O F E R T A

 

"Primesti 200 lei reducere pe voucher la Huawei P Smart 2021”

 

Perioada de valabilitate: 17.10-02.11.2020

 

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

I. Oferta ""Primesti 200 lei reducere pe voucher la Huawei P Smart 2021”„ (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila, in perioada17.10-02.11.2020, inclusiv, la achizitia unui telefon Huawei P Smart 2021 comercializat exclusiv in magazinele fizice Flanco sau online, in limita stocului disponibil. Campania se va desfasura in toate magazinele din reteaua Flanco si online pe flanco.ro, in limita stocurilor disponibile.  Reducerea se va acorda atat in magazinele Flanco pe baza unui cod de reducere ”200HUAWEI”

 II. Aceasta Oferta se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate online pe www.flanco.ro

 

III. Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate împreuna. Daca un serviciu inclus în promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vânzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata.

 

IV. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea online pe site-ul www.flanco.ro.

 

V. Oferta consta in acordarea unei reduceri de 200 lei prin aplicarea codului de voucher 200HUAWEI,in limita stocului disponibil, oferta se aplica doar la telefoanele de mai jos, comercializate in magazinele fizice Flanco sau pe online.

 

 

Cod Nav

Desci

142613

Huawei P Smart 2021 DS Midnight Black

142614

Huawei P Smart 2021 DS Crush Green

 

 

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.