Cariere

Posturi vacante

In echipa Flanco punem accent pe inovatie, responsabilitate, capacitatea de a asculta si puterea de a invata.


Proces de recrutare

Crestem impreuna la Flanco!
Investim in pregatirea angajatilor si construim relatii pe termen lung.


Despre noi

La Flanco, indiferent de domeniu sau departament, lucram impreuna pentru a da clientilor acces la tehnologii de ultima generatie.


Te asteptam in echipa Flanco!

Crestem impreuna la Flanco! Investim in pregatirea angajatilor si construim relatii pe termen lung. Specialistii nostri au o experienta de peste 10 ani in cadrul Flanco, iar aceasta ne ajuta sa le oferim clientilor consultanta de care au nevoie si sa fim mereu peste asteptari.

De ce Flanco?

In echipa Flanco punem accent pe inovatie, responsabilitate, capacitatea de a asculta si puterea de a invata. Ne dorim sa fim mai buni si stim ca de acest lucru depinde succesul intregii echipe. Credem ca onestitatea, respectul si sustinerea sunt mai mult decat cuvinte: sunt atitudini care ne definesc.
Oferim un mediu de lucru placut, modern, care incurajeaza creativitatea. Vei lucra cu produse de ultima generatie si vei fi recompensat cu un pachet de beneficii competitiv.
Vei avea oportunitatea sa te dezvolti profesional in cadrul unei echipe dinamice, intr-una dintre cele mai importante companii din retailul de produse electronice, electrocasnice si IT.

Cu ce ne diferentiem?

Multi dintre colegii nostri lucreaza la Flanco de peste 10 ani, ceea ce inseamna peste 2.500 de zile lucratoare. Am putea identifica tot atatea motive pentru care suntem o companie din care merita sa faci parte, dar ne vom rezuma la trei argumente principale:
 
 

Flanco este cel mai dinamic retailer electro-IT.

Din 1994, Flanco ofera clientilor tot ce inseamna inovatie, transpusa la nivel de produse, precum si o gama extinsa de servicii. Suntem mereu atenti la nevoile consumatorilor si incercam intodeauna sa le depasim asteptarile. Iar faptul ca ei revin este dovada ca reusim.
 
 

Suntem diferiti datorita echipei noastre.

Nu doar o spunem, ci o si demonstram! In echipa Flanco vei gasi colegi entuziasmati de ceea ce fac si dornici sa impartaseasca aceasta experienta de lucru. In Flanco, oamenii creeaza noul retail!
 
 

Reinventam fiecare aspect al activitatii.

Avem reguli si proceduri bine stabilite, dar asta nu ne impiedica sa apreciem creativitatea si modul unic de a realiza un proiect. Suntem trendsetteri si luam acest lucru in serios, punand inovatia pe primul loc.

Care sunt pasii pentru angajare?

Orice frumoasa prietenie incepe cu o perioada de cunoastere reciproca. La prima intalnire iti vom prezenta compania, vom povesti despre colegi si iti vom raspunde la intrebari. In acelasi timp, vom incerca sa te cunoastem si sa vedem daca experienta si valorile tale se potrivesc cu ale noastre.
Pasii pe care ii urmam in cadrul procesului de recrutare sunt:
1. Aplicatia
Fie ca ajunge prin intermediul portalurilor de recrutare sau direct din sectiunea Cariere de pe site-ul www.flanco.ro, colegii nostri de la Resurse Umane vor analiza fiecare aplicatie. Daca esti printre candidatii selectionati, vei fi contactat pentru un prim interviu.
2. Interviul initial
In timpul interviului vom afla daca asteptarile tale coincid cu cerintele si profilul postului pentru care ai trimis CV-ul. De asemenea, in aceasta etapa incercam sa aflam cat mai multe informatii despre experienta si personalitatea ta, precum si despre motivatia de a te alatura echipei Flanco.
3. Procesul de evaluare
In functie de postul pentru care ai aplicat, va urma un proces de evaluare a competentelor si cunostintelor tale sau de identificare a unui profil de personalitate.
4. Interviul final
In aceasta etapa ajung cei al caror profil de competente a primit unda verde din partea departamentului de Resurse Umane. In cadrul interviului final, care va avea loc cu un coordonator de departament, vom discuta despre situatii concrete si modul de solutionare in aria ta de competenta si cunostinte.
5. Oferta finala
Procesul de recrutare se incheie cu oferta finala. Daca ajungem la un acord, inseamna ca avem increderea ca, impreuna, vom obtine rezultate exceptionale. Multumim frumos pentru amabilitatea si interesul acordat companiei FLANCO!