Tastatura A+ KTE1, Wireless, Touchpad, Negru

ID: 99527 / COD: KTE1
Tastatura A+ KTE1, Wireless, Touchpad, Negru
Tastatura A+ KTE1, Wireless, Touchpad, Negru
Tastatura A+ KTE1, Wireless, Touchpad, Negru
Tastatura A+ KTE1, Wireless, Touchpad, Negru
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

Tastatura A+ KTE1 este ideala pentru utilizare, atat la birou cat si acasa. Functiile tastaturii sunt intuitive, asigurandu-va o navigare fara efort

Intelligent Power Saving (IPS)
- Tastatura este echipata cu functia Intelligent Power Saving (IPS). Cand receptorul Nano USB este detasat sau PC-ul este oprit , tastatura se va opri automat.
- Cand tastatura nu functioneaza timp de 3 secunde, acesta va scadea automat la primul nivel de IPS. Pentru a reporni tastatura, faceti clic pe orice tasta.
- Cand tastatura nu functioneaza timp de 10 secunde, acesta va scadea automat la al doilea nivel de IPS. Pentru a reporni tastatura, faceti clic pe orice tasta.
- Cand tastatura nu opereaza timp de 5 minute, acesta va scadea automat la al treilea nivel de IPS, de exemplu, modul de somn. Pentru a trezi tastatura, faceti clic pe orice tasta.

Multi-functie de touch pad
- Acest produs ofera functii imbunatatite de touch pad. Are doua moduri de lucru: modul tastatura numerica si modul de touch. Starea implicita este modul tastatura numerica.
- Butonul "mode" ar putea fi folosit pentru a comuta intre cele doua moduri de lucru. Cand comutati modul de lucru, modul LED-ul va indica starea de lucru.

Indicator de capacitate scazuta
Tastatura este dotata cu indicator de capacitate redusa de energie. In cazul in care puterea bateriei scade in timpul utilizarii, indicatorul de capacitate scazuta din partea din dreapta sus a tastaturii va clipi.

Multimedia Function Key
Tastatura include 12 taste functionale multimedia pentru diferite experiente multimedia.
Sisteme de operare: Win98/Me/2000/XP/Vista/Win7/Win8.

Tastatura
Tehnologie:Fara fir
Interfata tastatura:Wireless
Taste programabile:12
Caracteristici generale
Tip:Standard
Altele:LED indicator
Dimensiuni (D x H x W):400 x 131 x 25 mm
Garantie:12 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare