Instalare aer conditionat cu kit inclus (fara kit in pachetul aparatului) 9/24.000 BTU 3 - 5 zile lucratoare

ID: 119076 / COD: 3-5 ZILE
Instalare aer conditionat cu kit inclus (fara kit in pachetul aparatului) 9/24.000 BTU 3 - 5 zile lucratoare
469,99 lei
In stoc
Livrare:
Verifica disponibilitate in magazine
Pot fi comparate maximum 4 produse.
Acest serviciu include kit-ul de instalare standard, valabil pentru aparatele de aer conditionat fara Kit inclus in pachet.
Branduri acceptate: ALIZEE, ARCTIC, HEINNER, LG, CARRIER, ELECTROLUX, EVEREST, FRANKE, MIDEA, MITSUBISHI, VISION TOUCH, ORION, DAEWOO, DAIKIN, SAMSUNG, BEKO, EVEREST, SANG, STARLIGHT, TESLA, TOSHIBA, TOYOTOMI, VORTEX, ZASS
Depanero isi rezerva dreptul de a subcontracta firme autorizate pentru efectuarea montajului.
1. Tariful unic pentru manopera Standard de instalare cuprinde urmatoarele lucrari:
• Executarea unei singure strapungeri in peretele exterior;
• Amplasarea unitatii exterioare si a celei interioare in limita celor 3 metri de traseu frigorific;
• Furnizarea si prinderea consolelor (pentru unitatea exterioara) pe peretele exterior se va face numai in limita posibilitatilor ce nu necesita alte echipamente suplimentare (macara, schele, scari etc.)
• Unitatea exterioara se va pozitiona in functie de preferinta clientului, dar in limitele respectarii parametrilor de functionare si montaj ale aparatului;
• Bandijonarea traseului frigorific (in limita a 3 metri);
• Efectuarea probei de functionare a aparatului si explicarea principalelor facilitati ale acestuia;
• Garantia la instalare – 12 luni (nu include garantia comerciala oferita de producator, ci doar aspecte legate de instalare)
2. Nu sunt incluse in montajul standard urmatoarele lucrari:
• Transportul la domiciliul clientului a instalatiei de aer conditionat;
• Executia a doua sau mai multe strapungeri de trecere a traseului frigorific;
• Mascarea traseului frigorific si a cablului electric cu zidarie sau alte materiale special destinate (canal, masca PVC, tubulatura etc.);
• Montarea de copertine sau elemente protectoare pentru unitatea exterioara si interioara;
• Repozitionarea si mutarea instalatiei de aer conditionat;
• Prelungirea traseului frigorific (peste 3m).
3. Tarifele maximale pentru operatiuni ce nu intra in componenta montajului standard ce se incaseaza direct de la client:
• Treceri suplimentare prin beton - 100 RON / buc
• Treceri suplimentare prin perete zidarie - 50 RON / buc
• Traseu frigorific suplimentar - 90 RON / m
• Mascare traseu frigorific cu masca PVC - 25 RON / m
• Prelungirea furtunului de condens - 14 RON / m
• Schimbarea sau prelungirea cablului de alimentare cu energie electrica - 14 RON/m
• In cazul suprafetelor izolate cu polistiren (5/10 cm) se folosesc surub + diblu 8x200mm - set 5 bucati - 31 LEI
• Deplasarea in vederea instalarii la adresa in afara localitatii(peste 20 km) se face contra-cost: tur-retur la pretul de 1.86 RON/km
• Instalarea cu ajutorul scarilor la o inaltime de max 3m pentru aparatele de 9000-24000btu- 100 RON
• Instalarea cu ajutorul scarilor la o inaltime de peste 3m pentru aparatele de 9000-24000btu- 200 RON
4. Kitul de instalare cuprinde:
• Traseu frigorific (teava cupru gaz si lichid, izolatie aferenta) – 3 (trei) metri liniari;
• Cablu electric (5x1.5) sau (5x2) dupa caz – 3,5 metri liniari;
•Tub de evacuare a condensului Ø18 – 2 (doi) metri liniari.
