La Flanco esti sigur ca primesti ce ai comandat. Deschide coletul si verifica starea produsului la livrare. Asigura-te ca a ajuns in siguranta! Beneficiile care ti le aduc acest serviciu sunt urmatoarele:
Este valabil atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice care au achizitionat produse din magazinul online www.flanco.ro;
Ofera posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare perfecta;
Puteti refuza comanda daca produsul nu se afla in stare perfecta din punct de vedere estetic;
Taxele pentru returul produsului prin intermediul acestiu serviciu sunt suportate de catre Flanco;
DESCHIDE COLETUL LA PRIMIRE
Tu deschizi, tu decizi!
„COLETUL FLANCO tu deschizi, tu decizi” este un serviciu care se aplica tuturor produselor comercializate de Flanco Retail. In momentul livrarii comenzii puteti solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor. In cazul in care ati ales un produs deja expus in magazinele noastre acest serviciu nu se aplica. In cazul comenzilor ce contin mai multe produse, daca in urma deschiderii coletului/coletelor la livrare constatati ca unul dintre produse nu se afla in stare perfecta si decideti refuzarea acestuia, procedura implica returul intregii comenzii, implicit a tuturor produselor livrate.
Poti refuza comanda
Daca in urma deschiderii coletului constatati ca produsul comandat nu se afla in stare perfecta de livrare ┼či prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic puteti refuza comanda. Procedura de refuzare a comenzii are loc prin completarea unui Proces verbal de constatare, de catre curier impreuna cu clientul.
Completezi Procesul Verbal
Procesul Verbal de constatare se poate intocmi doar in prezenta curierului in momentul livrarii, iar pentru plata ramburs, inainte sau dupa ce ati achitat comanda, ulterior dupa ce curierul a plecat de la destinatie Procesul Verbal nu mai poate fi completat. Daca ati achitat comanda in avans si in urma deschiderii coletului ati decis returnarea produsului, suma achitata in avans va fi restituita in cont in cel mai scurt timp. In cazul returului prin intermediul serviciului „COLETUL FLANCO tu deschizi, tu decizi” taxele de transport sunt suportate de catre FLANCO RETAIL.
Poti afla mai multe informatii despre livrarea produselor la domiciliu aici: