O F E R T A

"Primesti pana la 28% reducere la cartusele si tonerele HP din Oferta”

Perioada de valabilitate: 30.06.2019 - 20.07.2019

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

I. Oferta “ Primesti pana la 28% reducere la cartusele si tonerele HP din Oferta” (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila, in perioada 30.06.2019 - 20.07.2019, inclusiv, pentru achizitia unui cartus sau toner HP, comercializat in magazinele Flanco, inclusiv magazinul online www.flanco.ro, in limita stocului disponibil.       

          

II. Oferta consta in acordarea unui discount de pana la 28 (douazecisiopt)% pe loc la achizitia unui cartus sau toner HP din Oferta, prezentat  in Anexa 1,  produs comercializat in reteaua de magazine Flanco, exclusiv magazinul online www.flanco.ro.

 

III. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv, in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea online pe site-ul www.flanco.ro.

 

IV. Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului.

 

 V. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea unui voucher/ cu reducere, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea voucherului / a reducerii. Orice cumparator care opteaza pentru returnarea produsului achizitionat din magazinele Flanco se presupune ca a citit, inteles si acceptat prezentele termene si conditii.