Termenii si conditiile Campaniei Promotionale Nespresso

pentru achizitia aparatelor de cafea

 

 

 

Nestlé Romania S.R.L, Divizia Nespresso, avand sediul in Bucuresti, Str. George Constantinescu nr. 3, Sc. A, Et. 7, Sector 2, Cod Unic de Inregistrare 8184502, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu nr. J40/10813/2010, cont bancar RO71CITI0000000724652158, (denumita in continuare „DiviziaNespresso”) aduce la cunostinta clientilor/ potentialilor clienti, termenii si conditiile promotiei „Cafea cadou la achizitia aparatelor de cafea”.

Promotia presupune acordarea unui cupon cadou pentru achizionarea de capsule de cafea Nespresso la achizitionarea unui aparat de cafea Nespresso din canalele proprii sau din magazinele partenere Nespresso indicate mai jos, in perioada 04 Noiembrie 2019 – 13 ianuarie 2020.

Aparate incluse in promotie: Essenza Mini, Inissia, Pixie, Citiz, Essenza Plus, Citiz&Milk, Lattissima Touch, Lattissima One, Gran Lattissima, Expert, Expert&milk sau Creatista Plus.

Cuponul cadou pentru achizitionarea de capsule de cafea Nespresso poate fi revendicat in perioada 04 Noiembrie – 31 Ianuarie 2020 pentru aparatul de cafea achizitionat din canalele proprii sau din magazinele partenere, conform conditiilor prezentate mai jos, in functie de modelul aparatului de cafea si conform procedurii stabilite in functie de canalul de distributie din care este achizitionat aparatul de cafea Nespresso:

Conditii de acordare a cuponului pentru cafea cadou:

-          La achizitionarea unui aparat de cafea Essenza Mini, Inissia sau Pixie clientul va primi un cupon cadou in valoare de 100 RON (TVA inclus).

-          La achizitionarea unui aparat de cafea CitiZ, Essenza Plus, Lattissima One sau Lattissima Touch clientul va primi un cupon cadou in valoare de 150 RON (TVA inclus).

-          La achizitionarea unui aparat de cafea CitiZ&milk, Expert, Expert&milk, Gran Lattissima sau Creatista clientul va primi un cupon cadou in valoare de 250 RON (TVA inclus).

Valoarea cuponului cadou poate fi utilizata doar pentru achizitionarea capsulelor de cafea Nespresso pentru aparatele achizitionate. Aceasta valoare nu poate fi transferata in contul clientului si nu poate fi transformata in numerar.

Cuponul cadou trebuie utilizat pentru o singura comanda. In cazul in care valoarea comenzii se afla sub pragul cuponului cadou, de 100 RON, 150 RON sau 250 RON, cadoul exclusiv nu va fi aplicat, astfel va rugam sa adaugati capsule de cafea de o valoare minima cu cea a cadoului exclusiv. In cazul in care valoarea capsulelor de cafea achizitionate este mai mare decat valoarea cuponului cadou, veti suporta diferenta de pret.

In perioada promotiei, unui singur client i se pot acorda un numar maxim de 5 cupoane, chiar daca se achizitioneaza mai mult de 5 aparate de cafea si indiferent de canalul de distributie din care se achizitioneaza aparatele de cafea. In cazul in care ati achizitionat mai mult de 5 aparate de cafea, va rugam sa va adresati specialistilor din Nespresso Boutique sau Centrului de Relatii cu Clientii.

 

 

Promotia este valabila doar pentru achizitionarea aparatelor din sistemul de distributie Nespresso, alcatuit din canalele proprii Nespresso si din magazinele partenere, asa cum sunt definite mai jos.

A. Canalele proprii Nespresso:

-          Nespresso Boutique, din Calea Dorobanti nr. 210, Bucuresti,

-          Nespresso Boutique din Baneasa Shopping City, la parter, Bucuresti,

-          Punctul de vanzare Nespresso din AFI Palace Cotroceni, culoarul Champs-Élysées, Bucuresti,

-          Punctul de vanzare Nespresso din Mega Mall, la parter, Bucuresti,

-          Punctul de vanzare Nespresso din VIVO! Mall, la parter, Cluj-Napoca,

-          Magazinul online Nespresso, www.nespresso.com,

-          Aplicatia Nespresso pentru mobil (disponibila pentru iPhone, iPad si Android),

-          Centrul de Relatii cu Clientii (disponibil la 0 800 008 300, apel gratuit din orice retea).


