Filtru de detartrare Philips IronCare GC024/10

ID: 111255 / COD: GC024/10
Filtru de detartrare Philips IronCare GC024/10
121,90 lei
In stoc - exclusiv online
Livrare:
Pot fi comparate maximum 4 produse.

IronCare Filtru de apa pentru fiare de calcat

IronCare indeparteaza calcarul din apa de la robinet, pentru a mentine performanta fierului de calcat si a-i extinde durata de viata de pana la 4X*. Cu acest filtru inovator, conceput pentru toate aparatele de calcat haine, este mai usor ca niciodata sa mentii fierul de calcat lipsit de calcar.

Apa fara calcar in proportie de 99% pentru extinderea duratei de viata a fierului tau de calcat

Depunerile de calcar pot infunda fierul de calcat si se poate acumula rugina, deteriorand aparatul. Rasina speciala, bazata pe schimb de ioni, din interiorul filtrului indeparteaza 99% din calcarul din apa de la robinet, extinzand durata de viata a fierului de calcat de pana la 4 ori*.

Previne infundarea orificiilor pentru abur

Apa demineralizata provenita de la IronCare impiedica acumularea de calcar in interiorul fierului de calcat. Particulele de calciu nu vor bloca orificiile pentru abur, ajutand aparatul tau de calcat sa ofere un flux de abur constant si de calitate.

Maner anti-alunecare pentru utilizare confortabila

Cu filtrul IronCare poti reumple cu usurinta rezervorul de apa al aparatului de calcat de fiecare data. Manerul antialunecare permite manevrarea acestuia intr-un mod mai comod.

Previne aparitia reziduurilor de calciu de pe haine

Reziduurile de calciu din fierul de calcat nu iti vor strica imbracamintea preferata. Hainele vor ramane curate dupa calcare si vei arata grozav, cu haine calcate.

Cartusul isi schimba culoarea pentru a indica nevoia de inlocuire

Culoarea se schimba treptat, pentru a arata cantitatea de apa tratata de-a lungul timpului. Cartusul trebuie schimbat numai atunci cand devine complet maroniu.

Proiectat pentru toate fiarele de calcat cu abur si pentru toate statiile de calcat cu abur

IronCare este proiectat pentru a fi potrivit pentru toate aparatele de calcat cu abur: fiare de calcat cu abur, statii de calcat cu abur si aparate de calcat verticale cu abur de la Philips si orice alta marca.

Filtrare ultra-rapida pentru a demineraliza apa rapid

Cartusul proiectat special permite filtrarea rapida a apei pentru calcat, astfel incat sa poti calca oricand ai nevoie. Poti aseza filtrul IronCare langa locul in care vei calca, pentru a putea reumple fierul de calcat fara a merge pana la chiuveta de fiecare data cand trebuie umplut.

Pana la 3 luni de calcare

Durata de viata a cartusului poate varia in functie de duritatea apei din zona in care locuiesti si de frecventa calcarilor. In medie, un cartus va rezista pana la 3 luni.
Caracteristici
Compatibilitate:Fiare de calcat
Capacitate/Dimensiuni:22 x 8.5 x 19.5 cm
Altele:Cartus IronCare 1 buc
Garantie:24 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare