TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Acesta interfata web (numita in continuare "INFO POINT") este administrata de Flanco Retail S.A. (numita in continuare “SOCIETATEA”),cu sediul social in Municipiul Ploiesti, Str. Mihai Bravu nr. 10, (biroul nr. 13),Judetul Prahova, avand codul de inregistrare fiscala RO27698631, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Prahova sub nr. J29/1410/2010, telefon: 021/203.81.00, fax: 021/203.81.04.

SOCIETATEA depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, SOCIETATEA precizeaza ca imaginea produselor are caracter informative, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate, pot fi modificate de catre SOCIETATE fara preaviz sau pot contine erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa SOCIETATEA face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

Promotiile/ofertele prezente sunt valabile in limita stocului disponibil.

Pot exista link-uri catre alte site-uri. SOCIETATEA nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:
 
  UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza INFO POINT-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat conditiile de utilizare ale INFO POINT-ului, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

  CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza INFO POINT-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat conditiile de utilizare ale prezentului INFO POINT-ului, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda in magazinul Flanco.

  UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea INFO POINT-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Flanco Retail S.A.

UTILIZATORII/CLIENTII INFO POINT-ului sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare.

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea INFO POINT-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricind, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

Mergi sus

 

DERULAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE PE INFO POINT

Pe interfata web a INFO POINT-ului CLIENTUL poate alege si achizitiona direct produsul dorit urmand instructiunile generate automat la momentul accesarii INFO POINT-ului.

Mergi sus

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

SOCIETATEA prelucreaza date cu caracter personal prin culegerea de la UTILIZATORI/CLIENTI a datelor personale necesare executarii operatiunilor prin intermediul INFO POINT-ului si se obliga sa respecte dispozitiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Datele obtinute de catre SOCIETATE vor fi stocate în baze de date iar SOCIETATEA va lua toate masurile pentru protectia lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.

Mergi sus

INFORMATII LEGALE

RASPUNDEREA SOCIETATII.
SOCIETATEA nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nicio pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor termene si conditii si celorlalte instructiuni ale INFO POINT-ului.

SOCIETATEA nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii INFO POINT-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri accesibile prin intermediul INFO POINT-ului.

 

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA.
Toate materialele integrate prin intermediul INFO POINT-ului sunt proprietatea intelectuala a SOCIETATII. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, paginile complete ale INFO POINT-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal.

SOCIETATEA inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre vizitator/UTILIZATORUL/CLIENTUL INFO POINT-ului.


PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale

Prelucrarea datelor cu caracter personalreprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SOCIETATEA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII. 

SOCIETATEA respecta dreptul la confidentialitate datelor fiecarei persoane care acceseaza INFO POINT-ul.

SOCIETATEA nu va colecta date personale despre UTILIZATORI/CLIENTI (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) (numite in continuare "Date Personale") exceptand situatia in care UTILIZATORII/CLIENTII insisi comunica aceste date.

 

Prin inregistrarea pe SITE/efectuarea unei comenzi si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII decalara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a SOCIETATII si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

  • activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea SOCIETATII si a tertilor cu care SOCIETATEA are relatii de orice natura) la adresele de e-mail comunicate SOCIETATII,
  • participarea la concursuri, promotii;
  • transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);
  • statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;
  • pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale INFO POINT-ului;
  • cercetari de piata;
  • urmarirea datelor de vanzari.

SOCIETATEA poate face cunoscute aceste informatii in cadrul dealerilor si agentilor sai pentru activitatile mentionate mai sus.

SOCIETATEA nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.

Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORII/CLIENTII beneficiaza de dreptul la informare (art. 12),acces la date (art. 13),interventie (art. 14),opozitie (art. 15),de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul SOCIETATII.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Flanco Retail, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-23, Swan Office Park, Windsor Building, et. 3, Voluntari, Judetul Ilfov,  UTILIZATORII/CLIENTII  isi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa intervina asupra datelor transmise;
- sa se opuna prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara.

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Detalii la www.dataprotection.ro

Mergi sus