O F E R T A

"Schimba telefonul vechi cu un Smartphone „Buy Back Flanco ”

Programul se aplica doar in urmatoarele locatii Flanco: Bucuresti Baneasa, Bucuresti Mega Mall,Bucuresti Sun Plaza 2, Pitesti Auchan Bradu, Ploiesti Carrefour si SibiuCarrefour

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

 

I. Oferta "Schimba telefonul vechi cu un Smartphone „Buy Back Flanco "”(denumita in cele ce urmeaza „Oferta”),este valabila pana la 31.12.2018 la predarea catre Flanco a unui telefon vechi .

  

II. Oferta consta in acordarea unui voucher* a carui valoare depinde de evaluarea telefonului . Valoarea estimata are caracter informativ. Vino cu telefonul in magazinele participante la program pentru a afla valoarea finala si a obtine voucherul. Aceste vouchere se pot folosi doar in magazinul in care sunt emise si sunt valabile doar in ziua in care au fost emise.

Emiterea voucherului conform cu valoarea evaluata se poate efectua doar in magazinele participante la program si se efectueaza de catre personalul autorizat in respectivele magazine. Voucherul emis poate fi folosit la orice achizitie de Smartphone. In cazul in care valoarea voucher-ului este mai mare decat valoarea smartphone-ului achizitionat, diferenta se pierde, neputand fi utilizata la achizitia altor produse si/sau servicii. In cazul in care valoarea voucher-ului este mai mica decat valoarea smartphone-ului achizitionat, clientul va plati diferenta.

* Voucher-ul astfel acordat poate fi folosit de catre client imediat dupa semnarea procesului verbal de predare primire, o singura data in urmatoarele conditii:

A. In echivalentul contravalorii a maximum 5 telefoane vandute, pentru achizitia unui smartphone;

B. Voucher-ul acordat poate fi folosit numai in conditiile paragrafului anterior si nu se poate preschimba in bani sau alte servicii/produse.


III. Aceasta Oferta se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) inclusiv ofertele rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta poate beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate in locatiile mentionate, inclusiv ofertele de rate.


IV. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine si online pe site-ul www.flanco.ro.


V. Poate beneficia de Oferta orice persoana fizica (Beneficiar) care respecta prezentele termene si conditii, a implinit varsta de 18 ani, are domiciliul stabil in Romania si care detine legal un telefon pe care doreste sa il valorifice prin programul „Buy Back Flanco”.

Beneficiarul este unic si pe deplin responsabil conform legii in cazul in care telefonul evaluat in cadrul Programului nu este proprietatea acestuia.

Poate face obiectul Ofertei orice telefon, care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii la momentul prezentarii acestuia de catre client in scopul evaluarii in baza prezentei Oferte:

 • Terminalul este un produs original;
 • Terminalul se regaseste in lista terminalelor eligibile in vederea valorificarii in baza prezentei Oferte, din aplicatia Buy-Back .
 • Terminalul respecta minimum cerintele tehnico-functionale considerate obligatorii in vederea evaluarii acestuia si comunicate clientului, conform Ghidului de evaluare a produselor mai jos mentionat.
 • Terminalele au fost supuse procesului de stergere a tuturor datelor inclusiv a celor cu caracter personal aflate in memoria acestora.

Nu sunt eligibile pentru a face obiectul Programului:

 • Terminale cu grad de deteriorare foarte mare, de tipul, dar nu limitate la: terminale cu multiple taste lipsa; terminale cu elemente de carcasa si/sau ecran sparte, rupte, desprinse, deformate; terminale cu conectori indoiti, rupti sau lipsa;
 • Terminale ce au avut contact cu lichide;
 • Terminalele de pe care datele cu caracter personal nu pot fi radiate din cauza starii de functionare a terminalului;

Pentru terminalele ce nu indeplinesc conditiile de eligibilitate din prezenta Oferta, Flanco pune la dispozitia clientului un sistem de reciclare autorizat de organismele de mediu din Romania in toate magazinele proprii. Detalii privind modalitatile si conditiile de reciclare sunt disponibile in magazinele Flanco.

O solicitare poate si va fi considerata neeligibila si refuzata in cazurile in care clientul:

 • Nu respecta una din conditiile prezentelor termene si conditii;
 • Nu furnizeaza date corecte si complete in vederea completarii procesului verbal de predare primire;
 • Nu doreste sa semneze procesul verbal de predare-primire;
 • Nu este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Furnizor si partenerii  acestuia in scopul desfasurari Programului.


VI. Pentru a putea participa la Program, clientul trebuie:

 1. Sa se prezinte la unul din magazinele participante Flanco avand asupra sa:
  1. terminalul pe care doreste sa il predea in baza prezentei Oferte, cu bateria terminalului complet incarcata (daca bateria este prezenta);
  2. un SIM compatibil si functional in terminal in cazul in care terminalul este functional. In caz contrar, terminalul va fi considerat nefunctional, iar valoarea acestuia va fi diminuata;
  3. cartea de identitate sau un document valid care sa ateste identitatea clientului pe care intelege sa o prezinte la solicitarea reprezentantilor Flanco Retail S.A. spre identificare si in scopul completarii procesului verbal.
  4. Sa predea reprezentantilor Flanco, terminalul in scopul evaluarii starii de functionare, integritatii si a determinarii valorii acestuia.

In baza evaluarii efectuate prin intermediul aplicatiei BuyBack, Flanco va propune un voucher a carui valoare in lei, cu TVA inclus, va putea fi folosit la achizitia unui smartphone din oferta magazinului participant in care a fost evaluat terminalul clientului la momentul acceptarii ofertei.

 

VII. In momentul acceptarii ofertei de catre client, se va emite un proces verbal de predare-primire al telefonului vechi ce va contine urmatoarele informatii si care va trebui semnat de catre Beneficiar sub sanctiunea neincheierii tranzactiei: nume, prenume, CNP, serie si numar BI/CI, adresa, numar telefon contact, marca, model si IMEI telefon.

 

VIII. Adrese magazine participante

 

Locatie

Adresa

Bucuresti Baneasa

Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 44C, Sector 1, parter si etaj in cadrul Complexului Domus Mex Baneasa

Bucuresti Mega Mall

Bulevardul Pierre de Coubertin nr. 3-5

Bucuresti Sun Plaza 2

Calea Vacaresti, nr. 391

Pitesti Auchan Bradu

Punct Varianta DN65B, Sat Geamana nr. FN, Bradu

Ploiesti Carrefour

Com. Blejoi, DN1 km 6

Sibiu Carrefour

Sos. Sibiului, nr.5

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.