Range Extender Wireless TP-Link TL-WA830RE N300Mbps

ID: 104125 / COD: TL-WA830RE
Range Extender Wireless TP-Link TL-WA830RE N300Mbps
Range Extender Wireless TP-Link TL-WA830RE N300Mbps
Range Extender Wireless TP-Link TL-WA830RE N300Mbps
Range Extender Wireless TP-Link TL-WA830RE N300Mbps
Range Extender Wireless TP-Link TL-WA830RE N300Mbps
Range Extender Wireless TP-Link TL-WA830RE N300Mbps
149,99 lei
Stoc limitat
Livrare:
Verifica disponibilitate in magazine
Pot fi comparate maximum 4 produse.
Range Extender Wireless TP-Link TL-WA830RE
Ce face acest produs
Amplificatorul de semnal Wireless N 300Mbps TP-LINK TL-WA830RE este conceput pentru a extinde acoperirea si puterea semnalului in cazul unei retele wireless existente, pentru eliminarea zonelor fara semnal. Combinand tehnologiile wireless N de top, securitatea sporita si compatibilitatea extinsa, TL-WA830RE reprezinta o solutie securizata de mare viteza care va permite sa imbunatati considerabil acoperirea unei retele, fara a renunta la aceasta, oferindu-va libertatea de a va bucura de Internet fara intreruperi oriunde, in spatii vaste ca locuinte sau birouri, fara a va face probleme in legatura cu limitarile de acoperire.
Viteza si acoperire Wireless N
Adoptand tehnologia avansata 802.11n MIMO (Multi Input Multi Output),TL-WA830RE functioneaza simultan prin intermediul a doua antene pentru transmisie si receptie, pentru a depasi interferentele si degradarea semnalului atunci cand este utilizat pe distante lungi sau prin bariere fizice intr-un birou mic sau un apartament de mari dimensiuni, rezultand o imbunatatire considerabila a performantei wireless, chiar si in cladiri din beton armat. Mai mult, semnalul wireless poate fi detectat cu usurinta pe distante extinse, acolo unde produsele 11g conventionale nu permit acest lucru!
Extindere wireless surprinzatoare
TL-WA830RE utilizeaza modul Range Extender ca mod wireless implicit, functionand ca amplificator de semnal pentru a retransmite impecabil semnalul wireless pe distante mai mari in locatii care anterior se aflau in afara ariei de acoperire a retelei wireless existente. Datorita tehnologiei Wireless N de ultima ora, acesta poate depasi obstacolele si poate spori calitatea generala a semnalului, oferind o conexiune stabila la retea identica cu o retea wired. Mai mult, TL-WR830RE poate functiona in modul AP conventional, accesand internetul prin intermediul unui modem de cablu/ADSL si conectand reteaua wireless cu cea wired.
Conectare prin simpla apasare a unui buton
TL-WA830RE este echipat cu un buton Range Extender care permite utilizatorilor sa creeze o conexiune wireless cu o retea nesecurizata, prin simpla apasare pentru 5 secunde. Dupa finalizarea cu succes a auto-configurarii, intreaga conectare pare sa fie o floare la ureche pentru orice utilizator, tot ce trebuie sa faceti este sa tineti apasat un buton pentru cateva secunde, nefiind necesare alte operatiuni!
Compatibilitate deplina cu dispozitive 802.11b/g/n
Amplificatorul de semnal wireless N TP-LINK TL-WA830RE este perfect compatibil cu produsele IEEE 802.11b/g/n, inclusiv routere, puncte de acces sau adaptoare. Acesta nu doar ca maximizeaza performantele produselor 802.11n, dar ajuta la obtinerea capacitatilor maxime atunci cand este conectat cu dispozitive 801.11b/g. De aceea puteti utiliza la maxima capacitate dispozitivele wireless existente fara a fi nevoie de inlocuiri costisitoare, si chiar va ajuta sa realizati un upgrade la retelei wireless la generatia wireless N.
Securitate avansata WPA/WPA2
In ceea ce priveste securitatea conexiunii Wi-Fi, criptarea WEP nu mai este cea mai puternica si sigura metoda de protectie impotriva amenintarilor exterioare. TL-WA830RE ofera posibilitati de criptare WPA/WPA2 (Personal si Enterprise) dezvoltate de grupul WI-FI Alliance, protejand reteaua wireless de amenintarile exterioare.
Instalare simpla
In afara de butonul Range Extender, dispozitivul ofera un disc pe care se regaseste Asistentul de Instalare Rapida, care va conduce prin procesul de instalare pas cu pas, oferind asistenta pentru configurarea retelei wireless si a nivelului de securitate dorit. Aceasta caracteristica este foarte convenabila si usor de utilizat, in special pentru utilizatorii incepatori.
Specificatii
Tip produs:Range Extender
Standard Wi-Fi:802.11 n;
802.11 n
Porturi LAN:1 x RJ-45
Rata transfer (Mbps):10/100
Securitate:WEP 64/128/152 bit
WPA - PSK/WPA2-PSK Encription
Antena:2 x antena detasabila 5 dBi
Frecventa:2.4 GHz
Banda frecventa:Single Band
Moduri de operare Wireless:AP Client
Range Extender
Port USB:Nu
Management:Nu
Porturi:1 x 10/100 Mbps (RJ-45)
Garantie:24 luni
( Nota 5 / 1 review )
Adauga reviewAnuleaza review
Pentru a putea scrie un review trebuie sa te autentifici.
22.09.2016
Excelent. Il folosim pentru a extinde semnalul in camerele apartamentului unde nu ajunge direct de la routerul furnizorului de interet. Suprafata apartamentului pe care l-am testat este de 110 mp.
Produse vizualizate recent