REGULAMENTUL CAMPANIEI

Campanie Rabla pentru electrocasnice, televizoare si telefoane smart 22 decembrie 2020 – 9 ianuarie

 

 

         I.            ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei Campanie Rabla pentru electrocasnice, televizoare si telefoane smart (denumita in conitnuare “Campania”) este Flanco Retail S.A. (denumita in conitnuare “Organizator”) cu social in Voluntari, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-25, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, et. 5, jud Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/513/2012, cod unic de inregistrare 27698631, reprezentata de  dl. Dragos Sirbu, in calitate de Director General.

 

       II.            DURATA CAMPANIEI

Campania se va desfasura in perioada 22.12.2020 ora 00:00 - 09.01.2021 ora 23.59, cu folosirea voucherelor pana pe data de 31.01.2021.

 

     III.            ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania se va desfasura in magazinele fizice Flanco si in magazinul online flanco.ro

    IV.            DREPTUL LA PARTICIPARE

La Campanie poate participa orice persoana fizica avand varsta minima de 16 ani, ( denumita in continuare “Participant”) care doreste sa achizitioneze televizoare, telefoane smart, sau un produs electrocasnic mare din Oferta, (stipulat in Anexa 1 la Oferta),comercializat in reteaua de magazine Flanco si pe flanco.ro, in limita stocului disponibil, pentru comenzi in care produsul generator de voucher are o valoare mai mare de 800 lei,  pret cu TVA inclus, in perioada specificata la art II.

 

 

      V.            Produsele la achizitia carora se ofera voucherul sunt :

-          Masina de spalat si uscatoare rufe;

-          Combina frigorifica;

-          Frigider;

-          Lada frigorifica;

-          Congelator;

-          Vitrine frigorifice;

-          Side by side;

-          Aer conditionat;

-          Masini de spalat vase.

-          Televizoare

-          Telefoane SMART

 

    VI.            MECANISMUL CAMPANIEI

Oferta consta in acordarea unui voucher de 200 (doua sute) lei la achizitia oricarui produs din Anexa 1 in perioada Ofertei, comercializat in magazinele Flanco si pe flanco.ro, in limita stocului disponibil.

In magazine voucherul se va genera in momentul facturarii si va fi tiparit pe factura de achizitie predate clientului. Pe flanco.ro voucherul se va genera in momentul facturarii, si se va trimite catre client pe e-mail, odata cu  factura.

 

Clientii care achizitioneaza in perioada de valabilitate a Campaniei un produs participant la Campanie si predau la schimb un produs vechi, complet (nedezmembrat) si care se incadreaza in criteriile de mai jos, beneficiaza de un voucher de 200 (doua sute) lei daca achizitioneaza o masina de spalat, aparat frigorific, aparat de aer conditionat, televizoare si telefoane smart.

-          Pentru 1 (unu) produs vechi predat la schimb, Clientul beneficiaza de discountul unui singur produs participant, in conditiile prezentei Oferte.

-          Produse participante: masina de spalat rufe, uscatoare de rufe, masina de spalat vase, aparate frigorifice, aparate de aer conditionat, televizoare si telefoane smart.

-          Daca nu este predat un deseu la schimb, produsul nou achizitionat nu va fi lasat in locatie de catre curier.

-          Voucherul poate fi utilizat din ziua a 15-a (cinsprezece) de la momentul emiterii facturii pana la 31.01.2021.

 

Produsele vechi, care sunt acceptate la schimb trebuie sa respecte urmatoarele criterii:

-          Sa faca parte din categoria electrocasnice mari (masini de spalat automate, aparate frigorifice, aer conditionat),televizoare sau telefoane smart.

-          Produsul vechi trebuie sa fie acelasi tip cu cel achizitionat (ex. Cumperi masina de spalat, predai tot o masina de spalat);

-          Sa fie ridicat din aceiasi locatie unde se face livrarea produsului nou;

-          Sa fie deconectat de la retea;

-          Masina de spalat veche trebuie sa contina cuva, tamburul, motorul si carcasa;

-          Aparatul frigorific vechi trebuie sa contina motorul si carcasa;

-          Aerul conditionat vechi trebuie sa contina motorul si ambele unitati ale aparatului.

-          Telefoanele nu trebuie sa fie insotite de accesorii ( incarcator sau casti);

-          Televizoarele nu trebuie sa fie functionale, insa starea produsului trebuie sa nu puna in pericol integritatea celor care il manipuleaza ;

 

   VII.            REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul Campaniei este disponibil, in mod gratuit, online pe www.flanco.ro si n magazinele fizice Flanco

Clauze speciale:

-          In magazine voucherul se poate utiliza la achizitia unui singur produs, in limita stocului disponibil. Voucherul va fi generat in momentul facturarii si se afiseaza pe factura de achizitie predate clientului. In cazul in care valoarea voucherului depaseste valoarea produsului achizitionat nu se acorda rest. In cazul in care valoarea voucherului este mai mica decat valoarea produsului achizitionat se va achita diferenta de pret. Voucherele nu se cumuleaza intre ele, indiferent daca au fost emise pe aceeasi factura sau pe facturi diferite, asadar nu se poate folosi mai mult de 1 (unu) voucher pentru achizitia unui produs. Voucherele nu pot fi preschimbate in bani si nu sunt trasmisibile. Voucherele emise in magazine nu pot fi folosite pe flanco.ro.

-          Nu se emit vouchere pentru achizitia produselor pentru care plata integrala sau partiala s-a efectuat prin utilizarea altor tipuri de vouchere emise anterior (din alte oferte).

-          Nu se emit vouchere pentru facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru proforme.

-          Voucher-ul emis pe flanco.ro nu poate fi folosit in magazin. Nu se pot utiliza doua vouchere pe aceeasi comanda si voucherele nu se cumuleaza.

-          In perioada 22.12.2020 ora 00:00 - 09.01.2021 ora 23.59 nu sunt acceptate la plata vouchere aferente facturilor care au fost achitate prin Ordin de Plata si pentru care nu exista confirmare (verificata prin extrasul de cont) de intrare a banilor in unul dintre conturile Flanco Retail S.A.   

-          In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea voucherului, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea voucherului. In cazul in care se returneaza un produs pentru care s-a emis voucher si acest voucher nu a fost folosit, voucherul nefolosit se anuleaza automat in momentul returului. Nu poate fi returnat un produs pentru care s-a emis un voucher care a fost utilizat.

 

Aceasta oferta se cumuleaza cu discounturi si oferte promotionale, nu se cumuleaza cu alte vouchere Rabla sau de alta natura acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand ofertele de rate;

 

 

-  Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului.

 

- Produsul vechi predat nu se mai poate restitui sub nicio forma (in caz de retur al facturii) deorece acesta este reciclat imediat.

 

-  Voucherele emise in magazine pot fi utilizate doar in magazinele fizice iar voucherele emise pe flanco.ro pot fi utilizate doar pe flanco.ro si nu se cumuleaza cu voucherele oferite in cadrul programului Rabla pentru electrocasnice, finantat de Ministerul Mediului prin Administratia Fondului pentru Mediu.

 

 VIII.            FORTA MAJORA

In orice situatie de forta majora vare impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea si/sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerate de raspundere privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata.

 

     IX.            INTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA SI INCETAREA CAMPANIEI

Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea online pe site-ul www.flanco.ro.

 

       X.            PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la aceasta Campanie Participantii sunt de acord ca datele lor cu caracter personal (nume, prenume, adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail) sa fie prelucrate in scopul organizarii si desfasurarii Campaniei „Campanie Rabla pentru electrocasnice, televizoare si telefoane smart”.

Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Regulamentului (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergere, dreptul la restrictionare, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a se opune si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru orice informatii sau solicitari de exercitare a drepturilor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, persoana vizata se poate adresa Flanco prin:

  1. Trimiterea unui e-mail la adresa data.protection@flanco.ro.
  2. Trimiterea solicitarii prin curier/posta la adresa: Voluntari, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-25, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, et. 5, jud Ilfov, in atentia Responsabilului cu protectia datelor.

 

     XI.            CONTESTATII

Cererea scrisa a Participantilor la Campanie in vederea sesizarii Organizatorului cu privire la nerespectarea prezentului Regulament trebuie depusa/trimisa la sediul Organizatorului in termen de maximum 48 (patruzecisiopt) de la facturare. Orice sesizare in acest sens depusa dupa trecerea termenului de mai sus nu va fi luata in considerare. Solutionarea contestatiilor se va face in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice.

   XII.            ALTE REGLEMENTARI

In caz de tentativa de frauda, abuz sau acte indreptate impotriva si/sau la adresa Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati, inclusiv, dar fara a se limita la descalificarea Participantului la Campanie.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea participarii la Campanie din cauza unor erori sau cauze care nu depind direct de Organizator, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de internet, s.a

 

FLANCO RETAIL S.A.

Prin Director General.

Dragos Sirbu