Cum platesc?

Flanco se straduieste mereu sa-ti faca viata mai usoara si mai frumoasa. De aceea dorim sa-ti oferim o gama cat mai variata de modalitati de plata pentru produsele dorite. Ca platile sa-ti fie mereu la indemana, fara batai de cap. Indiferent daca preferi sa cumperi din magazinul online sau din reteaua de magazine Flanco.

Cu cardul bancar

Poti sa platesti cu orice card bancar emis sub siglele Visa (Visa si Visa Electron) sau Mastercard (Mastercard si Maestro), atat pe flanco.ro cat si in reteaua de magazine.

In rate fara dobanda cu cardul de credit

Daca detii un card de credit, poti sa cumperi in rate fara dobanda de pe flanco.ro sau din reteaua de magazine. Verifica aici cele mai noi oferte disponibile pentru clientii Flanco.

In rate prin credit

Poti sa platesti pentru produsele dorite prin credit, atat in reteaua de magazine cat si pe flanco.ro. Gasesti detalii aici despre cum poti sa soliciti si sa primesti Credit Online, iar aici despre cum poti sa soliciti si sa primesti credit direct in reteaua de magazine.

Plata numerar

Poti sa platesti in numerar, exclusiv in lei, atat pentru cumparaturile de pe flanco.ro, cat si pentru cele din reteaua de magazine, astfel:
prin ramburs, curierului, la livrarea produselor comandate pe flanco.ro
la casa de marcat, in magazin, inclusiv in cazul produselor pentru care ai facut Rezervare Online si pentru care ai optat sa faci plata in magazin
Este bine sa stii ca in calitate de persoana fizica nu poti face o plata in numerar mai mare de 10.000 lei pentru o singura tranzactie. Iar in cazul persoanelor juridice plafonul este de 5.000 lei.

Prin iTransfer

Aceasta metoda de plata este disponibila exclusiv pentru cumparaturile din magazinul online si este adresata clientilor serviciului de internet banking al BCR. iTransfer este o facilitate care permite finalizarea tranzactiei direct din interfata de internet banking. Iar plata va fi procesata si confirmata imediat, exact ca in cazul unei plati cu cardul.

Prin ordin de plata

Atunci cand plasezi o comanda pe flanco.ro poti sa optezi pentru achitarea produselor prin ordin de plata. Regasesti toate detaliile necesare efectuarii platii in formularul de comanda din contul tau. Iti vom pregati produsele pentru livrare numai dupa ce avem confirmarea incasarii sumei de plata intr-unul din conturile mentionate in respectivul document.