Router wireless D-Link DIR-600

ID: 65819 / COD: DIR-600
Router wireless D-Link DIR-600
Router wireless D-Link DIR-600
Router wireless D-Link DIR-600
Router wireless D-Link DIR-600
Router wireless D-Link DIR-600
Router wireless D-Link DIR-600
Router wireless D-Link DIR-600
Router wireless D-Link DIR-600
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

Routerul DIR-600 Wireless 150 de la D-Link va permite sa partajati conexiunea dvs. de Internet broadband, intr-un mod foarte sigur si eficient din punct de vedere al costurilor. Odata ce v-ati conectat, mai multe persoane din locuinta dvs. se vor putea conecta simultan la Internet, vor putea efectua chat-online sau sa partajeze muzica, fotografii si documente.

De ce 150?
Bazat pe standardul Wireless N cu o singura antena, DIR-600 atinge viteze wireless de pana la 150 Mbps si extinde acoperirea, astfel ca nu vor exista zone fara semnal. Este compatibil cu noul Wireless N si cu Wireless G, este ideal pentru email, web browsing si partajare de fisiere acasa. Prezinta si un switch Ethernet cu 4 porturi 10/100Base-TX, pentru a putea conecta prin cablu mai multe dispozitive, cum ar fi calculatoarele, media playere si console de jocuri.

Securitate
DIR-600 prezinta cele mai recente caracteristici de securitate wireless pentru a preveni accesul neautorizat, fie ca acesta vine din interiorul retelei wireless sau de pe Internet. Suporta standardele WEP, WPA si WPA2, ceea ce confera cea mai buna criptare posibila in situatiile cand firewall-urile duale (SPI si NAT) previn potentialele atacuri de pe Internet. Sunt de asemenea incluse si optiuni de control parental, care blocheaza sau permit accesul unor anumite site-uri, complet sau doar in anumite perioade din zi.

Prioritizare inteligenta a datelor
DIR-600 prezinta optiunea Quality of Service (QoS) care, odata activata detecteaza daca materiale audio, video sau pentru gaming sunt utilizate in retea si ofera acestora prioritate fata de e-mail-uri sau transfer de fisiere, asigurand transmiterea fara bruiaje a continutului media.

Usor de instalat
D-Link Click’n Connect (DCC) permite oricui care nu are cunostinte tehnice sa instaleze routerul si sa se conecteze in cateva minute la Internet, prin simpla deschidere a CD-ului de produs2. in doar cateva etape simple, utilizatorul va stabili conexiunea fizica, configurand setarile retelei wireless, securitate si conectare la ISP. Securitatea wireless se realizeaza apasand butonul de pe partea laterala a routerului.

Specificatii
Tip produs:Router
Standard Wi-Fi:802.11 b/g/n
Porturi LAN:4 x RJ-45
Porturi WAN:1 x RJ-45
Rata transfer (Mbps):10/100
Securitate:WPS
WPA, WPA2
WEP 64/128 bit
Firewall
Antena:1 x 5dBi antena detasabila
Frecventa:2.4 GHz
Banda frecventa:Single Band
Rata de transfer WI-FI (Mbps):150
Port USB:Nu
Management:Da
Management:Web Interface
D-Link Network Monitor Yahoo! Widget
D-Link Internet Usage Meter Yahoo! Widget
Altele:VPN Pass Through
Network Address Translation (NAT)
Stateful Packet Inspection (SPI)
Alimentare:5V / 1A
Dimensiuni (D x H x W):147.5 x 31.5 x 113.2
Garantie:24 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare