Router Wireless TP-Link TL-WR841ND

ID: 86113 / COD: TL-WR841ND
Router Wireless TP-Link TL-WR841ND
Router Wireless TP-Link TL-WR841ND
Router Wireless TP-Link TL-WR841ND
Router Wireless TP-Link TL-WR841ND
Router Wireless TP-Link TL-WR841ND
Router Wireless TP-Link TL-WR841ND
Router Wireless TP-Link TL-WR841ND
Router Wireless TP-Link TL-WR841ND
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.
Ce face acest produs
Router-ul TL-WR841ND 300Mbps Wireless N este un dispozitiv ce ofera conexiuni cu fir si wireless, fiind proiectat pentru utilizarea cu echipamente de retea atat pentru acasa, cat si pentru birouri mici.
Folosind tehnologia 2T2R MIMO Technology, TL-WR841ND ofera o performanta exceptionala in mod wireless, fiind ideal pentru streaming video HD, apeluri VoIP si jocuri online.
Quick Setup Security (QSS) asigura criptarea WPA2 la simpla apasare a unui buton, protejand reteaua de intruziunile din exterior.
Viteza si acoperirea Wireless N
Fiind compatibil cu standardul IEEE 802.11n, TL-WR841ND ofera posibilitatea implementarii unei retele wireless, oferind de 15X viteza si de 5X zona de acoperire a produselor conventionale 802.11g.
Viteza maxima de transfer oferita este de 300Mbps.
Ofera o atenuare sporita a pierderilor de date pe distante mari precum si prin obstacole din birouri si apartamente, chiar si prin peretii din fier-beton.
Semnalul puternic pe distante mari permite conexiuni fara intreruperi, ceea ce dispozitivele traditionale 802.11g nu pot oferi.
Router-ul are capacitatea de a lucra fluid si fara intarzieri cu majoritatea aplicatiilor ce necesita o latime de banda mare, incluzand apelurile VoIP, streaming video si jocurile online.
Semnal wireless stabil
Clear Channel Assessment (CCA) evita automat conflictele dintre canalele de comunicatie, datorita functiei incorporate de selectie automata a canalelor libere pentru a realiza cea mai performanta transmisie wireless.
TL-WR841ND asimileaza avantajele tehnologiei “channel-binding” - astfel poate fi stabilita o legatura intre canale si pot fi utilizate doua canale simultan pentru transmiterea datelor, viteza crescand considerabil in acest caz.
Butonul QSS (Quick Setup Security)
Fiind compatibil cu standardul WI-FI Protected Setup™ (WPS),TL-WR841ND ofera functia Quick Security Setup ce permite utilizatorilor, prin simpla apasare a butonului “QSS”, setarea instantanee a unei conexiuni securizate WPA2, mult mai sigura decat criptarea WEP a datelor.
Nu numai ca setarile se realizeaza aproape instantaneu si cu o usurinta incredibila, dar nici nu va fi nevoie sa tii minte vreo parola!
IP QoS - alocarea eficienta a latimii de banda
In cadrul retelei wireless, navigarea pe Internet si download-ul care solicita latime mare de banda a utilizatorilor interni lasa de cele mai multe ori utilizatorii SOHO cu latime de banda insuficienta.
TL-WR841ND suporta functia IP QoS, ce ofera utilizarea optima a latimii de banda prevenind congestionarile si abuzurile. In acest fel, utilizatorii unei retele mici beneficiaza de latime de banda proprie neafectata, prevenind degradarea perfomantelor retelei.
Securitate sporita – criptare WPA / WPA2
Din punct de vedere al conexiunilor WI-FI, criptarea de tip WEP nu mai reprezinta cea mai sigura metoda de securizare. TL-WR841ND ofera criptare de tip WPA/WPA2 conform celor mai noi standarde de securitate WI-FI.
Specificatii
Tip produs:Router
Standard Wi-Fi:802.11 b/g/n
Porturi LAN:4 x RJ-45
Porturi WAN:1 x RJ-45
Rata transfer (Mbps):10/100
Securitate:Firewall
Filtrare adrese MAC
WEP 64/128 bit
WPA, WPA2
WPA-PSK / WPA2-PSK
Antena:2 x antena detasabila 5 dBi MIMO
Frecventa:2.4 GHz
Banda frecventa:Single Band
Rata de transfer WI-FI (Mbps):300
Port USB:Nu
Management:Da
Management:Control acces
Management local
Management la distanta
Protocoale suportate:Dynamic IP, Static IP, PPPoE, PPTP (Dual Access) L2TP (Dual Access),BigPond
Altele:Suporta UPnP
VPN Pass-Through: PPTP, L2TP, IPSec (ESP Head)
Control acces: Control parental, control management local, Host List, acces programat, administrare reguli
Dynamic DNS: DynDns, Comexe, NO-IP
Alimentare:9V / 0.6A
Dimensiuni (D x H x W):174 x 30 x 111 mm
Garantie:24 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare