1. Ce este Mereu Flanco?

Mereu Flanco este noul program de fidelitate Flanco, prin care rasplatim clientii ce aleg sa cumpere produsele dorite in mod constant din reteaua de magazine Flanco sau de pe www.flanco.ro
2. Cum ma inscriu in programul de fidelitate Flanco?

Inscrierea in programul Mereu Flanco se poate face in orice magazin din reteaua Flanco sau pe www.flanco.ro cand se face o achizitie, prin parcurgerea catorva pasi foarte simpli :

In magazinele din reteaua Flanco:
-    Furnizarea datelor pentru crearea unui "Formular de aderare";
-    Dupa semnarea acestuia vei primi un Card de Fidelitate Flanco;
-    Cardul are un Cont  de fidelitate atasat.

Pe www.flanco.ro:

- Dupa adaugarea produsului in cosul de cumparaturi, in pagina de finalizare comanda se bifeaza "Nu" in sectiunea "Cardul Mereu Flanco" pentru intrebarea "Ai un card de fidelitate Flanco?"

Se completeaza data de nastere.

Se finalizea comanda prin apasarea butonului "Trimitere comanda".

In maxim 72 de ore de la finalizarea comenzii vei primi un e-mail cu seria contului tau de fidelitate si numarul de puncte disponibile.

Pastreaza seria contului tau de fidelitate pentru a o folosi atat la cumparaturi de pe www.flanco.ro cat si in magazinele Flanco. Seria contului de fidelitate inlocuieste cardul fizic.

3. Cum asociez cardul de fidelitate unui cont de client?

Daca ai deja cont creat si nu ai card de fidelitate asociat, intra in contul tau de client si asociaza cardul prin introducerea seriei cardului si a numarului de telefon.

-    Daca nu ai cont creat, completeaza campurile din sectiunea "Creare cont nou" si asociaza cardul prin introducerea seriei de card si a numarului de telefon.

4. Cum ma inscriu in programul de fidelitate Flanco, daca am deja card de credit Flanco-Cetelem?

Inscrierea in programul Mereu Flanco se poate face in orice magazin din reteaua Flanco cand se face o plata cu cardul Flanco-Cetelem prin parcurgerea catorva pasi foarte simpli :

-    Furnizarea datelor pentru crearea unui "Formular de aderare";
-    Dupa semnarea acestuia contul de fidelitate va fi atasat cardului Flanco-Cetelem;
-    Nu este nevoie de un card de fidelitate suplimentar.

5. De cand este activ contul meu de fidelitate?

Contul aferent programului de fidelitate este activ la 24 de ore de la momentul inregistrarii.

6. Primesc un card de fidelitate?

Da, daca nu esti posesor de card de credit Flanco-Cetelem, programul de fidelitate Mereu Flanco va fi insotit de un card de fidelitate Flanco.
-    Da, daca aderi la programul de fidelitate Mereu Flanco in magazinele Flanco.
-    Da, daca aderi la programul de fidelitate Mereu Flanco pe www.flanco.ro. La maxim 24 de ore de la aderare vei primi un cod pe care il poti folosi drept card de fidelitate, atat la cumparaturile online, cat si la cumparaturile din magazinele Flanco.
-    Nu, daca esti posesor de card de credit Flanco-Cetelem si intri in programul de fidelitate, cardul de credit va avea si functiile unui card de fidelitate.

Pe scurt, primesti un card in format fizic daca aderi la programul de fidelitate "Mereu Flanco" in magazinele Flanco.
Daca aderi la program pe www.flanco.ro, seria primita pe e-mail va functiona drept card de fidelitate.

7. Care sunt beneficiile programului Mereu Flanco ?

Acumulezi puncte pentru orice achizitie din Flanco
-    Primesti puncte cadou la aderare, la aniversarea zilei de nastere sau puncte surpriza, dar si puncte bonus cu ocazia diverselor evenimente de shopping
-    Poti sa utilizezi punctele acumulate fara restrictii.

8. Cum acumulez puncte de fidelitate?

Punctele de fidelitate se acumuleaza la orice achizitie efectuata in reteaua de magazine Flanco sau pe www.flanco.ro conform tabelului de mai jos:

Odata cu aderarea in programul de fidelitate Flanco si cu realizarea unei achizitii, cardul se va alimenta cu 1000 de puncte (Welcome Bonus),dar si cu punctele aferente cumparaturii.

De asemenea la fiecare aniversare a zilei de nastere se vor adauga inca 1000 de puncte.

Modalitate de plataLocatia achizitieiNumar de puncte acumulate
Cash, Card (debit/credit),OP, Bonuri cadouMagazinele Flanco, Flanco.ro1 punct pentru fiecare 1 leu cheltuit
Card de credit Flanco-CetelemMagazinele Flanco, Flanco.ro1 punct pentru fiecare 1 leu cheltuit

In cazul in care pentru o achizite se folosesc atat puncte cat si bani, clientul va primi numarul de puncte aferent doar valorii in bani folositi la achizitie.

9. Cum acumulez puncte daca platesc cu cardul de credit Flanco-Cetelem?

Acumulezi 1 punct la fiecare 1 leu cheltuit in magazinele Flanco.
-    La aderarea in programul de fidelitate Flanco, odata cu achizitia efectuata, cardul se va alimenta cu 1000 de puncte (Welcome Bonus),dar si cu punctele aferente cumparaturii.
-    De asemenea, la fiecare aniversare a zilei de nastere se vor adauga inca 1000 de puncte.

10. Cand sunt disponibile pentru utilizare punctele acumulate?

Punctele cadou pentru aderarea la program sunt disponibile in ziua urmatoare aderarii la program.

Punctele cadou pentru aniversarea zilei de nastere sunt disponibile incepand din data aniversarii.

Punctele acumulate la achizitii sunt disponibile conform tabelului de mai jos:

Modalitate de plataLocatia achizitieiDisponibilitatea utilizarii punctelor
Cash, Card (debit/credit),OP, Bonuri cadouMagazinele Flanco, Flanco.roToate punctele sunt disponibile in ziua urmatoare tranzactiei
Card de credit Flanco-CetelemMagazinele Flanco, Flanco.roToate punctele sunt disponibile in ziua urmatoare tranzactiei
11. Care este perioada de valabilitate a contului?

Contul aferent programului de fidelitate expira la 24 de luni de la ultima achizitie efectuata. Acest termen se innoieste la fiecare achizite efectuata prin programul Mereu Flanco.

12. Care este valoarea punctelor de fidelitate?

Valoarea punctelor de fidelitate este urmatoarea: 100 de puncte = 1 leu.

13. Cum utilizez punctele de fidelitate?

Utilizarea punctelor de fidelitate se face inainte de a achita produsele dorite, atat la achizitiile efectuate in magazinele Flanco transmitand la casa numarul de puncte pe care doriti sa il utilizati, cat si pe www.flanco.ro

14. Cat timp sunt valabile punctele de fidelitate?

Punctele de fidelitate sunt valabile pana la data de 31.12 a anului in care au fost acumulate. Daca punctele de fidelitate au fost acumulate in luna decembrie, punctele de fidelitate vor fi valabile pana la data de 31.12 a anului urmator.

15. Pot cumula punctele adunate cu o alta persoana?

Punctele de fidelitate nu sunt transmisibile. Astfel, nu pot fi cumulate punctele de fidelitate adunate pana in prezent cu punctele acumulate de catre un al participant la programul Mereu Flanco.

16. Ce fac daca mi-am pierdut cardul?

In cazul in care cardul de fidelitate a fost pierdut, contul va putea fi utilizat pe baza numelui, prenumelui, numarului de telefon furnizat la inregistrarea in program si a datei de nastere.

17. Cum verific cate puncte am acumulat?

Verificarea punctelor de fidelitate se poate face oricand in orice magazin Flanco impreuna cu un consultant de vanzari sau la adresa www.flanco.ro/verifica-puncte-fidelitate

18. Pot sa folosesc punctele pentru a cumpara produse care sunt incluse in campanii de reducere?

Punctele de fidelitate se pot utiliza pentru orice achizitie, fara nici o limitare in functie de promotii/reduceri, mai putin in cadrul evenimentelor de shopping care vor fi anuntate in mod special de catre Flanco pe site-ul www.flanco.ro in sectiunea special dedicata Programului de Fidelitate.

19. Ce se intampla cu punctele daca returnez un produs in magazinele Flanco?

In cazul returnarii unui produs, punctele acumultate ca urmare a achizitiei respectivului produs vor fi retrase din Contul de fidelitate. Daca punctele care trebuie sa fie retrase ca urmare a returului nu exista (ele fiind deja utilizate) in Contul de fidelitate al clientului, valoarea acestora va fi debitata in bani, adica va fi retrasa din totalul sumei de bani pe care clientul trebuie sa o primeasca inapoi ca urmare a returului respectivului produs.

In cazul returnarii unui produs pentru achizitia caruia s-au folosit si puncte, clientul va primi inapoi valoarea in lei platita in bani iar contul va fi alimentat cu punctele utilizate la achizitie.

20. Unde gasesc regulamentul programului de fidelitate?

Regulamentul programului de fidelitate se gaseste in orice magazin Flanco cat si pe site-ul Flanco la adresa www.flanco.ro/regulamente-promotii/regulament-mereu-flanco

21. Cum pot schimba/actualiza datele de contact aferente contului de fidelitate?

Datele de contact pot fi modificate in orice magazin din reteaua Flanco, numai de catre titularul Contului de Fidelitate.