Noutăți
4 recomandări de aer condiționat în 2024 și cum să îl alegi
30 May 2024

Aparatele de aer condiționat au devenit o necesitate indispensabilă în 2024. Mulți dintre noi încep să caute instalarea lor în această perioadă a anului, în ciuda vremii capricioase.  ...

3+1 prăjitoare de pâine. Pentru un mare răsfăț la micul dejun.

”Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei”. O mantră pe care o am auzit-o de nenumărate ori cu toții. Și pe bună dreptate. Micul dejun este momentul...

ECOnomii? La fel de simplu cum ai zice ECO!

Auzim la tot pasul despre așa-numitul comportament eco, care se poate rezuma cel mai simplu în doar trei cuvinte: redu, refolosește, reciclează. Așadar, dacă vrei să fii eco, trebuie...

Cele mai noi articole
Bagajul de vacanță. Ce să iei cu tine în vacanța la mare sau la munte
5 July 2024

Sezonul vacanțelor la mare și pe munte a început oficial, în țară și peste granițe. Un lucru e clar: fie că vacanța ta la mare este în Constanța sau în Palma de Mallorca sau că pleci la ..

Mai mult spațiu pentru alimente. Cum să alegi aparatul frigorific potrivit pentru tine
20 June 2024

Vara-i aici, răcoarea-i departe. Deși afirmația se aplică temperaturilor de la noi din țară, nu trebuie să fie valabilă și pentru aparatul tău frigorific. Alimentele tale nu trebuie să supo..

Televizoare din Liga 1. Trăiește atmosfera Campionatului European de Fotbal la tine acasă
10 June 2024

EURO 2024 este aproape aici! Este sezonul când fotbalul ne unește pe toți și ne dă prilejul să ne strângem pentru a celebra fiecare gol al echipei preferate. Acum că ne-am familiarizat cu prog..

Idei de sporturi si activități în aer liber de luni pana duminică
7 June 2024

Vine sezonul cald și toți prietenii tăi pleacă în vacanță, numai tu nu? Sau poate te-ai decis că azi nu mai ești couch potato? Sau poate pur și simplu nu mai ai idee ce activități poți fa..

9 idei de cadouri pentru Ziua Copilului
24 May 2024

1 iunie este ziua în care sărbătorim micuții din întreaga lume. Fie că celebrezi alături de copilul tău sau ai nevoie de un motiv în plus să-ți cinstești spiritul tânăr, alege cadoul per..

Încarcă mai multe articole

Sidebar