Router wireless TP-LINK TL-WR940N

Router wireless TP-LINK TL-WR940N
Router wireless TP-LINK TL-WR940N
Router wireless TP-LINK TL-WR940N
Router wireless TP-LINK TL-WR940N
139,99 lei
In stoc
Livrare:
Pot fi comparate maximum 4 produse.
Like/Share
ID: 72826 / COD: TL-WR940N
Include 0,84 lei timbru verde

Router wireless TP-LINK TL-WR940N

Ce face acest produs
TL-WR940N este un router wireless N 300Mbps care integreaza posibilitati de conectare in retea prin fir/wireless, proiectat pentru utilizarea in cadrul retelelor de acasa sau de la birou. Folosind tehnologia MIMO, TL-WR940N creaza o conexiune wireless avansata si de inalta performanta, fiind ideal pentru streaming video HD, apeluri VoIP si jocuri online. Quick Setup Security (QSS) asigura criptarea WPA2 la simpla apasare a butonului QSS de pe carcasa eleganta, pentru protectia retelei impotriva intruziunilor din exterior.

Viteza si acoperire Wireless N
Respectand standardul IEEE 802.11n, TL-WR940N poate stabili cu usurinta o retea wireless si poate atinge o viteza de transmisie si o arie de acoperire de 15 ori, si respectiv de 5 ori mai mare decat produsele 11g conventionale. Cu o viteza de transmisie de pana la 300 Mbps, acesta ofera capabilitati excelente de atenuare a pierderilor de date pe distante lungi si la traversarea unor obstacole in birouri mici sau apartamente, chiar si in cladiri cu structura din beton armat. Mai mult, semnalul wireless poate fi detectat cu usurinta pe distante extinse, acolo unde produsele 11g conventionale nu permit acest lucru!

Routerul asigura calitatea aplicatiilor consumatoare de banda precum streaming video HD, apeluri VoIP sau jocuri online, fara intarzieri. Datorita tehnologiei N, routerul este capabil sa minimizeze pierderile de date pe distante lungi si prin obstacole, transformand orice locuinta si spatiile adiacente intr-un imens hot-spot.

Tehnologie CCA - Semnal wireless stabil
Tehnologia CCA™ (Clear Channel Assessment) evita in mod automat conflictele de canal prin selectarea canalelor disponibile, si asimileaza avantajele caracteristicii de channel binding, amplificand performantele conexiunii wireless.

Criptare WPA / WPA2 - securitate avansata
in ceea ce priveste securitatea conexiunii WI-FI, criptarea WEP nu mai este considerata cea mai puternica si sigura metoda de protectie impotriva intruziunilor exterioare. TL-WR940N ofera posibilitati de criptare WPA/WPA2 (Personal si Enterprise) dezvoltate de grupul WI-FI Alliance, care promoveaza interoperabilitatea si securitatea retelelor WLAN.

Buton QSS - setari rapide de securitate
Compatibil cu WPS™ (WI-FI Protected Setup),TL-WR940N dispune de functia Quick Security Setup, care permite utilizatorilor sa configureze aproape instantaneu functiile de securitate prin simpla apasare a butonului QSS. Astfel va fi stabilita automat o conexiune securizata WPA2, metoda care ofera o protectie superioara criptarii WEP. Nu numai ca aceasta metoda este mai rapida decat realizarea setarilor uzuale de securitate, dar nici nu va fi nevoie sa tineti minte vreo parola !

IP QoS - alocarea eficienta a latimii de banda
intr-o retea wireless, navigarea haotica pe Internet si activitatile de download intens ale utilizatorilor interni conduc de cele mai multe ori la o suprasolicitare a acesteia si la o latime de banda insuficienta. TL-WR940N suporta functia IP QoS, care asigura o utilizare optima a latimii de banda, prevenind congestionarile si abuzurile. in acest fel, utilizatorii unei retele mici beneficiaza de latime de banda proprie alocata, fiind diminuat impactul negativ al aplicatiilor mai putin importante asupra performantelor retelei.

Instalare facila
Dispozitivul este insotit de un CD pentru instalare rapida, care va ofera asistenta in procesul de instalare pas cu pas, asigurand suport pentru configurarea retelei wireless si a setarilor de securitate, in mod convenabil pentru utilizatori, chiar si pentru cei incepatori.

Specificatii
Tip produs:Router
Standard wi-fi:802.11 a/b/g/n
Porturi LAN:4 x RJ-45
Porturi WAN:1 x RJ-45
Rata transfer Ethernet (Mbps):10/100
Securitate:64/128/152-biţi WEP / WPA / WPA2,WPA-PSK / WPA2-PSK, Firewall, Filtrare adrese MAC
Frecventa:2.4 GHz
Banda frecventa:Single Band
Port USB:Nu
Management:Access Control Management Local Remote managemet
Protocoale suportate:Dynamic IP IP static L2TP PPPoE PPTP
Porturi:1 x 10/100 Mbps WAN (RJ-45) 4 x 10/100 Mbps LAN (RJ-45)
Altele:3 x Antena fixa omni directionala 3 dBi
Alimentare:9VDC / 0.85A
Dimensiuni (D x H x W):200 x 140 x 28 mm
Garantie:12 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Pentru a putea scrie un review trebuie sa te autentifici.