Router TP-Link TL-R470T+

ID: 104567 / COD: TL-R470T+
Router TP-Link TL-R470T+
Router TP-Link TL-R470T+
Router TP-Link TL-R470T+
Router TP-Link TL-R470T+
Router TP-Link TL-R470T+
Router TP-Link TL-R470T+
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

Ce Face Acest Produs

Routerul Broadband TL-R470T+ avand functia Load balance este o alegere inteleapta pentru afacerile mici. Acesta va asigura atenuarea investitiei dumneavoastra, cat si profit. Dispunand de trei porturi interschimbabile WAN/LAN, TL-R470T+ suporta pana la 4 porturi WAN, care pot satisface diverse cerinte de acces la internet, folosind un singur echipament. TL-R470T+ integreaza mai multe strategii avansate de load balancing, QoS si de firewall, pentru a va putea oferi un uptime de retea consistent si conectivitate fiabila Ethernet. In plus, TL-R470T+ este foarte usor de gestionat prin intermediul interfatei web, ceea ce face construirea si gestionarea retelei mult mai convenabila.

Trei Porturi LAN/WAN Configurabile

TL-R470T+ dispune de trei porturi care pot fi configurate atat ca LAN cat si ca WAN, oferind routerului capacitatea de a suporta pana la patru porturi WAN pentru a satisface diverse cerinte de acces la Internet printr-un singur dispozitiv. Routerul dispune de caracteristica inteligenta de echilibrare a traficului, care selecteaza in mod automat cea mai eficienta linie in functie de cerintele de latime de banda si incarcare, oferind utilizatorilor un timp indelungat de functionare neintrerupta a retelei si a conexiunilor Ethernet.

Caracteristici de Securitate Multiple

Pentru securitatea impotriva amenintarilor din afara retelei, TL-R470T+ poate detecta si bloca automat atacurile de tip Denial of Service (DoS),cum ar fi TCP/UDP/ICMP Flooding, Ping of Death si alte astfel de atacuri. Mai mult decat atat, acest router ofera functii de filtrare IP/MAC/URL/WEB, impiedicand atacurile virusilor sau cele efectuate din afara retelei. Pentru aplicatii cum ar fi FTP, H.323, SIP, IPsec si PPTP care nu sunt compatibilie cu functia NAT, TL-R470T+ ofera administratorilor posibilitatea de activare a functiei ALG pentru a ajuta in indeplinirea sarcinilor celor cinci functii descrise anterior.
Specificatii
Tip produs:Router
Porturi LAN:2 x RJ-45
Porturi WAN:3 x RJ-45
Management:PPPoE Server
E-Bulletin
Dynamic DNS
UPnP
Protocoale suportate:IEEE 802.3
802.3u
802.3x
TCP/IP
DHCP
ICMP
NAT
PPPoE
SNTP
HTTP
DDNS
Memorie flash:4 MB
Memorie RAM:64 MB
Altele:DHCP Server/Client
DHCP Address Reservation
Port Mirror
Rate Control
Port Configuration
Port VLAN
Static/Dynamic IP
PPPoE
PPTP
L2TP
Dual Access
Bigpond Cable
Alimentare:AC100-240V~50/60Hz
Dimensiuni (D x H x W):209 x 126 x 26 mm
Garantie:24 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Pentru a putea scrie un review trebuie sa te autentifici.