Termeni și condiții

Deținătorul acestui blog este Flanco Retail S.A (denumită ”Flanco” în cele ce urmează), societate comercială organizată în baza legii române, cu sediul social în Voluntari, Șoseaua București Nord nr. 15-25, Parcul de birouri Swan, clădirea A (”Windsor”), etaj 5, județul Ilfov, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului Prahova sub nr. J23/513/2012 și având codul de înregistrare fiscală RO27698631, capital social subscris și vărsat 13.367.530 lei, telefon 021.203.81.00, fax 021.203.81.04, e-mail [email protected].

Blogul abordează subiecte de interes general din sfera tehnologiei, cu aplicare asupra domeniului electro-IT, unde Flanco activează cu aplomb încă din anul 1994.

Blogul este deschis publicului larg și nu se adresează doar clienților Flanco. Orice persoană este binevenită să citească și să comenteze pe blogul Flanco, atâta vreme cât respectă câteva reguli minimale: puncte de vedere exprimate într-un limbaj civilizat (și, în măsura posibilităților, într-o limbă română corectă), la obiectul discuției și fără jigniri la adresa altor cetățeni și cetățence. Zmeii pitiți în spatele monitoarelor sunt rugați să se abțină de la vitejii de tastatură.

Comentariile sunt moderate, însă doar cu privire la respectarea celor 3 reguli enunțate mai sus. Comportamentul abuziv repetat atrage după sine interdicția de a mai posta comentarii sau chiar interzicerea accesului pe blogul Flanco.

Întregul conținut al blogului este proprietatea intelectuală exclusivă a Flanco și este protejat de legislația aplicabilă în domeniul proprietății intelectuale. Flanco oferă vizitatorilor blogului un acces limitat și în interes personal la conținutul acestuia, fără să includă (atenție, urmează un limbaj cu puternic conținut legal!) dreptul de a modifica parțial sau integral conținutul, de a reproduce parțial sau integral conținutul sau de a face orice acțiune care încalcă drepturile de proprietate intelectuală, altfel decât cu acordul scris expres și explicit al Flanco.

În situația în care vizitatorul dorește să publice pe blog comentarii protejate de dreptul de autor, acesta este de accord cu:

  • transmiterea unei licențe neexclusive, gratuite, nelimitate în timp și spațiu către Flanco pentru toate drepturile de autor aferente comentariului publicat pe blog;
  • garantarea faptului că este autorul comentariului publicat sau că are dreptul de a-l publica;
  • exonerarea de răspundere Flanco cu privire la orice plângere făcută de terți cu privire la comentariul publicat de autor și găzduit de Flanco.

Flanco își rezervă dreptul de a corecta, modifica sau șterge comentariile postate pe blog, fără informarea prealabilă a autorului.

Comentariile vizitatorilor blogului sunt găzduite în regim gratuit de către Flanco. Drept urmare, Flanco nu poate fi responsabilă pentru conținutul plasat pe blog de vizitatori. Deși Flanco depune toate diligențele pentru identificarea și ștergerea conținutului care ar putea să încalce dreptul de proprietate intelectuală ale altor persoane ori alte drepturi, există posibilitatea ca un anumit conținut publicat de vizitatori să încalce drepturile unor terți. În cazul în care consideri că un anumit conținut aflat pe blogul Flanco încalcă drepturi de proprietate intelectuală, dreptul la viață privată, la publicitate sau alte drepturi personale, te rugăm să trimiți o notificare la [email protected] cu privire la drepturile încălcate, pentru a permite Flanco să acționeze în conformitate cu dispozițiile legale.

 

Valabil din data de 1 ianuarie 2019, data publicării