Regulamentul

cu privire la derularea ”Programului de stimulare a eliminarii din traficul bucurestean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare prin acordarea de eco-vouchere” (denumit in continuare ”Program”) organizat de Primaria Municipiului Bucuresti (denumita in continuare ”Organizator” sau ”Autoritatea”) in cadrul magazinelor Flanco

 

 

Flanco Retail S.A., societate organizata potrivit legii romane, cu sediul in Bucuresti, Soseaua Bucuresti Nord nr. 15-25, Parcul de birouri ”Swan”, Cladirea A (”Windsor”),etaj 5, Voluntari, jud. Ilfov, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J23/513/2012, Cod Unic de Inregistrare RO 27698631, denumita in continuare “Flanco”, are calitatea de comerciant participant in cadrul „Programului de stimulare a eliminarii din traficul bucurestean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare prin acordarea de eco-vouchere” derulat de Primaria Municipiului Bucuresti.

Programul are ca data de incepere ziua de 31 mai 2019 si este destinat atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice care detin un Eco-Voucher eliberat de Organizator.

Prin participarea la acest Program, Flanco isi propune sa faciliteze utilizarea Eco-Voucherelor prin achizitia de echipamente electronice, echipamente electrocasnice si mijloace de locomotie electrice noi, din categoriile de produse enumerate mai jos, in limita stocului disponibil, in magazinele Flanco.

Pentru utilizarea Eco-Voucherului in magazinele Flanco, cumparatorul persoana fizica sau juridica va prezinta:

1. Eco-Voucherul in original;

2. Cartea de identitate (in cazul persoanelor fizice) sau Certificatul de inregistrare fiscala (in cazul persoanelor juridice) in original

Pe baza Eco-Voucherelor din Program pot fi achizitionate din magazinele Flanco urmatoarele categorii de produse:

Aparate electrocasnice de clasa energetica A++ sau superioara:

-          Aparate frigorifice (combine frigorifice, frigidere, lazi frigorifice)

-          Masini de spalat rufe

-          Uscatoare de rufe

-          Masini de spalat vase

-          Aparate de aer conditionat

-          Cuptor electric

Aparatura electronica utilizata pentru intretinere si divertisment:

-          Televizoare

-          DVD player

-          Blu-Ray player

-          statii de lucru (calculatoare) cu/fara sistem de operare preinstalat cu/fara accesorii de baza (tastatura, mouse)

-          Monitoare statii de lucru

-          Statii de lucru mobile (laptop) cu/fara sistem de operare preinstalat

-          Tablete

-          Imprimate laser sau inkjet

 

Mijloace de locomotie electrice, cu accesoriile aferente produselor:

-          bicicleta electrica

-          trotineta / tricicleta electrica

-          scuter electric

-          moped electric

-          triciclu cu motor electric

 

Programul se va desfasura cu respectarea prevederilor prezentului Regulament, obligatoriu pentru toti participantii. Prin participarea la Program, participantii declara ca accepta si se conformeaza tuturor prevederilor prezentului Regulament.

In situatia in care Organizatorul decide sa reduca sau sa prelungeasca durata Programului, acest fapt va fi adus la cunostinta participantilor prin publicarea informatiei pe site-ul www.pmb.ro si  www.flanco.ro, precum si prin actualizarea prezentului Regulament.

Eco-Voucherele pot fi folosite pentru achizitionarea produselor eligibile conform Ghidului Programului si potrivit conditiilor de utilizare ale acestuia.

Persoanele care doresc sa cumpere din reteaua de magazine Flanco produse eligibile in Program prin utilizarea Eco-Voucherului trebuie sa respecte urmatoarele conditii:

1. Sa detina un Eco-Voucher valid, care poate fi utilizat exclusiv de catre beneficiarul respectivului voucher. Beneficiarii pot fi doar persoane fizice sau persoane juridice cu domiciliul sau sediul juridic pe raza Municipiului Bucuresti. Datele din actul de identitate sau certificatul de inregistrare fiscala al beneficiarului trebuie sa corespunda cu datele inscriptionate pe Eco-Vouchere (numele  si prenume persoana fizica sau denumire persoana juridica, cod numeric personal sau cod unic de inregistrare fiscala etc). Nu se vor accepta vouchere rupte, deteriorate, lipite etc.

 

2. Sa cumpere numai produse din categoriile eligibile in Program, aflate la vanzare in magazinele Flanco. Produsele eligibile sunt disponibile numai in limita stocului.

 

3. Eco-Voucherele oferite de catre Organizator pot fi cumulate cu alte oferte sau reduceri oferite de Flanco, cu exceptia celor oferite prin alte vouchere (de exemplu, cele din programul Rabla pentru electrocasnice, cele oferite in campania ”Primesti 100 lei reducere la cumparaturi de minimum 1.000 lei” etc).

 

4. Toate cele trei file pot fi folosite atat la o singura achizitie, cat si individual, la mai multe achizitii de produse, la momente diferite. Pe o factura se pot adauga mai multe produse eligibile in proiect.

 

5. In situatia in care costul achizitiei produselor eligibile in Program este mai mic decat valoarea Eco-Voucherului, Flanco nu va oferi beneficiarului diferenta in bani.

 

6. In situatia in care costul achizitiei produselor eligibile in Program este mai mare decat valoarea Eco-Voucherului, beneficiarul va suporta diferenta de cost.

 

7. Nu pot fi cumulate mai multe Eco-Vouchere, apartinand mai multor beneficiari, pentru achizitionarea aceluiasi produs.

 

8. Datele din factura emisa de Flanco trebuie sa coincida cu cele ale beneficiarului Eco-Voucherului emis de Organizator.

 

9. La facturarea produsului eligibil achitat cu Eco-Voucher cumparatorul va semna factura de achizitie.

 

10. Produsele eligibile cumparate cu un Eco-Voucher oferit de Organizator nu beneficiaza de serviciul retur garantat in 14 zile oferit de Flanco. Cumparatorul are doar posibilitatea inlocurii cu un alt produs din aceeasi categorie eligibila in Program, sub conditia ca produsul inlocuit sa se afle in aceeasi stare tehnica, functionala si estetica din momentul receptionarii initiale.

 

11. Nu se accepta inlocuirea produselor asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva (zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice sau electrice) si cele carora le lipsesc accesoriile.

 

Prin utilizarea voucherelor din ”Programul de stimulare a eliminarii din traficul bucurestean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare prin acordarea de eco-vouchere” in magazinele Flanco, participantii la Program sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul oferirii produselor comercializate de Flanco. Aceasta prelucrare are care temei art. 6 alin. 1 lit. b (executarea unui contract) si lit. b (indeplinirea unei obligatii legale) din Regulamentul RGPD.

Informatiile privind prelucrarea datelor personale pentru cumparaturile din magazinele fizice sunt disponibile in magazinele Flanco.

Pentru orice informatii sau solicitari de exercitare a drepturilor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, persoana interesata se poate adresa Flanco:

     -     prin e-mail la adresa data.protection@flanco.ro;

     -     prin posta sau curier la adresa: Voluntari, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-23, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, et. 3, jud. Ilfov, cu mentiunea In atentia Responsabilului cu protectia datelor Flanco.

Mai multe informatii in legatura cu Programul de stimulare a eliminarii din traficul bucurestean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare prin acordarea de eco-vouchere se pot gasi accesand Regulamentul Organizatorului disponibil la adresa web http://www.pmb.ro/institutii/primaria/directii/directia_mediu//eco_vouchere/docs/regulament_proiect_eco_vouchere_20181011.pdf.