O F E R T A

" Super Pret: 15% reducere” 

Perioada de valabilitate: 01.10.2016-30.11.2016

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

 

I. Oferta "Super Pret: 15% reducere” (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila, in perioada 01.10.2016-30.11.2016, pentru produsele din lista disponibila in fiecare magazin Flanco, produse comercializate in magazinele Flanco, in limita stocului disponibil.       

    

II. Oferta consta in acordarea unei reduceri de 15% din pretul valabil in acel magazin (pret de eticheta) la produsele din Oferta, produse semnalizate in magazine cu pretiparit „Super Pret”. Preturile sunt valabile in limita stocului disponibil.

 

III. Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand oferta de rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate in magazine exceptand oferta de rate.

 

IV. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv, in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine si online pe site-ul www.flanco.ro.

 

V. Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea reducerii, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii. Orice cumparator care opteaza pentru returnarea produsului achizitionat din magazinele Flanco se presupune ca a citit, inteles si acceptat prezentele termene si conditii.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.