Camera de supraveghere Philips InSightHD M115E/12, Wireless

ID: 115231 / COD: M115E/12
Camera de supraveghere Philips InSightHD M115E/12, Wireless
Camera de supraveghere Philips InSightHD M115E/12, Wireless
Camera de supraveghere Philips InSightHD M115E/12, Wireless
Camera de supraveghere Philips InSightHD M115E/12, Wireless
Camera de supraveghere Philips InSightHD M115E/12, Wireless
Camera de supraveghere Philips InSightHD M115E/12, Wireless
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.
Gestioneaza notificarile si zonele de monitorizare
Alertele te anunta imediat cand se detecteaza un zgomot sau o miscare. Sensibilitatea poate fi reglata iar zonele de monitorizare pot fi stabilite pentru a te asigura ca obtii acoperirea si nivelurile de monitorizare de care ai nevoie.

Descarca aplicatia si experimenteaza demonstratia in timp real InSightHD
Aplicatia InSightHD poate fi descarcata de pe App Store sau de pe Google Play si include un mod demonstrativ care iti permite sa vezi InSight in actiune. Doar scrie InSightHD in bara de cautare a aplicatiilor.

Video HD pentru vizionare foarte clara
Sistemul de monitorizare InSightHD iti ofera clipuri video detaliate. Clipurile video sunt redate la inalta definitie, de 720p, si sunt clare si reale. „720” se refera la numarul de linii orizontale de rezolutie de pe ecran. „p” semnifica scanarea „progresiva” si este aspectul secvential al liniilor din fiecare cadru.

Detectarea sunetelor si a miscarii cu notificari pe telefonul tau
Este imposibil sa prevezi cand se va intampla ceva. InSightHD continua sa monitorizeze cu detectarea reglabila a miscarii si a sunetului. Vor fi trimise notificari automat la telefonul tau, atunci cand se detecteaza sunete sau miscare.

Redare in cloud si stocare video, create de Ivideon
InSightHD lucreaza cu Ivideon pentru a garanta redare video sigura si de incredere, precum si stocare video in cloud. InSightHD poate fi utilizat cu abonament pentru a inregistra in mod automat evenimente atunci cand se detecteaza sunete sau miscare. Evenimentele sunt stocate in siguranta in sistemul cloud iVideon si pot fi vizualitate de pe telefonul tau.

Inregistrare si stocare optionale cu abonament platit
Evenimentele pot fi inregistrate si stocate in cloud pentru vizualizare ulterioara printr-un abonament lunar sau anual. Exista doua planuri disponibile; planul Silver inregistreaza si stocheaza toate clipurile video pentru ultimele 7 zile iar planul Gold inregistreaza si stocheaza toate clipurile video pentru ultimele 30 zile.

Vizualizare nelimitata in timp real prin intermediul aplicatiei
Tehnologia avansata utilizata in InSightHD iti permite o redare continua video in timp real, ceea ce asigura vizualizare neintrerupta pentru 24 ore pe zi. Astfel, ziua sau noaptea, poti vedea clipuri video in timp real, cat timp doresti. Fara intreruperi.

Criptare video pentru securitate si protectia confidentialitatii
Securitatea este extrem de importanta iar toate clipurile de pe cloud, indiferent daca sunt redate sau stocate, sunt protejate de un SSL (Secure Sockets Layer) cu criptare AES pe 256 biti. Toate clipurile video sunt complet criptate inainte de transmitere si pot fi criptate numai de smartphone-ul tau.

Vizioneaza oricand, de oriunde, prin Wi-Fi/3G/4G LTE
Dupa ce InSightHD este configurat, poti viziona de oriunde clipuri video in timp real prin intermediul aplicatiei, utilizand conexiunea Wi-Fi, 3G sau 4G LTE. Cat timp esti conectat, nu exista nicio limita pentru locurile din care poti viziona.

Sistem de monitorizare Wi-Fi pentru pozitionare oriunde in casa
Sistemul de monitorizare wireless InSightHD utilizeaza conexiunea ta Wi-Fi pentru a reda video si audio in timp real direct pe telefonul sau tableta ta, permitandu-ti sa vezi exact ceea ce se intampla atunci cand esti plecat.
Caracteristici
Rezolutie senzor (pixeli):1280 x 720
Wireless:Da
Night Vision:Nu
Microfon:Da
Protocoale suportate:Compresie video H.264
Alimentare:USB
Dimensiuni (D x H x W):65 x 65 x 114 mm
Altele:Detectarea miscarii
Detectarea zgomotului
Indicator cu LED
Unghi de vizionare: 60 grade
Garantie:24 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare