Garantii si Service
Toate PRODUSELE beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Certificatul de garantie este livrat impreuna cu produsul, in cutia produsului.
Garantia de Conformitate
Garantia de conformitate a produselor oferit de catre Flanco, in baza legislatiei in vigoare. Aceasta garantie este independenta de garantia comerciala.
Perioada de conformitate asigurata poate fi de la 6 luni la 2 ani. In acest interval, Flanco iti garanteaza ca produsul vandut este conform cu specificatiile pe care s-a angajat ca le vinde.
Garantia comerciala
Prin garantia comerciala se asigura repararea gratuita, din partea vanzatorului sau producatorului, in baza certificatului de garantie emis.
Repararea produselor in garantie
Daca produsul pe care l-ai cumparat de la Flanco nu mai functioneaza si este inca in garantie, beneficiezi de reparatia acestuia fara costuri.
Reparatia acestor produse este asigurata prin Service Autorizat Producator:
1. Du-te cu produsul intr-unul dintre magazinele Flanco si completeaza formularul de Service
2. Dupa aprobarea formularului, Service-ul Autorizat va fi notificat pentru ridicarea produsului, fie din magazinul Flanco, fie de la domiciliul clientului. Te rugam ambaleaza produsul cu grija inainte de a-l preda curierului, pentru a-l proteja in timpul transportului. Ridicarea produsului este gratuita.
3. In termen de maxim 15 zile, Service-ul Autorizat va repara produsul si apoi ti-l va inapoia, tot prin curier, gratuit, sau in magazinul Flanco din care a fost expediat catre Service.
Daca ai respectat conditiile din certificatul de garantie si produsul nu poate fi reparat, ti-l vom inlocui sau iti vom returna contravaloarea acestuia.
Dupa reparare, perioada de garantie va fi prelungita cu numarul de zile care a fost necesar pentru repararea produsului (din momentul in care produsul a ajuns in service pana cand a fost reparat).
Garantia Extinsa Flanco
Alegeti Garantia Extinsa Flanco si beneficiati de repararea produsului in doar 5 zile lucratoare*.
Pentru tablete si laptop-uri, deoarece identificarea problemei, gasirea componentelor necesare si montarea efectiva a acestora sunt operatiuni complexe, remedierea defectiunilor dureaza 10 zile lucratoare.
Poti afla mai multe detalii despre garantia extinsa Flanco AICI
Asigurare pentru telefonul tau
Alegi pachetul "Asigurare pentru telefonul tau" din magazinele Flanco si beneficiezi de repararea telefonului in doar 5 zile lucratoare, din momentul trimiterii in service, pentru reparatiile acoperite de garantia de producator.
In plus, ai si asigurare in caz de daune accidentale sau furt.
Poti afla mai multe detalii despre asigurarea pentru telefonul tau AICI