Videoproiector Benq MW705, WXGA, 4000 Lumeni

ID: 107055 / COD: 9H.JEC77.13E
Videoproiector Benq MW705, WXGA, 4000 Lumeni
Videoproiector Benq MW705, WXGA, 4000 Lumeni
Videoproiector Benq MW705, WXGA, 4000 Lumeni
Videoproiector Benq MW705, WXGA, 4000 Lumeni
Videoproiector Benq MW705, WXGA, 4000 Lumeni
Videoproiector Benq MW705, WXGA, 4000 Lumeni
Videoproiector Benq MW705, WXGA, 4000 Lumeni
Videoproiector Benq MW705, WXGA, 4000 Lumeni
Videoproiector Benq MW705, WXGA, 4000 Lumeni
Videoproiector Benq MW705, WXGA, 4000 Lumeni
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

Design intuitiv ,Wireless streaming , inalta performanta si silentios.

Proiectoarele conventionale de inalta luminozitate fac o multime de zgomot. Nu MW705, care reproduce luminozitate ultra-inalta cu doar 31dB de sunet, chiar si cu puteri depline. Tacut si genial, prezentarea va acapara intreaga atentie a publicului, fara distrageri.

Design inteligent pentru comanda Natural

Fiecare detaliu al MW705 este optimizat pentru mediul de afaceri. Butoane One-touch pentru EcoBlank si QCast atat telecomanda si proiectorul fac munca mai usora pentru a tine prezentari sau pentru a face o selectie pe ecran sau pentru a incepe streamingul wireless Full HD 1080pi. Un nou panou de control pastreaza toate comenzile proiectorului. Simplu Plug & Play QCast WiFi dongle este conceput pentru a se conecta discret intr-un port ascuns, pastrand designul minimalist si ordonat.

Contrast ridicat

Un raport de contrast ridicat asigura faptul ca fiecare text, imagine, grafic, diagrama si video este proiectat cu o claritate optima si sporita, in special pentru date numerice. Acest lucru este pentru prezentatori pentru a vizualiza fisiere de prezentare in mod clar si publicul sa ramana concentrat asupra continutului proiectat.

Economie de nergie, prietenos cu mediu SmartEco - cea mai performantă tehnologie pentru un mediu

BenQ este primul brand de proiectoare cu tehnologie DLP care a incorporat lampi cu tehnologia ImageCare. Astfel BenQ a facut un mare pas inainte, dezvoltandu-si propria tehnologie SmartEco pentru economisirea perfecta a energiei,economie necesara salilor de clasa ale secolului 21. Construit cu noua sa inventie, MW705 ofera astfel stralucire, calitate perfecta a imaginii dar si o viata mult mai lunga a lampii, toate acestea fara compromisuri de calitate.

Modul EcoBlank

Acest mod permite profesorilor intunecarea proiectiei de pe ecran oridecateori au nevoie sa redirectioneze atentia elevilor catre ei sau cand proiectorul nu este folosit. Atunci cand este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lampii, scazand consumul total de curent cu 70%.

Modul SmartEco

In modul SmartEco, consumul lampii este ajustat in mod inteligent pentru a oferi cel mai bun contrast si luminozitatea optima, in functie de continutul afisat. Consumul este astfel redus pentru a fi folosita doar atata lumina cat este necesa

Modul Nicio sursa detectata

Cand proiectorul nu mai detecteaza o sursa video, modul Eco Blank este activat automat dupa 3 minute de inactivitate. Curentul nu mai este risipit, iar durata de viata a bateriei este prelungita.

0,5W in Modul Stand By (asteptare)

Cand este inactiv, MW705 mentine consumul energetic la un minim de 0,5W, obtinand astfel ceea ce alta data a fost o reala provocare pentru modelele anterioare de proiectoare. Acest avantaj tehnologic in economisirea energetica contribuie cu certitudine la reducerea costurilor legate de consumul energetic.

Consum mai mic de 6W in modul Network Standby

Atunci cand modul Network Standby este activat, proiectorul MW705 necesita un consum mai mic de 6W pentru a ramane conectat la retea dupa ce-a fost oprit. Managerii IT pot pastra controlul complet asupra utilizarii si depanarii zilnice a proiectorului, reducand in acelasi consumul resurselor de energie ale pamantului.

Proiectoare BenQ cu DLP | Imagini perfecte pentru mai mult timp, cu tehnologia DLP
Imagini cu o calitate ce nu se pierde

Proiectoarele DLP BenQ sunt construite pentru a te bucura de ele foarte mult timp, oferind claritate excelenta, vizibilitate foarte buna si culori naturale timp de multi ani. Noi folosim tehnologie DLP de top pentru a reflecta lumina pura din milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD prin rotite de culoare imbunatatite. Proiectoarele DLP BenQ nu au probleme de imbatranire si sunt teoretic imune la scaderea calitatii imaginii, datorita faptului ca micro-oglinzile nu reflecta culori si sunt protejate intr-un sistem etansat aproape complet. Astfel, daca dupa 2.000 de ore de functionare intensa veti schimba lampa proiectorului cu una noua, imaginile redate vor fi comparabile cu cele ale unui priector nou.
Tehnologia DLP permite folosirea unui design ce nu necesita filtre, pentru o incredere mai mare in calitatea in timp a imaginii si pentru un cost redus de intretinere. Tehnologia SmartEco de la BenQ imbunatateste contrastul si calitatea imaginii de-a lungul timpului, oferind in acelasi timp un consum al lampii redus cu pana la 70%.

Claritate exceptionala si vizibilitate foarte buna:

Tehnologia DLP ofera un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros si negru din jurul fiecarui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori si detalii. Un factor de acoperire cat mai mare se traduce intr-o imagine vizibil mai pura, avand culori mai intense si o claritate mai buna.

Proiectoarele DLP BenQ ofera de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afisarea perfecta a textului mic, a liniilor fine si a detaliilor din scenele intunecate. Intensitatile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este focalizata si mai curata. Prezentarile dumneavoastra vor fi mai lizibile si foarte eficiente, chiar si din ultimul rand al unei incaperi bine iluminate.
Caracteristici tehnice
Segment:Portable
Suport rezolutii:640 x 480 - 1920 x 1200
Rezolutie nativa:WXGA (1280 x 800)
3D:3D Ready
Diagonala display (inch):DLP
Culori afisate:1.07 miliarde
Aspect imagine:16:10 Nativ
Difuzoare:1 x 2 W
Sistem optic
Durata viata lampa (h):3000 (Normal)
Zoom:1.1x Manual
Lentile (mm):F = 2.56-2.68, f = 22.04-24.14
Putere lampa (w):240
Imagine
Lumeni:4000
Contrast:13.000:1
Marime min imagine (m):1.5
Marime max imagine (m):7.6
Distanta min proiectie (m):2.3
Distanta max proiectie (m):3
Rata refresh orizontala (khz):15 - 102
Rata refresh verticala (hz):23 - 120
Functii si programe
Functii:Tehnologie DLP
Conectivitate
Porturi:Audio;
Composite;
HDMI;
IR-Receiver;
RS-232;
S-Video;
USB;
VGA
Conectori:1xVGA In
1xHDMI/MHL
1xVGA Out
1xComposite Video In
1xS-Video
1 x Audio (L/R)
1xAudio in
1xUSB (Type A)
1xRS232
2xIR Receiver
Compatibilitate:Windows PC
Caracteristici generale
Telecomanda:Da
Putere consumata:350 W
Nivel zgomot (db):33
Greutate (Kg):3
Dimensiuni (W x D x H) mm:331 x 246.2 x 114.4
Garantie:36 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare