Sistem filtrare apa Barrier Expert Standard 501-ST

ID: 98114 / COD: 501-ST_1018
Sistem filtrare apa Barrier Expert Standard 501-ST
Sistem filtrare apa Barrier Expert Standard 501-ST
Sistem filtrare apa Barrier Expert Standard 501-ST
Sistem filtrare apa Barrier Expert Standard 501-ST
Sistem filtrare apa Barrier Expert Standard 501-ST
Sistem filtrare apa Barrier Expert Standard 501-ST
Sistem filtrare apa Barrier Expert Standard 501-ST
Sistem filtrare apa Barrier Expert Standard 501-ST
Sistem filtrare apa Barrier Expert Standard 501-ST
Sistem filtrare apa Barrier Expert Standard 501-ST
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

Sistemul de filtrare domestic "BARRIER EXPERT" este destinat pentru filtrarea apei potabile din reteaua centralizata de furnizare apa. Acesta filtreaza impuritatile mecanice, clorul activ, compusii de natura organica, metalele grele si toxice, cat si alte impuritati. Sistemul de filtrare in trei etape asigura eficienta superioara pe parcursul intregii durate de viata a cartuselor filtrante. Sistemul este compact si poate fi montat sub chiuveta. Setul de livrare are in componenta toate accesoriile necesare pentru montarea acestuia, cat si bateria speciala pentru apa filtrata. Sistemul "BARRIER EXPERT" poate functiona permanent.

"BARRIER EXPERT Standard" - este destinat pentru filtrarea apei potabile din reteaua publica de furnizare apa. Acesta filtreaza clorul, compusii organici si de clor, metalele grele si toxice, gustul si mirosul apei.

Tehnologiile folosite:One touch - fabricarea unica a filtrului permite inlocuirea cartusului printr-o singura miscare a mainii. Smartlock - sistemul de auto-blocare previne desurubarea elementului de filtrare atunci cand filtrul este sub presiune. Schimb de ioni - amestecul unic de filtrare cu 4 componente ofera o eficienta ridicata pentru indepartarea metalelor grele pe intreaga durata de viata a resursei elementului de filtrare.

 

1-a etapa de filtrare: cartus pentru filtrare mecanica care indeparteaza impuritatile cu o capacitate de filtrare de 5 microni. Cartusul cu filtrare mecanica este realizat din polipropilena pulverizata  care este permisa in alimentatie. Tehnologia pulverizarii ne permite sa obtinem o porozitate variabila a filtrului: suprafata exterioara a elementului filtrant are o capacitate de filtrare de 10 microni, suprafata interioara (stratul de baraj) – capacitate filtrarii de 5 microni. Porozitatea variabila a elementului filtrant permite prevenirea colmatarii premature a porilor si in consecinta, creste capacitatea de retinere a impuritatilor in cartusul filtrant.

2-a etapa de filtrare: cartusul filtrant “Schimbionic”. Cartusul filtrant este compus din carbuna active din nuca de cocos, rasina schimbatoare de cationi macroporoasa sub forma-H si fibre schimbatoare de cationic sub forma-Na. Carbunele active din nuca de cocos cu o suprafata mare de absorbantatie, permite eficient absorbtia moleculelor de clor activ, precum si impuritati organice (compusi halogenati volatile, produse petroliere, pesticide, surfactanti anionici, etc.). Rasina macroporoasa schimbatoare de ioni sub fomra-H si fibra schimbatoare de cationic sub forma-Na, asigura indepartarea eficienta a ionilor metalelor grele. Utilizarea fibrelor schimbatoare de cationi pentru absorbtie, permite indepartarea selectiva a ionilor de metale grele, chiar si in conditiile de duritate excesiva a apei la intrare ( 200-300mg/l calculand in CaCO3). De asemenea in componenta de absorbtie a elementului filtrant intra carbunele activ din nuca de cocos tratat cu argint. Utilizarea argintului in carbune va preveni dezvoltarea microorganismelor in amestecul de absorbtie. Continutul de argint pe suprafata carbunelui activ este optimizate astfel incat sa nu se permita patrunderea lui in apa filtrata.

3-a etapa de filtrare: cartusul filtrant “PostCarbon”. Elementul filtrant este compus din carbine active din nuca de cocos si fibre schimbatoare de cationi sub forma-Na. Carbunele active din nuca de cocos cu o suprafata mare de absorbantatie, asigura filtrarea apei dupa etapa “Schimbionic” de clor active, precum si impuritati organice (compusi halogenati volatile, produse petroliere, pesticide, surfactanti anionici, etc.). La randul sau, fibra schimbatoare de cationi asigura filtrarea apei dupa etapa de filtrare “Schimbionic” de ionii metalelor grele. De asemenea amestecul elementului filtrant de absorbtie contine carbune active din nuca de cocos tratat cu argint. Utilizarea argintului in carbune va preveni dezvoltarea microorganismelor in amestecul de absorbtie. Continutul de argint pe suprafata carbunelui activ este optimizate astfel incat sa nu se permita patrunderea lui in apa filtrata.

Caracteristici
Tip produs:Sistem filtrare apa
Cantitate apa filtrata (litri)/filtre:10000
Continut pachet:1 x Sistem cu 3 elementi filtrare
Alte caracteristici:Presiunea de lucru de pana la 7 atm;
Temperatura apei purificate +5 C - +35 C
Dimensiuni (I x L x A):267 x 368 x 95
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare