O F E R T A

"Una pe zi la cel mai bun pret al sezonului”

Perioada de valabilitate: 14.12.2018-31.12.2018

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

I. Oferta "Una pe zi la cel mai bun pret al sezonului” (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila in perioada 14.12.2018-31.12.2018, pentru produsele din Oferta, comercializate online pe www.flanco.ro, in limita stocului disponibil.      

   

II. Oferta consta in acordarea celui mai bun pret al sezonului unui singur cod de produs, intr-o singura zi, (Anexa 1) online pe www.flanco.ro, in limita stocului disponibil. Produsul din Oferta cu cel mai bun pret al sezonului se va schimba in fiecare zi si va fi semnalizat intr-un landing page de campanie dedicat.

 

III. In conditiile prezentei Oferte, atat persoanele juridice, cat si persoanele fizice, nu vor putea achizitiona online pe www.flanco.ro mai mult de un produs de acelasi tip, avand acelasi cod comercial/de producator atasat produsului. Flanco isi rezerva dreptul de a refuza sau anula vanzarile/comenzile care nu respecta aceste conditii.

 

IV. Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand oferta de rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate exceptand oferta de rate.

 

V. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv, in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine si online pe site-ul www.flanco.ro.

 

VI. Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea reducerii, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii. Orice cumparator care opteaza pentru returnarea produsului achizitionat din magazinele Flanco se presupune ca a citit, inteles si acceptat prezentele termene si conditii.

 

 VII. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea unui voucher/ cu reducere, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea voucherului / a reducerii

S.C. FLANCO RETAIL S.A.