Sistem de alarma wireless PNI 2700A

ID: 104946 / COD: PNI 2700A
Sistem de alarma wireless PNI 2700A
Sistem de alarma wireless PNI 2700A
Sistem de alarma wireless PNI 2700A
Sistem de alarma wireless PNI 2700A
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.
Kit de detectie si semnalizare la efractie wireless cu maxim 99 zone, comunicator PSTN integrat si posibilitatea monitorizarii de la distanta.

Senzori detectie fara fir

Sistemul de alarma va ofera: montaj cu rapiditate, usurinta si confort cu un minim de deranj al casei datorita comunicatiei fara fir/wireless intre unitate si senzorii de miscare/magnetici. Puteti folosi pana la 99 de senzori.

Sirena foarte puternica

Sistemul este prevazut cu o sirena de alarmare foarte puternica (110 dB) care se aude la distante foarte mari si poate preveni sau stopa orice tentativa de efractie asupra incintei protejate.

Armare/Dezarmare de la distanta

Beneficiati de un confort sporit la armarea si dezarmarea sistemului datorita celor 2 telecomenzi din pachet care sunt prevazute cu aceaste functii. Distanta de lucru este suficient de mare, pana la 100 m in camp deschis. Sistemul de alarma permite adaugarea de telecomenzi suplimentare.

Alarmare prin linie telefonica fixa

Sistemul de alarma este prevazut cu modem pentru linie telefonica fixa, care poate apela pana la 6 numere in caz de urgenta si/sau detectarea unei tentative de efractie. De asemenea, centrala este dotata cu protocol Contact ID, care va perminte atat contactarea automata a unui dispecerat privat de paza cat si protectie in caz de urgenta (efractie, tentativa de spargere, patrundere in perimetrul protejat).

Armare inteligenta perimetrala

Asemeni unui sistem profesional acest sistem va permite o armare inteligenta perimetrala a alarmei. Astfel alarma va permite miscarea in interiorul perimetrului si detecteaza, anunta doar tentative de iesire sau patrundere in interiorul spatiului protejat.

Zone de detectie

Sistemul este prevazut cu 7 tipuri de zone de efractie, care pot fi alocate tuturor senzorilor de detectie ( miscare / magnetic): standard, inteligenta, de urgenta, multi-dispozitiv, cu intarziere, cu repetitie. Toate aceste zone va permit o definire clara a functiei fiecarui senzor si a modului de functionare

Programare de la distanta

Puteti folosi orice dispozitiv telefonic pentru a apela numarul de telefon al liniei conectate la centrala de alarma. Puteti sa porniti/opriti alarma sonora, sa armati/dezarmati sistemul sau sa monitorizati audio.
Caracteristici
Tip produs:Sistem de alarma
Wireless:Da
Tehnologie:Smart
Altele:Comunicator linie terestra
5 numere de telefon comune
1 numar de telefon de urgenta
Acumulator intern
Instructiuni vocale
Control de la distanta

Accesorii:
Centrala detectie si semnalizare
Detector de miscare wireless
Contact magnetic wireless
Telecomanda: Da, 2 buc
Sirena piezoelectrica
Alimentator
Cablu telefonic
Garantie:24 luni
( Nota 4 / 1 review )
Adauga reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
08.09.2017
Este un sistem de alarma simplu, dar destul de eficient. Senzorii daca sunt in raza de actiune nu dau rateuri, doar telecomanda uneori.
Produse similare