B. Magazinele partenere Nespresso:

Reteaua de magazine Flanco:

Online shop www.flanco.ro (www.flanco.ro Sectiunea Electrocasnice Bucatarie)

Flanco Arad, Str. Banu Maracine nr. 6

Flanco Bacau, Arena, Str. Stefan Cel Mare nr.28, Arena City

Flanco Baia Mare, Vivo!, Str. Victoriei nr. 73

Flanco Baia Mare, Value Centre, Bulevardul Bucuresti nr 53

Flanco Brasov, Coresi, Zaharia Stancu nr. 1

Flanco Bucuresti, Pantelimon, Sos. Vergului nr. 18-20

Flanco Bucuresti, Titan, B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 33A

Flanco Bucuresti, Mega Mall, Str. Pierre de Coubertin nr. 3-5, langa Arena Nationala

Flanco Bucuresti, Obor, Sos. Colentina nr. 2

Flanco Bucuresti, Orhideea, Splaiul Independentei nr. 210, Sector 6

Flanco Bucuresti, Sun Plaza, Calea Vacaresti nr. 391, Sector 4

Flanco Buzau, Str. Frasinet nr. 15

Flanco Constanta, Vivo!, Aurel Vlaicu nr. 220

Flanco Constanta, Bulevardul Tomis nr. 391

Flanco Craiova, Calea Severinului nr. 5A,

Flanco Galati, Shopping City, Bd. George Cosbuc nr.251

Flanco Iasi, Nicolina, Str. Mitropolit Varlaam nr. 54

Flanco Iasi, Kaufland Tudor, Bulevardul Chimiei nr. 2

Flanco Oradea, Str. Ogorului nr. 171, 1

Flanco Pitesti Bradu, Punct Varianta DN65B, Sat Geamana

Flanco Ploiesti, Com. Blejoi, DN1 km 6

Flanco Ramnicu Valcea, River Plaza, Calea lui Traian nr. 121

Flanco Resita, B-dul Muncii nr. 21

Flanco Sibiu, Sos. Sibiului nr.5,

Flanco Timisoara, Shopping City, Calea Sagului nr. 100

Flanco Baia Mare Value Centre, Bulevardul Bucuresti nr 53, Judetul Maramures

Flanco Campina, Bld. Nicolae Balcescu

Flanco Ploiesti AFI, Str. Calomfirescu nr. 2

Flanco Ploiesti Carrefour, Com. Blejoi, DN1 km 6

Flanco Targoviste, Str Garii nr 6

Flanco Targu Mures Auchan, str. Gheorghe Doja rr. 64-68

 

Pentru a beneficia de cupoanele cadou pentru achizitionarea de capsule de cafea Nespresso, este necesar sa va inregistrati ca membru al Clubului Nespresso. Contul de Membru Nespresso va ofera acces rapid la noutatile si informatiile despre sortimentele noastre de cafea, promotii, precum si consiliere si asistenta tehnica privind utilizarea espressorului dumneavoastra: https://www.nespresso.com/ro/ro/services#/.

Inregistrarea ca membru al Clubului Nespresso presupune ca:

  • - respectivul client sa fie posesorul unui aparat de cafea Nespresso, indiferent daca acest aparat a fost achizitionat de la Nestlé Romania S.R.L- Divizia Nespresso, magazine partenere Nespresso, din magazine Nespresso din alte tari sau din alte surse;
  • - respectivul client sa se inregistreze ca membru al Clubului Nespresso prin completarea si semnarea unui formular pentru date personale (nume, adresa de e-mail, telefon, adresa postala).
  • - sa achizitioneze minimum o cutie de cafea Nespresso (10 capsule).

Inregistrarea ca membru al Clubului Nespresso se poate efectua:

  • - online, pe website-ul wwww.nespresso.com,
  • - in Bucuresti: Nespresso Boutique, Calea Dorobanti, nr. 210, Nespresso Boutique Baneasa Shopping City, Soseaua Bucuresti - Ploiesti 42D, in punctul de de vanzare Nespresso din AFI Cotroceni, Bulevardul Vasile Milea 4 si punctul de vanzare Nespresso din Mega Mall, Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5,
  • - in Cluj-Napoca: punctul de vanzare Nespresso din VIVO! Mall, Strada Avram Iancu 492-500, Floresti,
  • - prin Centrul de Relatii cu Clientii, disponibil la numarul de telefon 0 800 008 300 (apel gratuit din orice retea, program luni - vineri intre orele 08:00 - 20:00).

Datele personale oferite vor fi prelucrate in conformitate cu prevederile legale si cu politica de confidentialitate Nespresso. Orice comunicare ulterioara va fi efectuata pe baza acordului dumneavoastra exprimat prin completarea si semnarea formularului de inregistrare ca Membru al Clubului Nespresso. Nota de informare privind prelucrarea datelor personale de catre Nespresso, este disponibila gratuit pe www.nespresso.com/ro/ro/legal.

Pentru a beneficia de cuponul cadou este necesara respectarea urmatoarelor cerinte, in functie de canalul de distributie din care ati achizitionat aparatul de cafea Nespresso:

Pentru achizitionarea aparatului de cafea din magazinele partenere in perioada 04 noiembrie 2019 - 13 ianuarie 2020 (cele mentionate mai sus sau mentionate pe www.nespresso.com),utilizarea cuponului pentru cafea cadou se poate face pana la data de 31 ianuarie 2020, astfel:

  • In Nespresso Boutique sau in punctele de vanzare Nespresso: Prezentati cuponul cadou (primit la achizitionarea aparatului),completat cu datele personale, pe care sa fie lipit autocolantul cu seria aparatului achizitionat (acesta se regaseste pe tavita de picurare a aparatului),alaturi de factura sau bonul fiscal originale, ce atesta achizitionarea unui aparat numai din sistemul Nespresso in perioada promotiei.
  • Prin Centrul de Relatii cu Clientii:

Trimiteti la adresa de e-mail Nespresso.romania@Nespresso.com o copie a facturii sau a bonului fiscal care atesta achizitionarea unui aparat numai din sistemul Nespresso in perioada promotiei si o copie a cuponului cadou aferent promotiei, primit la achizitionarea aparatului, completat cu datele personale, pe care sa fie lipita seria aparatului achizitionat.

Documentele pot fi trimise in format jpg sau pdf, dimensiunea mesajului nu trebuie sa depaseasca 5 MB. Centrul de Relatii cu Clientii analizeaza si valideaza documentele trimise in 48 de ore de la transmiterea acestora (in timpul programului de lucru afisat pe website www.Nespresso.com),apoi contacteaza in termen de 24 de ore membrul Clubului Nespresso care a transmis cererea pentru a inregistra comanda in care se utilizeaza cuponul cadou.

Cupoanele pentru cafea cadou pot fi folosite exclusiv pentru achizitionarea de capsule de cafea din canalele proprii Nespresso mentionate mai sus, pana la data de 31 ianuarie 2020 indiferent daca ati achizitionat aparatul din magazinele partenere sau din canalele proprii Nespresso.

Comanda in care este utilizat cuponul cadou se proceseaza in baza termenelor de cumparare in vigoare.

 

Nespresso nu este responsabil pentru pierderea/ deteriorarea/ expirarea cuponului cadou sau a bonului fiscal sau a facturii originale, daca este cazul.

Cuponul cadou poate fi utilizat doar in tara din care a fost achizitionat aparatul de cafea.

Cuponul cadou este transferabil, cu conditia respectarii regulilor stipulate in acest document privind promotia acordarea cuponului pentru cafea cadou la achizitionarea aparatelor de cafea Nespresso din canalele proprii sau din magazinele partenere.

Pentru a afla mai multe detalii despre modul de utilizare a cupoanelor cadou primite, precum si despre conditiile de plata si de livrare, sau despre politica de confidentialitate, va rugam sa vizitati www.Nespresso.com, sau sa contactati Centru de Relatii cu Clientii.


Livrare gratuita

Beneficiati de livrare gratuita pentru orice comenzi efectuate in perioada 04 noiembrie 2019 - 13 ianuarie 2020, in urmatoarele canale de distributie proprii Nespresso: prin magazinul online www.nespresso.com, prin intermediul aplicatiilor Nespresso, disponibile pentru iPhone®, iPad®, AndroidTM sau prin Centrul de Relatii cu Clientii, indiferent de continutul comenzii sau de valoarea acesteia. Livrarea se va efectua la adresa indicata, prin servicii de curierat.


CONFIDENTIALITATEA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Divizia Nespresso prelucreaza datele cu caracter personal ale participantilor la prezenta promotie in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ("GDPR") si cu Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal existenta pe website-ul Nespresso.com.

Divizia Nespresso garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor participantilor. Datele personale mai sus indicate sunt furnizate in mod direct de dumneavoastra si refuzul dumneavoastra de a furniza aceste date determina imposibilitatea pentru Nestlé Romania SRL, partenerii si/sau furnizorii sai, de a duce la indeplinire in mod corespunzator activitatile specifice si colaborarea cu dumneavoastra Datele cu caracter personal sunt prelucrate avand la baza obligatia legala a operatorului (art. 6 (1) (c) din GDPR),interese legitime (art. 6 (1) (f) din GDPR) si/sau consimtamantul persoanei vizate (art 6 (1) (a) din GDPR).

Urmatoarele date pot fi colectate de la toti participantii: nume, prenume, adresa, numar de telefon,adresa de e-mail, numarul de Membru al Clubului Nespresso, numele magazinului de unde a fost achizitionat aparatul si data achizitionarii. Pentru indeplinirea unor obligatii fiscale, Divizia Nespresso poate solicita date precum CNP-ul sau copia CI.

Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Termeni si Conditii, beneficiarii cupoanelor cadou isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Diviziei Nespresso exclusiv in vederea inregistrarii, validarii, atribuirii cupoanelor cadou si indeplinirii obligatiilor lor legale, juridice si/sau fiscale.

Divizia Nespresso ia toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele dumneavoastra cu Caracter Personal sunt prelucrate numai pentru perioada minima necesara pentru scopurile stabilite in aceasta Informare. Pentru indeplinirea de catre Divizia Nespresso, a obligatiilor legale, juridice si fiscale, datele de inregistrare ale beneficiarilor cupoanelor cadou vor fi colectate si retinute, dupa cum urmeaza: Datele beneficiarilor cupoanelor cadou, indiferent de valoare, vor fi pastrate pe durata promotiei si dupa incetarea promotiei, pe o durata de minim 3 ani si 6 luni pana la 6 ani.

Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei promotii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Divizia Nespresso trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

Divizia Nespresso le poate solicita beneficiarilor cupoanelor cadou acordul pentru comunicari ulterioare cu caracter publicitar si de marketing direct si pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, numele si prenumele lor. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime aceste acorduri, ramanand la libera lor alegere. In cazul in care beneficiarii cupoanelor cadou vor dori sa isi exprime acordul in acest sens, acest lucru va fi consemnat printr-o declaratie scrisa semnata de acestia; acordarea cupoanelor cadou nu este sub nicio forma conditionata de optiunea exprimata pe acest aspect.

Conform legii aplicabile, persoanele vizate beneficiaza de drepturile de informare, de acces la datele, de interventie si de portabilitate asupra datelor cu caracter personal, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate si de a se adresa justitiei si autoritatilor competente. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii pot trimite o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, catre Divizia Nespresso la adresa Str. George Constantinescu nr. 3, sc A, etaj 7, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti, Romania, sau pe email la dataprotection@ro.nestle.com.

Aceasta promotie nu poate fi utilizata simultan cu alte oferte promotionale sau reduceri oferite de Divizia Nespresso.

Divizia Nespresso isi rezerva dreptul de a refuza tentativele de utilizare a cupoanelor cadou prin care se incearca incalcarea acestor termeni si conditii. In acest sens, Divizia Nespresso poate solicita lamuriri si documente suplimentare.

Nu pot beneficia de promotia Nespresso „Cafea cadou la achizitia aparatelor de cafea” urmatoarele categorii de persoane:

-          angajatii companiei Nestlé Romania S.R.L. si ai distribuitorilor acesteia;

-          angajatii magazinelor partenere Nestlé Romania S.R.L., Divizia Nespresso

-          angajatii oricaror companii implicate in realizarea oricaror activitati legate de organizarea si functionarea Clubului Nespresso;

-          rudele angajatilor mentionati mai sus (respectiv copii/parinti, frati/surori, sot/sotie).


Pot participa in promotie persoanele fizice cu varsta de peste 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei, cu domiciliul sau resedinta, chiar temporara, in Romania.


Divizia Nespresso isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document pe parcursul derularii promotiei, dar nu inainte de a anunta publicul prin intermediul website-ului www.Nespresso.com. Pentru aducerea la cunostinta publicului, Termenii si Conditiile promotiei vor fi publicate si vor fi disponibile in mod gratuit oricarei persoane interesate pe website-ul www.Nespresso.com, sectiunea Mentiuni Legale, in Nespresso Boutique si in magazinele in perioada campaniei, 04 noiembrie 2019 - 13 ianuarie 2020.