*In cazul achizitionarii acest serviciu un reprezentant al firmei de instalare Depanero te va contacta si va prelua programarea ta, directionand echipa catre adresa specificata pentru efectuarea montajului.
*Preturile includ TVA
Orase acoperite : ,Agigea, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Baile Herculane, Bals, Barlad, Bistrita, Botosani, Braila, Bucuresti, Buzau, Campina, Campulung Muscel, Calafat, Calarasi, Caracal, Carcea, Cazanesti, Cisnadie, Cluj, Constanta, Craiova, Cristesti, Deva, Draganesti, Drobeta Tr Severin, Eforie, Erni, Floresti, Focsani, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov/Chiajna, Isalnita, Lumina, Malu Mare, Mamaia, Mangalia, Medgidia, Medias, Mioveni, Navodari, Nazna, Oradea, Orsova, Ovidiu, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Podari, Popesti Leordeni, Rm Sarat, Rm Valcea, Rosiori, Sacele (Harman, Ghimbav, Stupini),Satu Mare, Sebes, Sibiu, Simnic, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Techirghiol, Tg Mures, Timisoara, Tulcea, Ungheni, Urziceni, Valul lui Traian, Videle, Voiniceni
( Nota 3.7 / 8 review-uri )
Adauga reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
15.06.2018
In Craiova am montat cu Climainstal. Am citit multe review-uri si am fost un pic speriat dar a trebuit sa montez cu o firma agreata de Flanco, sa nu pierd garantia. Echipa de instalare a montat impecabil. Au lucrat curat, au fost amabili, mi-au oferit sfaturi referitoare la montaj, traseu,etc. Recomand cu incredere. Deci se poate lucra calitativ si cu amabilitate si in Romania.
12.02.2018
In Oradea am fost multumit de acest serviciu. Desi nu am primit nici un numar la care sa sun sau alta informatie, am fost contactat la scurt timp dupa ce am primit aerul de firma de service. Programarea a fost rapida, instalarea s a facut in conditii foarte bune. Nu am platit decat o diferenta mica pentru gauri care nu era prevazuta in contract dar la tarifele specificate inainte.
27.08.2017
Firma colaboratoare din Brasov lasa de dorit. Au trecut 7 zile si ei inca ma amana cu programarea de pe o zi pe alta.
23.08.2017
Au fost punctuali, in intervalul anuntat, a 5 a zi, au montat impecabil, pe ceas 70 de minute, au facut si verificarea. Mentionez ca montajul a fost unul standard. Nu montat in hol si gaurit 3 pereti. Sunt foarte multumita.
22.08.2017
Despre firma de instalare AMIO Electronic SRL Bistrita : Contactul telefonic foarte prietenos si politicos , Echipa de instalare , au venit , au instalat verificat, si predat echipamentul in cele mai bune conditii. cu alte cuvinte O firma de laudat si promovat mai departe .O recomand cu incredere !!!! . Respect si Mulțumesc .
De asemenea cei de la Flanco , foarte prietenosi si de ajutor .
Un client foarte multumit
20.08.2017
Foarte scumpi ca montaj, prima zi in care primesc comanda nu se pune, daca ai 3-5 zile vin dupa 5 zile numai dupa ce ii ameninti cu protectia consumatorilor..... Asa cum spun ..,ai peretele anvelopat... Te mai costa suruburile 30 lei....in final... Cautati altii mai buni...
14.08.2017
Bani aruncati pe fereastra. Desi am platit pentru montaj in 3-5 zile nici dupa 7 zile nu am fost contactat pentru programare. Montarea se face cu pacalicii de la Depanero care in momentul in care i-am contactat pentru programare mi-au spus ca voi fi contactat de echipa care face montajul cu 30 de minute inainte sa vina de parca poti sta cu casa intoarsa pe dos asteptindu-i pe ei sa binevoiasca sa-si respecte contractul.
Intrucat sunt nemultumit de serviciile de montaj care lipsesc cu desavirsire voi trimite clima inapoi
07.08.2017
Meseriasii foarte ok isi fac curatenie la locul de munca
Produse similare