Garantii si Service

Toate PRODUSELE beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Certificatul de garantie este livrat impreuna cu produsul, in cutia produsului.

Garantia de Conformitate

Garantia de conformitate a produselor oferit de catre Flanco, in baza legislatiei in vigoare. Aceasta garantie este independenta de garantia comerciala.

Perioada de conformitate asigurata poate fi de la 6 luni la 2 ani. In acest interval, Flanco iti garanteaza ca produsul vandut este conform cu specificatiile pe care s-a angajat ca le vinde.

Garantia comerciala

Prin garantia comerciala se asigura repararea gratuita, din partea vanzatorului sau producatorului, in baza certificatului de garantie emis.

Repararea produselor in garantie

Daca produsul pe care l-ai cumparat de la Flanco nu mai functioneaza si este inca in garantie, beneficiezi de reparatia acestuia fara costuri.

Reparatia acestor produse este asigurata prin Service Autorizat Producator:

Daca ai respectat conditiile din certificatul de garantie si produsul nu poate fi reparat, ti-l vom inlocui sau iti vom returna contravaloarea acestuia.

Dupa reparare, perioada de garantie va fi prelungita cu numarul de zile care a fost necesar pentru repararea produsului (din momentul in care produsul a ajuns in service pana cand a fost reparat).

Garantia All Inclusive

Alegeti Garantia All Inclusive de la Flanco si beneficiati de repararea produsului in doar 5 zile lucratoare*.

Pentru tablete si laptop-uri, deoarece identificarea problemei, gasirea componentelor necesare si montarea efectiva a acestora sunt operatiuni complexe, remedierea defectiunilor dureaza 10 zile lucratoare.

  • Poti afla mai multe detalii despre AICI