Sistem de navigatie Becker Active 5 LMU

ID: 90258 / COD: BECKER ACTIVE 5 LMU
Sistem de navigatie Becker Active 5 LMU
Sistem de navigatie Becker Active 5 LMU
Sistem de navigatie Becker Active 5 LMU
Sistem de navigatie Becker Active 5 LMU
Sistem de navigatie Becker Active 5 LMU
Sistem de navigatie Becker Active 5 LMU
Sistem de navigatie Becker Active 5 LMU
Sistem de navigatie Becker Active 5 LMU
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

NAVIGATOR BECKER PROFESSIONAL.5 LMU

Sistem de navigatie premium pentru soferii ambitiosi! Noul BECKER Professional.5 LMU este succesorul seriei Becker Professional 50. Acesta combina un design de inalta calitate, cu un set complet de caracteristici, care satisface nevoile celui mai exigent utilizator.

BECKER Professional.5 LMU include un ecran cu o diagonala de 5” (12,7 cm) si un display capacitiv de inalta rezolutie. Ecranul are un cadru metalic de calitate superioara. Un element forte al acestui sistem de navigatie este noul suport auto activ Becker MagClick. Acesta permite o montare sigura a dispozitivului in autovehicul, avand ca si contact magnetul patentat. Sistemul de navigatie poate fi montat si demontat in suport cu un simplu click. In acelasi timp, placile poli ale magnetului permit transmiterea fara probleme a energiei de la suport catre dispozitiv. Manipularea incomoda datorita cablului de incarcare este un lucru de domeniul trecutului cu acest concept. Mai mult decat atat, suportul auto activ este echipat cu sistemul tip grila cu 4 gauri Herbert Richter (HR), care este compatibil cu diverse modele de adaptoare auto.

Cu interfata WiFi integrata aveti acces la Lifetime Becker Link2Live Service Pro. Acest serviciu permite accesul la informatii relevante in timp real in timpul calatoriei. Prin conexiunea WiFi cu telefonul dumneavoastra mobil, Life Traffic permite accesul la informatii actualizate din trafic in timp real. Mai mult, puteti verifica numeroase puncte de interes suprinse in cautarea POI Live. O perioada de testare gratuita de 30 de zile este deja inclusa!

 

Pentru a ramane concentrat pe drum, BECKER Professional.5 LMU este echipat cu interfata pentru Bluetooth®. Conectati telefonul mobil prin Bluetooth® si folositi difuzoarele dispozitivului de navigare ca un sistem hands-free pentru apelurile telefonice in timpul calatoriei. De asemenea, aveti inclus un sistem de dialog Becker OneShot Pro. Acesta nu permite numai introducerea adresei deja stabilite printr-o singura comanda vocala. Si alte functii importante pot fi accesate prin comanda vocala in timpul navigatiei.

Desigur, puteti conta in continuare pe caracteristicile de top dovedite de care BECKER pe parcursul calatoriilor:

Renumitul Becker SituationScan ofera un pachet de caracteristici inteligente de asistenta care sunt sustinute cu informatii si recomandari utile, in fuctie de progresele rutei si modalitatea de conducere.

Lane Assist Pro 3D va arata banda corecta intr-o animatie atunci cand apar schimbari a bandei de circulatie. In acest fel, veti recunoaste schimbarile benzilor de circulatie in timp util.

3D Terrain View prezinta profilurile inalte ale formelor de relief, precum si numeroase atractii turistice de pe traseu intr-un mod realistic, pe un ecran de inalta rezolutie.

HARTI

47 de tari europene preinstalate:

Albania, Andorra, Belarus, Belgia, Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Danemarca, Germania, Estonia, Finlanda, Franta, Gibraltar, Grecia, Marea Britanie, Irlanda, Islanda, Italia, Kosovo, Croatia, Latvia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Macedonia, Moldova, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Austia, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, San Marino, Suedia, Elvetia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Vatican.

Procesor:
Utilizare:Auto
Memorie:
Memorie interna:4 GB
Ecran:
Tip display:touchscreen, anti-glare
Rezolutie:800 x 480 pixeli
Diagonala display:6.2 inch
Conectivitate:
USB:Da
Dimensiuni:
Greutate:200
Dimensiuni (W x H x D):13.8 x 8.5 x 1.6
Altele:
Caracteristici speciale:TMC (Traffic Message Channel)
Garantie:24 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Pentru a putea scrie un review trebuie sa te autentifici.