Plata numerar
Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau atunci cand ridici produsele din magazin. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, vei face plata direct la acestia. Pentru plata in numerar nu percepem nicio taxa de ramburs.
Plata cu cardul
Poti plati cu cardul de debit sau cu cardul de credit atat Online cat si in Magazin. Poti verifica ofertele de plata cu cardul de credit pentru Online AICI si pentru Magazin AICI.
Card Cetelem
Poti plati cu cardul tau de credit Flanco Cetelem, atat Online cat si in Magazin. Pentru plata online cu Cardul Cetelem pasii sunt prezenti AICI.
Plata prin credit
Poti achizitiona produsele dorite prin Creditul Flanco. Ca sa vezi cum poti aplica pentru Credit Online vezi detalii AICI. Pentru informatii despre ofertele de creditare in magazine vezi detalii AICI.
iTransfer
iTransfer este o metoda de plata ce permite finalizarea tranzactiei online direct din interfata de internet banking. Folosind serviciul de internet banking al bancii tale, vei putea efectua plata exact ca in cazul unui transfer bancar obisnuit.
Ordin de plata
Poti plati prin ordin de plata doar in baza formularului de comanda salvat in contul tau, la plasarea comenzii. Livrarea comenzii se va face dupa confirmarea platii in contul: BRD SMCC BUCURESTI IBAN RO72BRDE450SV43345984500. Pentru platile efectuate in contul ING IBAN RO49INGB0001008195388910, te rugam, sa ne trimiti dovada platii la adresa de e-mail suport@flanco.ro