INCORPORABIL BEKO BIM24300GPS

Cuptoare incorporabile

133695

CUPTOR INCORPORABIL WHIRLPOOL W6 OS4 4S1 P

Cuptoare incorporabile

140330

CUPTOR INCORPORABIL BOSCH HBA574BR00 A

Plite incorporabile

126894

PLITA INCORP VITROCERAMICA HANSA BHC36177

Plite incorporabile

111906

PLITA INCORP DOMINO ELECTRICA ELECTROLUX EHF3920BOK

Plite incorporabile

141807

PLITA INCORPORABILA GAZ HANSA BHGI611502

Plite incorporabile

135647

PLITA INCORPORABILA GAZ SAMSUNG NA64H3010AS/L1

Plite incorporabile

135730

PLITA INCORPORABILA GAZ ELECTRKGU64361X

Plite incorporabile

142894

PLITA INCORPORABILA INDUCTIE WHIRLPOOL WLB8160NE

Plite incorporabile

142893

PLITA INCORPORABILA INDUCTIE WHIRLPOOL WLB6860NE/ WLB6860NE/S

Alte incorporabile

117236

HOTA DECORATIVA HANSA OKC6111ZH

Alte incorporabile

135743

HOTA DECORATIVA ELECTROLUX EFC226R

Alte incorporabile

127142

HOTA DECORATIVA BOSCH DWP64BC60

Alte incorporabile

127138

HOTA DECORATIVA BOSCH DWB66BC50

Alte incorporabile

140341

HOTA DECORATIVA BOSCH DWK065G60

Alte incorporabile

132321

HOTA DECORATIVA BOSCH DWB67LM50

Alte incorporabile

133699

CUPTOR MICROUNDE INCORP WHIRLPOOL W9 MD260 IXL

Alte incorporabile

115010

COMBINA FRIGORIFICA INCORP NF HANSA BK 316.3 FA A+

 

CHEF15

 

Subcategorie

ID Produs

Produs

Roboti, mixere, masini de tocat

126400

ROBOT BUCATARIE RUSSELL HOBBS 24730-56

Roboti, mixere, masini de tocat

138238

ROBOT BUCATARIE PHILIPS HR7320/00

Roboti, mixere, masini de tocat

97799

ROBOT BUCATARIE BOSCH MCM3200W

Roboti, mixere, masini de tocat

72449

ROBOT BUCATARIE BOSCH MCM4100

Roboti, mixere, masini de tocat

143158

ROBOT BUCATARIE LAFE MPL-001K

Roboti, mixere, masini de tocat

142583

ROBOT BUCATARIE TEFAL QB150138

Roboti, mixere, masini de tocat

142058

ROBOT BUCATARIE BOSCH MUMS2AW00

Roboti, mixere, masini de tocat

142057

ROBOT BUCATARIE BOSCH MUMS2EW00

Roboti, mixere, masini de tocat

144128

ROBOT DE BUCATARIE TEFAL DOUBLE FORCE DO821838

Roboti, mixere, masini de tocat

97796

ROBOT BUCATARIE BOSCH MUM54D00

Roboti, mixere, masini de tocat

97797

ROBOT BUCATARIE BOSCH MUM54A00

Roboti, mixere, masini de tocat

133927

KITCHEN MACHINE TEFAL WIZZO QB317538

Roboti, mixere, masini de tocat

144747

ROBOT BUCATARIE MUM50131

Roboti, mixere, masini de tocat

141790

ROBOT BUCATARIE BOSCH MUM58258

Roboti, mixere, masini de tocat

139338

MIXER PLANETAR BOSCH MUM5XW20

Roboti, mixere, masini de tocat

126389

MIXER RUSSELL HOBBS 24671-56

Roboti, mixere, masini de tocat

122034

MIXER TEFAL QUICK MIX HT310138

Roboti, mixere, masini de tocat

125823

MIXER BOSCH MFQ2210D

Roboti, mixere, masini de tocat

144166

MIXER TEFAL HT450B38

Roboti, mixere, masini de tocat

115617

MIXER BOSCH MFQ24200

Roboti, mixere, masini de tocat

144770

MIXER DE MANA CU BOL ROTATIV MFQ364V0

Roboti, mixere, masini de tocat

93315

MIXER BOSCH MFQ4080

Roboti, mixere, masini de tocat

143157

MIXER CU BOL LAFE MRK002M

Roboti, mixere, masini de tocat

93316

MIXER CU BOL BOSCH MFQ36460

Roboti, mixere, masini de tocat

112840

MIXER VERTICAL BOSCH MSM14100

Roboti, mixere, masini de tocat

143187

MIXER VERTICAL LAFE BRW-003

Roboti, mixere, masini de tocat

125820

MIXER VERTICAL BOSCH MSM14200

Roboti, mixere, masini de tocat

144761

MIXER VERTICAL BOSCH MSM24500

Roboti, mixere, masini de tocat

93312

MIXER VERTICAL BOSCH MSM66120

Roboti, mixere, masini de tocat

144170

MIXER VERTICAL TEFAL HB643138

Roboti, mixere, masini de tocat

135048

MIXER VERTICAL PHILIPS HR2656/90

Roboti, mixere, masini de tocat

144167

MIXER VERTICAL TEFAL HB95LD38

Roboti, mixere, masini de tocat

129304

MASINA DE TOCAT HEINNER MG-2100BKWH

Roboti, mixere, masini de tocat

122027

MASINA DE TOCAT TEFAL NE105838

Roboti, mixere, masini de tocat

117185

MASINA DE TOCAT HEINNER MG-2100RD

Roboti, mixere, masini de tocat

135941

MASINA DE TOCAT BOSCH MFW2510W

Roboti, mixere, masini de tocat

140850

MASINA DE TOCAT TEFAL 7 IN 1 NE108831

Roboti, mixere, masini de tocat

117186

MASINA DE TOCAT HEINNER MG-2100SS

Roboti, mixere, masini de tocat

126318

MASINA DE TOCAT TEFAL HV1 7IN 1 NE109838

Roboti, mixere, masini de tocat

142581

MASINA DE TOCAT TEFAL NE411137

Roboti, mixere, masini de tocat

142623

MASINA DE TOCAT ZASS ZMG 07

Roboti, mixere, masini de tocat

144131

MASINA DE TOCAT CARNE TEFAL HV4 9 IN 1 NE448838

Roboti, mixere, masini de tocat

134157

MASINA DE TOCAT BOSCH MFW3X15W

Roboti, mixere, masini de tocat

136513

MASINA DE TOCAT BOSCH MFW67450

Roboti, mixere, masini de tocat

119643

MASINA DE TOCAT BOSCH MFW68660

Aparate pentru gatit

139930

APARAT DE GATIT BOSCH MUC11W12

Aparate pentru gatit

129282

SLOW COOKER HEINNER HSCK-T6IX

Aparate pentru gatit

136878

GRATAR ELECTRIC HEINNER HEG-F2000GT

Aparate pentru gatit

143156

GRATAR ELECTRIC LAFE GKH-001

Aparate pentru gatit

92006

GRATAR RUSSELL HOBBS COOK&HOME 17888-56

Aparate pentru gatit

120061

GRATAR RUSSELL HOBBS CURVED GRIDDLE 22940-56

Aparate pentru gatit

144133

GRATAR ELECTRIC TEFAL CB540812

Aparate pentru gatit

141207

GRATAR ELECTRIC ROHNSON R2505

Aparate pentru gatit

135917

GRATAR TEFAL GC461B34

Aparate pentru gatit

129652

GRATAR TEFAL OPTIGRILL GC712834

Aparate pentru gatit

122015

GRATAR TEFAL OPTIGRILL+SNAKING&BAKING GC714

Aparate pentru gatit

140746

GRATAR TEFAL OPTIGRILL + XL GC722834

Aparate pentru gatit

140153

GRATAR TEFAL OPTIGRILL XL SNACKING & BAKING GC724D12

Aparate pentru gatit

144127

FRITEUZA TEFAL FR314030 SUPER UNO

Aparate pentru gatit

145624

OALA SUB PRESIUNE MULTIFUNCTIONALA TEFAL CY851130

Aparate pentru gatit

124884

CUPTOR ELECTRIC TEFAL OF444834 19L

Aparate pentru gatit

141985

CUPTOR ELECTRIC TEFAL OF463830

Aparate pentru gatit

143839

MASINA DE FACUT PAINE ORION OBMD2006

Aparate pentru gatit

94821

CUPTOR PAINE TEFAL PF610138

Aparate pentru gatit

141133

MASINA DE PAINE PANASONIC SD-ZP2000WXE

Aparate pentru gatit

129342

PRAJITOR DE PAINE HEINNER TP-750UV

Aparate pentru gatit

143182

PRAJITOR DE PAINE LAFE TSB003B

Aparate pentru gatit

137388

PRAJITOR DE PAINE HEINNER HTP-700BKSS

Aparate pentru gatit

141651

PRAJITOR DE PAINE HEINNER HTP-WH800BB

Aparate pentru gatit

129286

PRAJITOR DE PAINE HEINNER HTP-850RDIX

Aparate pentru gatit

117166

PRAJITOR DE PAINE PHILIPS HD2581/00

Aparate pentru gatit

120007

PRAJITOR DE PAINE RUSSELL HOBBS OXFORD 21396-56

Aparate pentru gatit

144784

PRAJITOR DE PAINE COMPACT TAT3A013

Aparate pentru gatit

81776

PRAJITOR DE PAINE BOSCH TAT3A014

Aparate pentru gatit

129035

PRAJITOR DE PAINE TEFAL TT340830

Aparate pentru gatit

139342

PRAJITOR DE PAINE BOSCH TAT3P424

Aparate pentru gatit

143146

PRAJITOR DE PAINE BOSCH TAT4P424

Aparate pentru gatit

120006

PRAJITOR DE PAINE RUSSELL HOBBS RETRO CREAM 21682-56

Aparate pentru gatit

135526

PRAJITOR DE PAINE RUSSELL HOBBS 24371-56 INSPIRE BLACK

Aparate pentru gatit

144781

PRAJITOR DE PAINE LONG SLOT TAT6A001

Aparate pentru gatit

72458

PRAJITOR DE PAINE BOSCH TAT8611

Aparate pentru gatit

141792

PRAJITOR DE PAINE BOSCH TAT8613

Aparate pentru gatit

135525

PRAJITOR DE PAINE RUSSELL HOBBS 23380-56 ELEGANCE

Aparate pentru gatit

139341

PRAJITOR DE PAINE BOSCH TAT7S45

Aparate pentru gatit

135530

PRAJITOR SANDWICH RUSSELL HOBBS 24520-56 CLASSICS

Aparate pentru gatit

97311

PRAJITOR SANDWICH TEFAL SM155233

Aparate pentru gatit

133565

PRAJITOR SANDWICH HEINNER SM-H2GW Placa Grill si Waffle

Aparate pentru gatit

136873

PRAJITOR SANDWICH HEINNER SM-2H900BKS

Aparate pentru gatit

143155

FIERBATOR LAFE CEG013

Aparate pentru gatit

135899

FIERBATOR TEFAL KO200830

Aparate pentru gatit

129361

FIERBATOR RUSSELL HOBBS 23840-70

Aparate pentru gatit

141043

FIERBATOR REDMOND RK-M1721-E

Aparate pentru gatit

126384

FIERBATOR RUSSELL HOBBS 23912-70

Aparate pentru gatit

144123

CANA ELECTRICA KRUPS KI772D38

Aparate pentru gatit

135524

FIERBATOR RUSSELL HOBBS 24360-70 INSPIRE WHITE

Aparate pentru gatit

135523

FIERBATOR RUSSELL HOBBS 24361-70 INSPIRE BLACK

Aparate pentru gatit

144788

FIERBATOR DE APA TWK3P420

Aparate pentru gatit

120002

FIERBATOR RUSSELL HOBBS RETRO RIBBON RED 21670-70

Aparate pentru gatit

141802

FIERBATOR BOSCH TWK5P480

Aparate pentru gatit

141044

FIERBATOR REDMOND RK-G200S-E

Aparate pentru gatit

135522

FIERBATOR RUSSELL HOBBS 23830-70 ELEGANCE

Aparate pentru gatit

144125

PLITA CU INDUCTIE EVERYDAY SLIM TEFAL IH201812

Aparate pentru gatit

143031

SET TIGAI TEFAL L6509205

Aparate pentru gatit

128048

CHOPPER TEFAL MB450B38

Aparate pentru gatit

144132

TOCATOR TEFAL MOULINETTE MQ723138

Aparate pentru gatit

135940

RASNITA BOSCH TSM6A017C CREM

Aparate pentru gatit

135938

RASNITA BOSCH TSM6A011W ALBA

Aparate pentru gatit

97316

RASNITA TEFAL GT110838

Storcatoare si blendere

129655

STORCATOR FRUCTE TEFALEASY FRUIT ZE610D38

Storcatoare si blendere

129104

STORCATOR FRUCTE TEFAL JUICEO ZC150838

Storcatoare si blendere

92937

STORCATOR FRUCTE BOSCH MES3500

Storcatoare si blendere

144777

STORCATOR CITRICE BOSCH MCP3500N

Storcatoare si blendere

122036

STORCATOR CITRICE TEFAL VITAPRESS ZP603D38

Storcatoare si blendere

120485

BLENDER PERSONAL HEINNER HSB-350SS

Storcatoare si blendere

128042

BLENDER TEFAL BL420131

Storcatoare si blendere

144399

BLENDER DE MANA 600 W ZASS ZHB 07

Storcatoare si blendere

143154

BLENDER LAFE BCP003

Storcatoare si blendere

135067

BLENDER PERSONAL PHILIPS HR2602/00

Storcatoare si blendere

110286

BLENDER PHILIPS HR2162/90

Storcatoare si blendere

95540

BLENDER HEINNER HBL-1000XMC

Storcatoare si blendere

117208

BLENDER PERSONAL BOSCH MMBM7G3M

Storcatoare si blendere

129358

BLENDER RUSSELL HOBBS RETRO JUG CREAM 25192-56

Storcatoare si blendere

97784

BLENDER BOSCH MMB42G0B

Storcatoare si blendere

97783

BLENDER BOSCH MMB43G2B

Storcatoare si blendere

125824

BLENDER BOSCH MMBH6P6B

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.